Διαφημίσεις
Ο σεφ Raul Escuin 30 ετών απο την περιοχή Alloza της επαρχιακής πόλης Teruel στην Ισπανία φέρνει τα επαναστατικά βίγκαν
Σε ένα ντοκιμαντέρ που έκανε και που κοινοποιήθηκε απο το Play Ground Portal όπου δείχνει τη συνταγή του βήμα-βήμα τον τρόπο κατασκευή του προϊόν.
Δηλώνει πώς είναι ιδανική φόρμουλα για όσους δεν καταναλώνουν ζωικά λίπη και μπορεί ο πελάτης να φάει το λουκάνικο με το ίδιο το αίμα του και πώς εξετάζουν την πιθανότητα το προϊόν να βγει στην αγορά…
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice
(Για τον αρθρογράφο) Δεν ξέρω αν το άκουσες στο ντοκιμαντερ η τό περιγραφεις εσυ ετσι παντος το γεγονός ότι δεν περιέχει αίμα από (Άλλο ) ζώο δεν το κάνει βιγκαν !
Αν η περιγραφή αυτή ήταν μέσα απτό. Βιντεάκι που έλεγε για τον σεφ , μόνο ύποπτη μπορεί να θεωρηθεί !!!
https://www.facebook.com/reynososmith
ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΕΔΩ