Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:28 - 26/08/2020

Την τιμώρησαν γιατί είπε την αλήθεια;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Στέρησαν το στέμμα της νικήτριας διαγωνισμού καλλιστείων του ηνωμένου βασιλείου γιατί έκφρασε την άποψη της για το BLM στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook.

Το σοβιετικής ένωσης εφεύρημα της πολιτικής ορθότητας έχει απλωθεί σε κάθε τομέα της καθημερινότητας μας. Αυτή τη φορά θύμα της ήταν η Jasmine Archer-Jones που έγραψε στο Facebook πως δεν ευθύνονται οι αστυνομικοί για τον θάνατο του George Floyd καθώς αντιστάθηκε της σύλληψης κάτω από την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και πως από τις διαδηλώσεις έχουν πεθάνει δεκάδες αθώοι για τους οποίους δεν στενοχωρήθηκε το Black Lives Mater.

Στην περιγραφή του βίντεο θα βρείτε τη μαγνητοσκόπηση της σύλληψης από τους αστυνομικούς που αποδεικνύει το αληθές των λεγομένων της Jasmine. Βέβαια η αλήθεια δεν ενδιαφέρει τα ΜΜΕ που για να μην ραγίσει το ψευδές τους αφήγημα τιμωρούν παραδειγματικά και τάχιστα οποιονδήποτε ώστε να μην τολμήσει κανείς άλλος να εκφράσει δημόσια αντίλογο.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Kanenas
Τα βίντεο μου δεν είναι πολιτικά ορθά και αυτό μου κόστισε ήδη δύο κανάλια στο youtube. Σαν ξεροκέφαλος που είμαι γυρνάω πάντα πίσω για να τους ενοχλώ. Επίσης σχολιάζω με παρέα και χιούμορ την επικαιρότητα στη ζωντανή μας εκπομπή «Πέρα απ’ τα ερείπια».

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο…Εφόσον ο George Floyed ήταν υπό την επήρεια ουσιών και με την προυπόθεση ότι αυτό ήταν εμφανές,γιατί έπρεπε να τον σκοτώσουν;Δεν υπήρχε άλλου είδους τεχνική ώστε να “εξουδετερωθεί”,χωρίς να χάσει τη ζωή του;;Δεν εκπαιδεύονται οι αστυνομικοί;Ο Έλληνας ομογενής προσφάτως,έτσι δεν έχασε τηζωή του;Οι γείτονες προσπαθούσαν να εξηγήσουν στους αστυνομικούς ότι ο άνθρωπος είχε ψυχικό θέμα,αλλά φεύ!!Τον εκτέλεσαν με teaser..ξανά και ξανά!!Έχει εκτελεστεί ανήλικο παιδί με κώφωση-όπως αποδείχτηκε-γιατί οι αστυνομικοί νόμιζαν ότι κρατούσε αληθινό όπλο(παιχνίδι ήταν)..του φώναζαν να το αφήσει..όπως ήταν φυσικό,το παιδί δεν άκουγε!!Είναι δύσκολες εποχές,αλλά ας μη τσουβαλιάζουμε τα πάντα..

    • σε λάθος “γειτονιά” (κοινότητα) βρέθηκες Vivi…. άσε που δεν έχεις καταλάβει τίποτα… ότι και να διαβάζεις είναι σαν να μη το βλέπεις σαν να μη το διάβασες, πως σας το κάνανε αυτό δεν έχω καταλάβει! Να κοιτάτε και να μη βλέπετε, να ακούτε και να μη καταλαβαίνετε και να διαβάζετε και να είναι σαν μη το διαβάσατε ποτέ!

  2. γιωργος τιμπολης 08/26/2020 @ 6:16 ΜΜ

    μας αξιζει τιμωρια https://www.youtube.com/watch?v=bXEaHV8qYvM

    • Δε βαριέσαι γιωργάκη..🙂🙂……τί σε μέλλει ο Νίκος Ζαπάντης,άλλωστε.Βέβαια Καλό είναι να επιβεβαιώνονται κάι κάποιες σκέψεις..πότε πότε😉.Να ξέρουμε ότι βαδίζουμε σωστά.

    • Αυτά τα βιντεάκια θα σε σώσουν άν μπουκάρουν τα τουρκάκια,Γιωργάκη….😝😝😁😁 συνέχισε….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*