Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:52 - 07/08/2020

Η Μοσάντ εργάζεται επάνω στην covid-19 ηλεκτρονική εφαρμογή τηλεφώνου! Φόρεσε μάσκα και θα δεις αργότερα…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η Μοσάντ εργάζεται επάνω στην covid-19 ηλεκτρονική εφαρμογή τηλεφώνου! Φόρεσε μάσκα και θα δεις αργότερα…

Μοιάζει με κορίτσι του Τζειμς Μποντ, αλλά είναι αναμφισβήτητα η πιο επικίνδυνη γυναίκα στον πλανήτη.

Είναι η άγνωστη συνεργάτης του Jeffrey Epstein και πρόκειται να διασφαλίσει τα δεδομένα παρακολούθησης για τον covid-19 που τα στοιχεία σας θα καταλήγουν στους διακομιστές της Mοσάντ.

Σαν πρώτη ματιά, μοιάζει μια φανταστική ιστορία επιτυχίας. Μια νεαρή Γερμανίδα επιχειρηματίας που, μέσω έξυπνων συναλλαγών και επενδύσεων, εκτοξεύεται σαν κομήτης στον χρηματοοικονομικό κόσμο.Όταν θα ψάξετε στον ρουφιάνο γουγκλ θα βρείτε κάποιες γενικές πληροφορίες, όπως οι ακόλουθες:”Η Nicole Junkermann είναι Γερμανίδα επιχειρηματίας και επενδυτής. Γεννήθηκε στο Ντίσελντορφ και τώρα ζει στο Λονδίνο.

Είναι η ιδρυτής της NJF Capital. Η Junkermann ξεκίνησε την καριέρα της ως συνιδρυτής της πύλης ποδοσφαίρου Winamax. Μετά την πώλησή του το 2001, επένδυσε στο νεοσυσταθέν Infront Sports and Media, ένα πρακτορείο δικαιωμάτων αθλητικών μέσων. Τρεις από τις πρώτες επενδύσεις της, η Songza, η Dollar Shave Club και η RelatelQ, αποκτήθηκαν από την Google, την Unilever και την Salesforce, αντίστοιχα.

Οι συμμετοχές και οι δραστηριότητες της Junkermann περιελάμβαναν την Infront, United in Sports, Songza και Shanghai Echt Sports.Τον Νοέμβριο του 2018, η Junkermann διορίστηκε μέλος του Συμβουλευτικού Συμβουλίου Κοινωνικής Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας (στην Μεγάλη Βρετανία). Το διοικητικό συμβούλιο καθοδηγεί τον Υπουργό Εξωτερικών σχετικά με τις δυνατότητες της τεχνολογίας στην υγειονομική περίθαλψη και την κοινωνική περίθαλψη.

Το γεγονός είναι ότι η ίδια Nicole Junkermann συνεργάστηκε στενά με τον Jeffrey Epstein και επίσης έκανε πτήσεις πολλές φορές με το Lolita Express.Στο κάτω μέρος αυτού του άρθρου υπάρχει ένα αποκαλυπτικό βίντεο σχετικά με τις συνδέσεις μεταξύ ταξιδιωτών του Lolita Express, του αεροπλάνου του Jeffrey Epstein.

Άνθρωποι που όλοι εμφανίζονται επίσης στο μικρό μαύρο βιβλίο του Epstein και των οποίων τα ίχνη οδηγούν επίσης στο Covid-19 και φυσικά στο Ισραήλ.Το βίντεο επικεντρώνεται κυρίως σε αυτό που αποκαλούν την πράκτορα Junkermann και την ομάδα της Μοσάντ, με το οποίο υποννοούν την Junkermann.Στη συνέχεια, αυτή η κυρα πρακτάρισα συνδέεται με ονόματα όπως οι Epstein, Carbyne, Mossad, Israel, Lolita Express, Rothschild, IDF8200, Panama Papers, Blackrock, Ehud Barak, Βατικανό, εν συντομία αν μιλάτε για μια αράχνη σε έναν ιστό τότε είναι η κυρά Junkermann

.Σαν διευθυντης, ασχολήθηκε με μια εταιρεία από το Ισραήλ που ονομάζεται Carbyne. Μία από τις πολλές εταιρείες υψηλής τεχνολογίας που έχουν εμφανιστεί εκεί και είναι χαρακτηριστικό ότι διευθύνεται από πρώην υπαλλήλους της Μοσαντ. Ο Εχούντ Μπαράκ είναι φυσικά ένα πολύ γνωστό όνομα, όχι μόνο ήταν πρωθυπουργός του Ισραήλ, αλλά συσχετίζεται επίσης συχνά με τον Τζέφρι Έπσταϊν και την κακοποίηση παιδιών.

Η Carbyne είναι φυσικά ένα υποκατάστημα της Μοσαντ, ακριβώς όπως το ITCS, το οποίο διοικεί την ασφάλεια στο Schiphol και συνδέεται τόσο με τους τρομοκράτες της 9/11 όσο και με την καταστροφή του Μπόινγκ MH17 στην Ουκρανία.Η Carbyne ειδικεύεται σε συστήματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, ναι, καλά το μαντέψατε, στην “καταπολέμηση του κοροναϊού”. Η Carbyne συλλέγει τα πάντα για τα άτομα και τις επαφές τους μέσω κέντρων έκτακτης ανάγκης όπου οι άνθρωποι εγγράφονται με πολλούς και διάφορους άλλους τρόπους.Τα προϊόντα της Carbyne χρησιμοποιούνται σε όλο και περισσότερα μέρη και στο βίντεο η Nicole Junkermann αναφέρεται ως το “όπλο”, κυριολεκτικά στο βίντεο, που θέλουν να επιβάλουν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.Κατάφερε να διεισδύσει στο NHS του Ηνωμένου Βασιλείου (The National Health Service, English for the UK’s National Health.

Αυτό σημαίνει ότι η Junkermann έχει πρόσβαση σε όλα τα ιατρικά δεδομένα βρετανών ασθενών, ακόμη και στους κωδικούς του wifi των βηματοδοτών. Σ’ αυτό που εργάζεται η κυρά πρακτόρισα Junkermann είναι να ωθήσει τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να χρησιμοποιήσουν τα προϊόντα παρακολούθησης για λογαριασμό της Carbyne, φέρνοντας τελικά όλα τα δεδομένα των απλών πολιτών στους διακομιστές της Carbyne, μιας εταιρείας που διευθύνεται από τους δολοφόνους της Μοσαντ .

Σαν να μην είναι αρκετό, το όνομά της εμφανίζεται σε κάποια άλλα σατανικά έργα για τα οποία έχουμε γράψει, δηλαδή το ID2020 και το GAVI.

Το βήμα για να μπορέσει το θηρίο να ελέγχει όλο τον κόσμο έχει γίνει. Η Big Tech συνεργάζεται με τη Big Pharma για να παρέχει στους ανθρώπους μικροτσίπ μέσω εμβολιασμών.

Στη συνέχεια θα είναι σε θέση να ασκήσουν τον έλεγχο στον κόσμο μέσω ενός παγκόσμιου πίνακα αναγνώρισης. Το όνομα αυτού του σατανικού έργου είναι το πρόγραμμα του Γκειτς ID2020 Alliance. Θυμηθείτε αυτό το όνομα, γιατί θα ακούσετε πολλά για αυτό τα επόμενα χρόνια.

Και, καθώς άλλοι “καλοπροαίρετοι” οργανισμοί συμμετέχουν μόνιμα στον εμβολιασμό παιδιών σε χώρες του τρίτου κόσμου, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να συνδυάσουν τις δύο πτυχές, την ταυτοποίηση των παιδιών και τον εμβολιασμό.

Εσείς συνεχίστε να φοράτε μάσκες και να εμπιστεύεστε τους πολιτικούς σας, που σας οδηγούν στο μεγάλο αφεντικό τους τον μαυρόψυχο…σατανάδες σας διοικούν και σατανάκια θα σας εμβολιάσουν όλους επειδή είστε Α-ΝΟΗΤΟΙ…

Καλή συνέχεια παλιο-μασκαράδες! Τα εμβόλια, η ναρκοληψία, οι καρκίνοι και οι μάσκες σας περιμένουν.

KORAKAS NEWS

THEODOROS ILIA DRASI



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. tha iparchoun efkeries pou aftoi pou doulevoun gia aftous na min forane maska kai theloun na sas dosoun to prostimaki ton 150 Euro xrisimopiiste tin idia methedo minisi kai na zitate panta genika theloume lockdown trelanetes tous min bigenete katholou stis agores mono ta aparetita kai afta apo tous dikous tous kolosous meso diadiktiou Amazon kai to psomi ola ola kante tous me ta dika tous metra na apotrelathoune. Klassiki methodos stin psifiaki koinonia einai poli efkolo kante tous me ton diko sas algorithmo na kaoun ta olokliromena tous asholiste tous min tous afinete mera nixta.
    Kati xexasa apo ta xrimatistiria To Asimi exei polloi Thema pano 35 dollaria i oungia se ligo. to asimi einai biomixaniko metallo hreiazete gia tis kerees 5G

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*