18:55 - 10/08/2020

Οτι βλεπω θα πω….

Διαφημίσεις

Τι εχουμε εδω απο το economist;

Τι βλεπω ; Ολα τα πιθανα σεναρια ..αλλα γιατι τα βλεπω σε ενα παγκοσμιο περιοδικο που δεν ειναι συνομωσιολογικο;..

Απο αριστερα καδρακι ..η γριπη των χοιρων !

Επομενο , καταστροφη απο ηφαιστειο…(ενα ηφαιστειο με ενα καλο μπαμ αυτη την στιγμη μπορει να ριξει την παγκοσμια οικονομια στο πατωμα ..μεσα σε μια ημερα ..Ανευ προειδοποιησης!)

Επομενο , Το λιωσιμο των παγων , μονιμο παραμυθι της Νεας Παγκοσμιας Ταξης ..και βεβαια μπορει να γινει οταν εσυ θες να γινει ..ιδιως αν εχεις κατακτησει τον καιρο και εχεις φτιαξει καιρικα οπλα …τωρα πες με συνομωσιολογο εσυ χεστηκα !) Αν δεν πατησουν κουμπακια ο πλανητης δεν παθαινει τιποτα …Υπαρχουν δεκαδες χιλιαδες μελετες για τους κυκλους στο κλιμα μας που αποδυκνυουν οτι ο πλανητης εχει ξανα θερμανθει πριν 800 χρονια ..χωρις να εχουμε τοτε ρυπους και κλανιες απο αγελαδες ..(καλα κλανανε και τοτε ) … ! Αρα το παραμυθακι αν θες το καταπινεις με τον πρασινο δρακο η μελετας και βρισκεις γιατι συμβαινει ..πως συμβαινει και ποιοι κονομανε αν συμβει κοκ κοκ !

Επομενο,Μετεωριτης …δεν θα αναλυσω ειναι ενα ανοιχτο κεφαλαιο εδω .. που για να συμβει πρεπει πρωτα συγκεκριμενοι ..να χασουν …δεν γνωριζω την εκβαση σε αυτη την μαχη ..Θα δωθει και θα δουμε ! Ναι ναι ..παπαροφιλολογος μαγκια μου ρε συμπτωσιολογε !!!…

Επομενο , Οι παπιες πεφτουν απο τον αερα , εδω θα μπορουσαμε να σκεφτουμε απλα ..η γριπη των πτηνων ..αλλα απο ενστικτο και εμπειρια κατι αλλο σημαδευει αυτο ..με μια πρωτη ματια μου θυμιζει το παιχνιδι που παιζαμε σε παιδικη ηλικια …το ηλεκτρονικο…για μενα ειναι κωδικας σε κατι αλλο που μαλλον εχει σχεση με τεχνοτρομοκρατια …μην με ρωτησεις πως το συνδεω ετσι .. ειπαμε ενστικτο και εμπειρια στους κωδικες τους !

Επομενο , Κορωνα ..το ζεις ..εισαι μεσα στο λεβελ …λεβελ με αχλατσαδες μιας και εχει πολλα παρελκομενα φιλε που δεν βλεπεις ..απο το απομακρυνσου μεχρι το σωπα και ξεχνα το δικαιωμα σου στην ελευθερια του λογου κοκ…Δυσκολο λεβελ πολυ με απιστευτη ενεδρα σε ανθρωπους που αυριο ισως κατηγορηθουν οτι φταινε και το κοπαδι να τους κυνηγησει σαν Αποδιοπομπαίους τράγους !

Επομενο , πυρηνικο θεμα ..παλια καλη συνταγη ..ποτε δεν την ξεχνας , μονιμη συνταγη στον φοβο !

Επομενο , φλασακι του Ηλιου ..μαλλον αυτο που θα σταματησει την παρανοια της ανθρωποτητας …ποτε; ..Μαλλον θα πρεπει να δουμε ολη την παρανοια επι το εργον πρωτα..!

Στον Καναπε βλεπω κατι που με ανυσηχει …βλεπω τους γονεις με μασκες βιολογικου πολεμου (ευκολακι και μονιμη δικαιολογια για πολεμους σε χωρες εδω και 30 χρονια ) …αλλα βλεπω τον πιτσιρικο που ειναι περιπου δεκα ετων …να φοραει κρανος ..και αυτο νομιζω προσπαθουν να το περασουν σε ηλικιακη κατασταση ..δηλαδη το economist θελει να μας πει με κωδικα οτι τα παιδια που ειναι σημερα δεκα ετων θα ειναι οι στρατιωτες του παγκοσμιου πολεμου ..που θα γινει ισως σε 8-10 χρονια ! ..Πολλα μου φαινονται …και μαλιστα με τρομαζει αυτη η αποσταση ..πρωτο προτιμω να πολεμησω εγω και οχι τα παιδια μου ..και δευτερο … πως θα αντεξει αυτο το μπουρδελο αλλα δεκα χρονια ορθιο; ..

Αυτα ειδα εγω σε μια φωτο ..τωρα το αρθρο μπορει να πει οτι θελει ..εμενα με ενδιαφερει τι περνα μεσα απο την πισω πορτα χωρις να το παιρνει χαμπαρι ο πολιτης που τον δασκαλαψαν οτι ολοι οσοι αμφισβητουν το πολιτικως ορθο και ερευνουν ..ειναι συνομωσιολογοι και γραφικοι ημιμαθεις ανθρωποι!

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

  1. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 08/10/2020 @ 7:47 ΜΜ

    ο Αλοις ιρμαιερ για τότε προβλέπει το ντου των Ρώσων στην Βόρεια Ευρώπη οπου θα εχει βιολογική απαντηση.

  2. Εμένα πάντως μου τράβηξε την προσοχή, το πιο <> στο ρολόι, οπότε το βάθος δεκαετίας που υπολογιζεις μου βγάζει λίγο άκυρο. Μάλλον εμείς θα βγάλουμε το φίδι από την τρύπα και όχι τα παιδιά μας.

  3. Ξέχασες φίλε να αναλύσεις το ρολόι που δείχνει 12 πάρα 1.ειναι το γνωστό ρολοι της αποκάλυψης που δείχνει πόσο κοντά ειναι η γη σε έναν πυρινικο ή βιολογικό πόλεμο. Πριν λίγους μήνες το ρολόι εδειχνε 12 πάρα 2. Σύμφωνα με το περιοδικό ειναι η ώρα πιο κοντά για έναν τέτοιον πόλεμο

  4. Η καταστροφή από ηφαίστειο μπορεί να είναι και φωτιές ( πυρκαγιές) διότι η λέξη ηφαίστειο βγαίνει από την λέξη Ήφαιστος τον Θεό της φωτιάς..

  5. Αλλο ενα που μου κανει εντυπωση στην εικονα ειναι η γατα με μασκα και μου κανει εντυπωση γιατι δειχνει στην ουσια ενα ζωντανο που ειναι αρκετα πιο αυτονομο απο αλλα. Επισης το κακο για μενα συν ολα που αναφερεις ειναι το ρολοι που γραφει 11:59 δηλαδη στο παρακατι θα ελεγα εγω.

  6. Θα μπορουσε η σκια των γονιων να ειναι και κσθρεφτης καθως στην γυναικα αμυδρα φαινεται η αντανακλαση της και στον ανδρα η πισω οψη της μασκας… Το δε πουλι η σκια του σε καθρεφτη θα μπορουσε να δειχνει το αντιθετο….οχι ενα πουλι που πεφτει αλλα ενα πουλι που ανυψωνεται….
    Το σκηνικο αποχαυνωσης (μασκες, κρανη) δειχνει ξεκαθαρα το δρομο για το μαντρι του καθενος….και κατι ακομα….το υφος του παιδιου ιδιο με το υφος του ανθρωπου στο i pet goat οπου εχει αδειο κεφαλι απο μυαλο…..

  7. δεν ειδατε το πιο βασικο.ο καναπες

    • Ρε μαρινελα ή όπως σε λένε…. Μήπως έχεις καμία ΜΚΟ κ θες να δικαιολόγησεις το μεροκάματο? Μήπως έχεις τα ίδια αφεντικά με τα ελληνικά hoaxes? Οκ σε καταλαβαίνω δουλειά είναι κ αυτή δεν είναι ντροπή, αλλά μην λες ανοησίες περί ύπαρξης κλιματικης αλλαγής που ευθύνεται ο άνθρωπος. Οι αλλαγές στον πλανήτη είναι φυσικές κ συμβαίνουν κάθε λίγες χιλιάδες έτη, δεν φταίει η κλανια της αγελαδας. Ρώτα τα αφεντικά σου…. Γιατί αυξάνεται η θερμοκρασία σε όλους τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος…. Έχει καυσαέρια κ αγελάδες ο Άρης? Πάντως χαίρομαι που όλοι εσείς οι εχθροί των συνομοσιολογων, ανθέλληνες, hoaxes,intomidiaκ λοιπά υποοντα είστε τόσο χαζοι γιατί δεν θα κινδυνέψει η αλήθεια πότε από εσάς, παιδάκια του Σωρος.

  8. Κατοχικά Νέα 08/10/2020 @ 11:50 ΜΜ

    Και γιατι ασχολεισε μαζι μου ρε Μαριλενα ; Μην με διαβαζεις δεν θα παρεξηγηθω ! Θες να σωσεις το κοπαδι απο μενα; Κανε ενα μπλοκ πες την αληθεια σου και ολα καλα …να βγαζεις τα ματαια σου εδω μεσα για να κανεις σχολια ως Μια μαριλενα που μπορει να ειναι μπαμπης για μενα παντα θα εισαι ενα ακομα τρολ των 0.30 σεντς…ειδες μεροκαματακι σου δινω …και τωρα πο απαντησα νομιζω παιρνεις και παραπανω…

  9. ΑΓΓΕΛΙΚΗ 08/11/2020 @ 4:20 ΠΜ

    ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΘΑ ΠΩ

    ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 2012
    ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ…………….

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  10. ΑΓΓΕΛΙΚΗ 08/11/2020 @ 4:33 ΠΜ

    OTI BΛΕΠΩ ΘΑ ΠΩ

    thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/07/2012-restart-2.html
    ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ 2017……………..

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

  11. Κανένας 08/11/2020 @ 9:36 ΠΜ

    Κούκλα αμφισβήτησε και αυτόν ντε έτσι για να γουστάρεις να χαϊδολογιέσαι -> https://righter.gr/2019/08/03/kathigitis-foskolos-megalo-paramythi-i-klimatiki-allagi/
    Περαστικά μας με κάτι τέτοιους ρεεε

  12. Εσύ μάθε πρώτα να βάζεις τόνους στις λέξεις

  13. Συμφωνώ με τις παρατηρήσεις για το ρολόι που δείχνει παρά ένα και για την γάτα. Κάτι άλλο πρέπει να σημάνει το παιδί με το κράνος όχι χρονικό προσδιορισμό. Ο ιός δεν είναι μόνο ο τελευταίος είναι και άλλοι ιοί στο κάδρο 5-6 ακόμα.
    Μην αφήνουμε την κάθε Μαριλένας η όπως αλλιώς λέγεται να μας αποσυντονίζει. Μην απανταντε, είναι φανερό το πρόβλημα της/του με τον stranger.

  14. ΠάνοςΓέριμου 08/11/2020 @ 8:20 ΜΜ

    εύγε!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*