11:12 - 04/09/2020

Γιατί ο ΚΑΤΡΑ-κουλης και ο Χαβα-ναγκίλας γεμίζουν την χώρα μας με ισλαμοπιθήκους;

Διαφημίσεις

Γιατί ο ΚΑΤΡΑ-κουλης και ο Χαβα-ναγκίλας γεμίζουν την χώρα μας με ισλαμοπιθήκους;

Η θρησκεία του Κρόνου είναι χιλιάδων ετών και έχει πολλές ετικέτες, η νεότερη, το ισλάμ, είναι η πιο αηδιαστική! Οι πρόγονοι μας γνωρίζουν πολύ καλά γιατί το έζησαν. Εμείς ζούμε στην κοσμάρα μας και ψηφίζουμε πρακτόρια της γερμανομογγολίας…

Οι πράκτορες λοιπόν που πούλησαν την Μακεδονία και τώρα πουλάνε το Αιγαίο, αλλά εδώ και δεκαετίες πουλάνε όλη την Ελλάδα, δεν μαζεύουν τους κρόνιους ισλαμοφασίστες στο σπίτι μας για πλάκα.

Ο ισλαμοστρατός βρίσκεται ήδη μέσα στην ΠΟΛΗ, και είναι έτοιμοι χωρίς εμείς να βλέπουμε τον πραγματικό και αόρατο εχθρό!!! Ο εχθρός του ΚΑΤΡΑ-κουλη στην δήλωση που έκανε τον περασμένο Μάρτιο μίλησε για τον αόρατο εχθρό-ιό. Δεν είναι μόνο αυτό, γιατί παίρνει πολλές μορφές σαν άυλη οντότητα.

Είναι αόρατος όπως ο αρχαίος ΟΦΙΣ, γιατί παίρνει όλες τις μορφές που το ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να τον καταγράψει.

Εκατομμύρια όρκ έχουν μπει μέσα στην ευρώπη και Ελλάδα, μας έχουν φέρει 4-5 εκατομμύρια, κρόνια όρκ που σαν υπάνθρωποι που είναι θα στιβάζουν τα κεφάλια των απίστων. Δηλαδή τα δικά μας κεφάλια. Αν διαβάσετε λίγο στην ιστορία να δείτε ότι οι μογγόλοι αποκεφάλιζαν ή σούβλιζαν τους έλληνες και όλους τους άλλους λαούς στον ιερό πόλεμο τους. Είναι ένας ιερός πόλεμος γιατί ο κρόνιος θεός βρίσκεται πίσω από όλες τις παρατάξεις και πρέπει να τον ταίσουν με ενέργεια όπως κάνουν χιλιάδες χρόνια.  

Δυστυχώς δεν μπορειτε ακόμη να καταλάβετε ότι έχετε να κάνετε με έναν αόρατο εχθρό, έναν αρχαίο και μισάνθρωπο θεό, και αναφέρομαι στον κρόνιο θεό της λατρείας της Κάμπα ή Καμπάλα, του κύβου των μουσουλμάνων, αλλά και τόσων άλλων ομάδων. Μυστικών και φανερών λεσχών…

 Τον βρίσκουμαι παντού, σε όλες τις πόλεις  και χώρες, σε όλες τις θρησκείες, σε συμβολισμούς όπως και αυτής της τεχνητής νοημοσύνης, της Σοφίας. Καταλαβαίνετε τώρα ποια είναι η Σοφία και ο συμβολισμός πίσω από αυτή…γιατί βρίσκεται σαν εφευρέτης του ψεύδους πίσω από όλες τις εξουσίες, πολιτικές, θρησκευτικές, οικονομικές, δικαιοσύνη, τάξη, στρατό, εκπαίδευση κτλ.

Οι πολιτικοί εγχώριοι προδότες των τελευταίων δεκαετιών έχουν μόνο έναν σκοπό, να συντρίψουν τον ελληνικό γενετικό κώδικα, το ελληνικό πνεύμα και να αφανίσουν την Ελλάδα από έλληνες!!!

Ο Σαμαράς με τον ταφο του Μέγα Αλεξάνδροβιτς, (γιατί σας έπεισαν ότι είναι Σκοπιανός) στην Αμφίπολη που την εχουν θάψει αιώνες οι εξουσίες. Δεν πρέπει να μάθετε ποιοι είστε και ότι τους έχετε ξεσκίσει διαχρονικά. Για αυτό πρέπει να εξαφανιστείτε.  Φτάνει ο Χαβανα-γκίλας και πουλάει την Μακεδονία του Μέγα Αλεξάντροβιτς με πατέρα τον Φιλλιποβιτς και μητέρα την Ολυμπιάδοβιτς που όλοι τους μιλούσαν Σκοπιανοβουλγαρικά.

ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ: Δείτε το Μαύρο κύβο του ισλάμ στο “φεγγαράκι μου λαμπρό” για την ανακύκλωση ψυχών (video)

Δεν έχετε καταλάβει όμως τίποτα, αλλά θα το δείτε μέσα σε αυτό το αποκαλυπτικό έτος του αόρατου εχθρού. Πριν συνέλθετε από την απάτη του αοράτου και το στημένο πλιάτσικο την πείνα που σας περιμένει, θα βρεθείτε σε μια πραγματικότητα που μέσα στις πόλεις μας οι ισλαμιστές θα επιτίθενται σε έλληνες (όπως στην Κρήτη) βρίσκονται γι αυτό ακριβώς τον λόγο στα νησιά μας και την υπόλοιπη χώρα.

Πιστεύετε ότι οι ΚΑΤΡΑ-κούληδες και Χαβα-ναγκίλες, τα πρακτόρια της Σιώνας, μάζεψαν για πλάκα όλο αυτό τον ισλαμόσπόρο στα χοτ-σποτ;;; Γιατί δεν πήγαν στην Σαουδική Αραβία που είναι άδεια;;;

Τα πεντακοσάρικα το μήνα και το όλα ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ευχαριστώ ΣΑΜΟΣ το ξεχάσαμε;

Γιατί όλοι είναι σε ηλικία των 18-30 ετών;

Όχι!!! Δεν καταλάβατε ακόμη ότι πούλησαν την Μακεδονία! Την ξεχάσατε γιατί κανείς από εσάς δεν έχει τα κότσια να μιλήσει για την προδοσία μιας ιστορίας 4-5 χιλιάδων ετών. Εχουν πουλήσει τα πάντα αλλά η αντίληψη σας είναι ακόμη στο επίπεδο του φιλοτομαρισμού.

Πάει το όνομα, “Θα το ξεχάσετε” είχε δηλώσει ο πατέρας του ΚΑΤΡΑ-κουλη…αργότερα το δήλωσε και ο ίδιος, υπαρχει και βίντεο αλλά τι σας νοιάζει…δεν βαριέσαι.

KORAKAS NEWS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Θανάσης 09/04/2020 @ 1:23 ΜΜ

    Σωστα…οταν λειπει η συλλογικοτητα κ η αγαπη για την ελλας,καληνυχτα. Τα ορκ απλα υπακουν σε εντολες…..δες σουηδια

  2. Ναι, ισχύει, τι σύνδεση έχει ο Κρόνος με όλο το συφερτό αυτής της παγκόσμιας μαφίας που κυβερνάει δεν είμαι σίγουρη αλλά είναι βέβαιο ότι όλοι οι μαυροντυμένοι (παπάδες και λοιποί κάθε είδους) είναι Κρόνιοι γιατί αυτό είναι το χρώμα του και είναι επίσης γεγονός ότι ο Κρόνος, ήταν ο “ήλιος” του γαλαξιακού μας συστήματος έως ότου κάνει τον κύκλο του σαν άστρο και “πεθάνει”.
    Μετά “γεννήθηκε” ο Ήλιος του οποίου η γέννηση περιγράφεται απόλυτα, χωρίς υπονοούμενα από τους αρχαίους Ιστορικούς και προγόνους μας ως ένα πολύ ευχάριστο γεγονός στο οποίο παρευρέθησαν κάποιοι Θεοί αλλά προσέξτε, όχι όλοι, κάποιοι λέει δεν μπόρεσαν να είναι παρόντες και πήγαν μόνο όσοι είναι σήμερα πλανήτες του Ηλιακού μας συστήματος και έχουν πάρει τα ονόματα τους!! Εν ολίγοις περιγράφει την γέννηση του Ηλιακού μας συστήματος με τον απόλυτο νικητή Θεό τον Ήλιο! Άσε που ταιριάζει απόλυτα και με τη “μυθολογία” που λέει πως όταν ο Δίας ξέκανε τον Κρόνο γεννήθηκε ο Ήλιος που ήταν πια εκείνος αρχηγός, τον σέβοταν και ο Δίας και από τότε ξεκίνησε η θρησκεία του Ήλιου που υπάρχει φυσικά μέχρι σήμερα, παρασκηνιακά και που όσο και να ψάξετε για όλα, δε θα βρείτε την παραμικρή πληροφορία για αυτήν παρόλο που μέχρι το “μέγα” (μη χέσω) Κωνσταντίνο ήταν ενεργή και πολύ μάλιστα. Δε θα βρείτε ούτε γραμμή γραμμένη πουθενά!!! έχω ψάξει πολύ…….η χαρακτηριστικότερη και προφανέστατη απόδειξη για την δύναμη του, την αλήθεια του, την αξία του στην ύπαρξη μας και τη σημασία του στην επιβίωση μας είναι ο λυσσαλέος πόλεμος που του κάνουν και δεν υπάρχει τίποτα που να έχουν ενοχοποιήσει και πολεμήσει τόσο πολύ, ούτε χριστούς ούτε μωάμεθ ούτε παπάτζες διάφορες και δόγματα…. με τον Ήλιο έχουν πρόβλημα. Ποιοι; οι Κρόνιοι……..

  3. Μόνο το DNA των Ελλήνων είναι σε άμεση σύνδεση με τον Ήλιο, ούτε το όνομα μας είναι τυχαίο ούτε το γεγονός ότι ακόμα από την εποχή της Πυθίας, σε χρησμούς της ως “χώρα του Ήλιου” την ανέφερε. Αφήστε τους να γαμάνε τον Ήλιο λοιπόν….. το Θεό δηλαδή και εσείς προσέχετε μη σας ακυρώσουν το βοσκό….. δεν ξέρω αν γνωρίζετε πως χωρίς Ήλιο δεν έχετε ζωή ούτε ένα λεπτό….χωρίς χριστό θα συνεχίσετε να ζείτε πάντως και χωρίς μωάμεθ είναι βέβαιο, σας διαβεβαιώνω εγώ μη φοβάστε αναλαμβάνω την ευθύνη….

  4. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ! ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΔΕΧΘΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ, (ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ)!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*