Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

01:41 - 24/07/2020

Ναι σε ελέγχουν

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πώς εξηγείς το παρακάτω περιστατικό;

Βρισκόμουν με ένα γνωστό και συζητούσαμε περί ανέμων και υδάτων. Ξαφνικά βλέπουμε μπροστά μας ένα μηχάνημα ρομπότ το οποίο κούρευε το γκαζόν μιας οικίας. Ρωτάω λοιπόν τον γνωστό μου ” εσένα δεν σε συμφέρει αυτό;”. Εκείνος αφού έκανε μια ανάλυση καταλήξαμε στο ότι δεν υπάρχει λόγος για να μπει σε διαδικασία αγοράς ρομπότ για να κουρεύει μόνο του το γκαζόν καθώς του χρειαζόταν μόνο μια ώρα τη βδομάδα για να το κουρεψει μόνος του.

Εκείνη την ώρα και μόνο για περιέργεια ανοίγει το κινητό του και προσπαθεί να αναζητήσει στο Google ένα τέτοιο μηχανικά για να δούμε πιο είναι το κόστος.

Γράφοντας λοιπόν τη λέξη “αυτόματο” εμφανίζει αμέσως μηχανήματα ρομπότ για κούρεμα γκαζόν.

Προσοχή δεν μιλάγαμε για ηλεκτρονικά τσιγάρα και δεν πάτησε ηλεκτρονικό που οι επιλογές θα ήταν ηλεκτρονικό τσιγάρο ή αυτοκίνητο ενδεχομένως. Δεν έχει να κάνει καθόλου με τα cookies σε αυτή τη περίπτωση.

Πατώντας αυτόματο ο συνδιασμός , εφόσον δεν έχεις ψάξει στο παρελθόν ανάλογο προϊόν, θα έπρεπε να ήταν πολλές άλλες πιο πιθανές επιλογές. Πχ πατώντας αυτόματο θα έπρεπε να εμφανίσει αυτόματο πότισμα ή αυτόματο κιβώτιο (ταχυτήτων) ή αυτόματοι πωλητές και πάει λέγοντας.

Ο μόνος λόγος , εφόσον όπως επιβεβαίωσε ότι ποτέ δεν είχε αναζητήσει ξανά τέτοια μηχανήματα στο παρελθόν , θα ήταν μέσω εκείνου του έξυπνου ακουστικού (αφού smart phones λέγονται ούτως ή αλλιώς) να εμφάνισε το προϊόν που ήθελε.

Πιο είναι το θέμα μας; Ότι αν ακούν τι λες και μπορούν να σε κατευθύνουν , αφού σου πλασάρουν αυτό που θες χωρίς καν να το ζητήσεις , τώρα σκέψου τι θα μπορούν να κάνουν όταν θα μπορούν να διαβάζουν και τη σκέψη σου. Όταν δηλαδή δεν θα χρειάζεσαι καν να μιλήσεις για να καταλάβει τι θες και το μόνο που θα θέλει για να σε ελένξει είναι απλά να σκεφτείς τι θες. Για το εμφύτευμα μιλάω για όσους δεν πήγε το μυαλό τους πως μπορεί να γίνει αυτό.

Δείτε μια εικόνα σχετική με το παραπάνω συμβάν η οποία φυσικά και είναι στημένη εκ των υστέρων καθώς δεν γνωρίζαμε το τι θα επακολουθήσει για να είμαστε έτοιμοι για αυτό.

Για όσους δεν κατάλαβαν τα παραπάνω έγινε έτσι. Πατώντας μόνο το αυτόματο πρώτη επιλογή χωρίς προηγούμενη αναζήτηση για μηχανές γκαζόν εμφανίστηκε αυτή η επιλογή.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Artemisia Gogou 07/24/2020 @ 1:53 ΠΜ

    Εγω το κανα μεσω του παλιου macbook[οχι μεσω του smartphone] που εχω και σκεφτηκα αυτοματες πορτες και το εγραψα το ”αυτοματες”και αμεσως πριν καν γραψω το ”πορτες”μου βγαζε ”αυτοματες πορτες Νικολης,Ολυμπου,Μπραχαμι και Αυτοματες πορτες-Αποστολου Αναστασιος ,Δερμηδεσιου ,Νεα Ιονια”..Ειναι τρελο ..Ειναι πανουργοι

  2. Artemisia Gogou 07/24/2020 @ 1:56 ΠΜ

    Εγω το κανα μεσω του παλιου macbook[οχι μεσω του smartphone] που εχω και σκεφτηκα αυτοματες πορτες και το εγραψα το ”αυτοματες”και αμεσως πριν καν γραψω το ”πορτες”μου βγαζε ”αυτοματες πορτες Νικολης,Ολυμπου,Μπραχαμι και Αυτοματες πορτες-Αποστολου Αναστασιος ,Δερμηδεσιου ,Νεα Ιονια”..Ειναι τρελο ..Ειναι πανουργοι και επικυνδηνοι ..Δεν φταινε τα μηχανηματα..αυτοι που τα ελεγχουν φταινε

  3. ANTINEOTΑΞΙΤΗΣ 07/24/2020 @ 3:27 ΠΜ

    τωρα το διαπιστωσατε αυτο ρε παιδια? αυτο συμβαινει τα τελευταια 4-5 χρονια ειδικα με το FACEBOOK…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*