01:04 - 31/08/2020

H ΠΟΡΝΗ ΒΑΒΥΛΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

H ΠΟΡΝΗ ΒΑΒΥΛΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ  

Είμαι η Βαβυλώνα σας: “Εχω διαλύσει το ΝΟΥ σας και δεν το ξέρετε!!! Γίναμε ένα και εργάζεστε όλοι για τον ίδιο σκοπό…την Ιδρυση μου!”

Τι έλεγε από το 2001 ο Λιακόπουλος:

Οι βασικές αρχές των μυστικών αδελφοτήτων είναι 

1. Η κατάργηση όλων των μοναρχιών και όλων των κυβερνήσεων. Από ότι βλέπουμε καλά τα πάνε. 

2. Κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας και των κληρονομιών. Οι διαρκείς φόροι, εκεί θα καταλήξουν.Το να είναι κανείς ιδιοκτήτης θα καταστεί σύντομα απαγορευμένο σπόρ. 

3. Κατάργηση του πατριωτισμού και του Εθνικισμού. Εδώ στην Ελλάδα κάτι έχει μείνει, αλλά ο πυρήνας που έμεινε είναι πανίσχυρος. Δεν καταλαβαίνουμε τίποτα.  

4. Κατάργηση της οικογενειακής ζωής και του θεσμού του γάμου. 

5. Κοινή εκπαίδευση για όλα τα παιδιά του κόσμου. Οργάνωση δηλαδή της αγελαίας γνώσης. 

6. Κοινός τρόπος ζωής και έθιμα σε όλο τον πλανήτη. Προετοιμασία δηλαδή του γκρί λαού. 

7. Κατάργηση όλων των θρησκειών και εγκαθίδρυση μια πανθρησκείας. 

Ο αρχηγός βέβαια αυτής της θρησκείας θα είναι ο Αντίχριστος. 

Ο τελικός τους σκοπός, ενώ φαίνονται οι περισσότερες σαν φιλανθρωπικές οργανώσεις, είναι: παγκόσμια επανάσταση, παγκόσμια κυριαρχία, παγκόσμια καταστροφή, ώστε να καταστεί αναγκαία η μία πανίσχυρη παγκόσμια διακυβέρνηση.

Αυτά τα έλεγε ο Δημοσθένης από το 2001, ποιος όμως να καταλάβει τι ακριβώς έλεγε. Φυσικά ήταν μπροστά και γνώριζε την ατζέντα των Υπόγειων. Επειδή όμως δεν υπάρχει καμία ελληνική οργάνωση, το δηλητήριο του εγωισμού της αυτοπροβολής και φιλοτομαρισμού μας έχει ξετινάξει. Οι πράκτορες φρόντισαν να χάσουμε και την ελληνική μας ταυτότητα ή καλύτερα με οργανώσεις που χρηματοδοτουνται από τους Υπόγειους (βλέπε Αντιφα, διαχρονικά προδοτικά κομμούνια) φτάνουμε στο τέλος.

Με 4 εκατομμύρια πολεμιστές του ισλάμ στην χώρα μας, την κάναμε, όταν πάρει διαταγές η Μογγολία για να μπει στην χώρα. Ο σημερινός αναγκαστικός εξισλαμισμός και αφανισμός της φυλής των ελλήνων με τόσους πολιτικούς προδότες που πέρασαν τις τελευταίες δεκαετίες μας αποτελείωσε.

Το χάος και η πείνα που θα δούμε τους επόμενους μήνες παντού θα σημάνει την αρχή της Λύσης= Παγκόσμια Διακυβέρνηση της Βαβυλών, το τελος του Χριστιανισμού, το τέλος της οικογένειας, το τέλος της οικονομίας όπως την γνωρίζαμε, αχρήματη κοινωνία, υποχρεωτικά χημικά μπολιάσματα για να μας αλλάξουν τον γενετικό ΚΩΔΙΚΑ…

Αυτό δεν μπορούσε να το δει τότε ο Δημοσθένης, γι αυτό το συμπληρώνουμε στην λίστα της Βαβυλώνας…όπως επίσης την ΣΟΦΙΑ το ΑΙ, την τεχνιτή νοημοσύνη και από πίσω ο μαυρόψυχος.

Όταν θα καταλάβετε ότι πρέπει να ενωθείτε θα είναι πλέον πολύ ΑΡΓΑ…ο εγωισμός και ο φιλοτομαρισμός της ανθρωπότητας είναι πραγματικά αχτύπητος.

Γι αυτούς που είναι ικανοί να συνδέσουν και να κάνουν την ζεύξη του ΝΟΥ διαβάστε τον ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΤΟΥ ΝΟΥ

KORAKAS NEWS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*