15:11 - 24/08/2020

Ενας ερευνητης αναγνωστης του Κατοχικα Νεα μας εδειξε κατι παραξενο που δεν ειχαμε δει ..!

Διαφημίσεις

Γιατι ο Βασιλακης βγαινει σε ολα τα βιντεο με πουλοβερακι ;;…

Στην σελιδα wired που θεωρειτε οτι δεν ειναι συνομωσιολογικη και ειναι συστημικη …εχει βιντεο που λεει οτι η συνεντευξη ειναι απο τον Αυγουστο!!….

Εδω το αρθρο του Wired

Στο BBC BREACFAST …Ειναι συνεντευξη Απριλιου …ισως και να εχει λογικη μεσα σε στουντιο να κρυωνεις !!…Ισως βεβαια να ειναι και λιγο εκκεντρικος γιατι για δισεκατομυριουχος ..δεν αλλαζει συχνα πουλοβερ !!..Εκτος και αν …

Πουλοβερακι ..αλλαγμενο αυτη την φορα μεσα απο βιντεο στο gates foundation!

CBS Απριλιος ..παλι πουλοβερακι !

Bloomberg ,το αρθρο ειναι στις 9 Αυγουστου …Παλι πουλοβερακι !Θα βγαλει την μπεμπελη ο ανθρωπος ! Εκτος και αν …

Για να μην σας κουραζω ψαξτε και μονοι σας για συνεντευξεις του Βασιλακη και δειτε οτι ακομα και βιντεο να μην εχει το αρθρο μεσα στις μεγαλυτερες σελιδες ειδησεων …χρησιμοποιουν ολες φωτο με πουλοβερακι ..!

Ισως να ειναι καπριτσιο του Βασιλη , ισως να ειναι πολυ κρυουλιαρης , ισως ομως και ολες οι συνεντευξεις να εχουν γινει σε μια μονο εποχη και αυτες να μοιραζονται με προγραμμα ..!

Ισως να ειναι ενα υποσυνειδητο μηνυμα , τι θελω να πω..πριν περασουμε στην απλοικη σκεψη στο οτι ειναι εκκεντρικος να σκεφθουμε πρωτα και αλλες πιθανες εξηγησεις …Νομιζω αυτο δεν απαγορευται ακομα..το να σκεφθουμε μονοι μας αλλλες πιθανες εξηγησεις ..!

Μια πιθανη εξηγηση ειναι …οτι ο Βασιλης αμολυσε τον Ιο …και κρυφτηκε σε κανα καταγωγιο για να μην κολησει και ολο το κονσπετ του τρομου το γυρισαν σε βιντεο σε αλλη εποχη ….και τωρα παιζει η κασετα αναλογα τον προγραμματισμο μας ..!

Μια αλλη πιθανη εξηγηση πριν το ειναι εκκετρινκος ειναι να ειναι βιορομποτ …, μια αλλη ειναι να ειναι εξωγηινος ..ολα ειναι πιθανα ….και το πιθανοτικο δεν ειναι ΕΙΔΗΣΗ !

Ειπα πιθανη εξηγηση αγαπητοι ρουφιανοι της αστυνομιας σκεψης και οχι ειδηση !!… Μην το καταντησουμε και αυτο το αρθρο σαν το αλλο με την φωτο του κορονιου στην ολυμπιαδα που ειπαμε τι κοινο μπορει να εχει ο κορονοιος με την Ολυμπιαδα ..και ενω οι φωτο ειναι εκει για ολους εσεις βγηκατε να πειτε ειναι ψευδη ειδηση !!….Τα κοινα σημεια δεν ειναι ειδηση κυριοι ειναι γεγονος ειναι εκει …!

Τα υπολοιπα τα φανταζεται το αρρωστο μυαλο σας ..μην κανουμε ξανα το κοπαδι να εχει κριση και να αμφισβητει ..!

Stranger…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Σωτήρης 08/24/2020 @ 3:33 ΜΜ

    Όλοι στη σελίδα στο φέισμπουκ του Νίκου Αντωνιάδη. Πείτε όχι στις νόμιμες απαγωγές ενηλίκων και παιδιών από τα σπίτια και τις οικογένειές τους με πρόσχημα τον κορονοϊό και τη «δημόσια υγεία».

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=341249167033012&id=100034437944878

  2. Κωνσταντίνος 08/24/2020 @ 3:54 ΜΜ

    Τα ερπετά γουστάρουν ζεστή. Απλά και κατανοητά.

  3. Τα βιντεο δειχνουν οτι στις συνεντευξεις δεν ειναι ποτε εκει αλλα μιλαει απο υπολογιστη.
    Αυτο σημαινει οτι ειναι σπιτακι του κρυβεται απο κατι αυτο το κατι μαλλον τον φοβιζει να δουμε ποσο θα αντεξει…

  4. ειναι ερπετοειδεσ.
    εχουν μεση θερμοκρασια
    26 βαθμουσ κελσιουσ.
    δεν θελει και πολυ μυαλο

  5. ΜΗΠΩΣ Ο ΜΠΙΛ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕ?… ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ?

  6. Εριχθόνιος 08/24/2020 @ 6:36 ΜΜ

    Όλα τα υπόθεσες , εκτός από αυτό που πραγματικά είναι .. Δεν το ήξερες πως στην Κόλαση επικρατούν πάρα πολύ υψηλές θερμοκρασίες , και όταν οι δαίμονες ανεβαίνουν στην γη για διάφορες δουλειές που τους έχει αναθέσει το αφεντικό , κρυώνουν ακόμα και σε συνθήκες καύσωνα για τους ανθρώπους ..? Και θερμοκρασίες 60 βαθμών Κελσίου ,να έχουμε , είναι σαν να είναι μέσα σε ψυγείο .. -)

  7. Ναι, μπορεί και να βρίσκεται και κάπου απομονωμένος για να μην κολλήσει, σε εγκαταστάσεις που πρόσβαση έχει αυτός και λίγοι ακόμη. Καπου με μηδέν κρουσματα. Ανταρκτικη;

  8. έχει μια λογική 08/24/2020 @ 10:15 ΜΜ

    Το να έχει κρυφτεί και να έχει αμολήσει ιό αυτός ή κάποιοι άλλοι είναι ακραίο αλλά είναι πολύ λογικό να είναι γυρισμένα τα βίντεο και οι φωτό ήδη και να δημοσιεύονται τώρα για κάποιο λόγο

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*