11:12 - 21/07/2020

«Βόμβα» Έλληνα καθηγητή: “Δεν μας σκοτώνει ο ίδιος ο ιός. Πεθαίνουμε από μία έντονη αντίδραση του ανοσοποιητικού.

Διαφημίσεις

Δημήτρης Κούβελας: «Δεν υπάρχει εμβόλιο για κανέναν άλλο κορονοϊό και δεν υπάρχει ούτε για το AIDS ούτε για τον Έμπολα. Γιατί φανταζόμαστε ότι μπορεί να υπάρξει για αυτόν τον κορονοϊό;

Κατά 99% δεν θα υπάρξει εμβόλιο για τον κορονοϊό γιατί δεν μπαίνει μόνιμη ανοσία.

Δεν μας σκοτώνει ο ίδιος ο ιός. Πεθαίνουμε από μία έντονη αντίδραση του ανοσοποιητικού.

Εάν εγώ το ενισχύσω σε έναν ασθενή τότε θα πεθάνει από το εμβόλιο. Είναι κοινή λογική»

Γιατρέ μου, ν’ αγιάσει το στόμα σου… ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΕΙΠΕΣ…

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟ… κι ας θέλουν “οι πληρωμένοι από τις φαρμακοβιομηχανίες συνάδελφοί σου” να μας πείσουν περί του αντιθέτου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ… όπως το λες, γιατρέ μου…

ΚΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΜΕ ΟΡΧΕΙΣ, ΣΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΉΔΗ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΑ “ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ”, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ … ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥΣ.

ΑΛΛΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…

«Δεν υπάρχει εμβόλιο για κανέναν άλλο κορονοϊό και δεν υπάρχει ούτε για το AIDS ούτε για τον Έμπολα»

Πεπεισμένος πως δεν πρόκειται να κατασκευαστεί εμβόλιο που θα προφυλάσσει από τη νόσο COVID-19 είναι ο Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Κούβελας.

«Δεν υπάρχει εμβόλιο για κανέναν άλλο κορονοϊό και δεν υπάρχει ούτε για το AIDS ούτε για τον Έμπολα. Γιατί φανταζόμαστε ότι μπορεί να υπάρξει για αυτόν τον κορονοϊό; Κατά 99% δεν θα υπάρξει εμβόλιο για τον κορονοϊό γιατί δεν μπαίνει μόνιμη ανοσία. Δεν μας σκοτώνει ο ίδιος ο ιός. Πεθαίνουμε από μία έντονη αντίδραση του ανοσοποιητικού. Εάν εγώ το ενισχύσω σε έναν ασθενή τότε θα πεθάνει από το εμβόλιο. Είναι κοινή λογική», δήλωσε στην ιστοσελίδα thestival.gr, ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ.

Αναφερόμενος στον τρόπο διαχείρισης της κρίσης, λέει: «Η διαχείριση έπρεπε να είναι η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Δεν έχω ακούσει να μιλά κανείς για φροντίδα των ασθενών στο σπίτι. Δεν είναι μόνο το πλύσιμο. Προφανώς πλενόμαστε αλλιώς θα κολλήσουμε χολέρα. Υπάρχει η ατομική ευθύνη αλλά η διαχείριση του προβλήματος έχει να κάνει κυρίως με τα μέτρα που θα πάρει η πολιτεία», είπε.

«Πρέπει να πάρουμε υγειονομικά μέτρα και κυρίως μέτρα αγωγής υγείας. Το πλύσιμο των χεριών και των ποδιών δεν θα έπρεπε να είναι στην κουλτούρα μας; Μπαίνω στο λεωφορείο και οι δύο στους τρεις έχουν μαυρίλες κάτω από τα νύχια. Αυτοί έχουν να πλύνουν τα χέρια τους μέρες για να μην πω εβδομάδες. Αυτή πρέπει να είναι μόνιμη δράση της κοινότητας. Να έχουμε μόνιμη αγωγή υγείας. Δεν είναι τα περιστασιακά μέτρα που θα μας σώσουν. Κι αν αύριο μας κάτσει χολέρα;», συμπλήρωσε.

Ο γνωστός καθηγητής υπογράμμισε πως από τη στιγμή που έγινε γνωστό, ότι η νόσος COVID-19 σκοτώνει συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων με προβλήματα υγείας, θα ήταν έξυπνο να γινόταν απομόνωση των ευπαθών ομάδων για την προστασία τόσο των ίδιων όσο και της οικονομίας της χώρας.

«Δεν έπρεπε να καταστρέψουμε την οικονομία του τόπου με ότι αυτό συνεπάγεται.

Και δεν είναι μόνο η οικονομία.

Έχουμε αύξηση της φυματίωσης, αύξηση των αυτοκτονιών.

Η φτώχεια σκοτώνει πολύ περισσότερο κόσμο από οποιαδήποτε λοίμωξη. Είναι δύσκολη η κατάσταση.

Δεν έχουν τη δυνατότητα να ξανακάνουν γενικευμένο lockdown».

“Οι νέοι να κάνουν ό,τι θέλουν και μετά να μην πηγαίνουν στους παππούδες τους”
Ερωτηθείς για τις εικόνες συνωστισμού νέων ανθρώπων σε διάφορους χώρους διασκέδασης το χρονικό διάστημα μετά τη λήξη της καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας στην Ελλάδα, ο κ. Κούβελας σχολίασε:

«Οι νέοι να κάνουν ό,τι θέλουν και μετά να μην πηγαίνουν στους παππούδες τους. Εκεί είναι ο κίνδυνος. Η εικόνα αυτή θα με ενοχλούσε μόνο αν ήμουν καλβινιστής ιερέας που αυτομαστιγώνομαι το βράδυ. Επειδή όμως έχω μικρά παιδιά και θυμάμαι πως ήμουνα νέος σας ρωτώ: μπορείτε να κλείσετε ένα ερωτευμένο 18χρονο στο σπίτι; Πως θα γίνει αυτό; Πιο πιθανό είναι να αυτοκτονήσει σαν τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα παρά να φοβάται τον κορονοϊό».

Παράλληλα, χαρακτήρισε σαθρό το σύστημα υγείας της Ελλάδας και τόνισε την ανάγκη προσλήψεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. «Γιατί δεν καθόμαστε να το φτιάξουμε το σύστημα υγείας μας και ασχολούμαστε με το να ανοιγοκλείνουμε τα σύνορα; Κρεβάτια έχουμε. Γιατροί και νοσηλευτές χρειάζονται. Ποιος θα κάνει την εντατική παρακολούθηση;», ανέφερε στο thestival.gr.

Πηγή

“ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΩΣ Ε Δ Ω !!! Δ Ε Ν ΣΑΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΑΜΕ , Ο Υ Τ Ε ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ , Ο Υ Τ Ε ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΤΕ !!!” ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ & ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΟΚΤΩ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ Κ.Υ.Α. ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ

Νίκος Αντωνιάδης: “ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ Τ Ω Ρ Α ΤΗΝ Κ.Υ.Α. ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ SUPER MARKET !!!ΓΙΑ Α Ρ Χ Η :ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ !!Αυτά που ΕΓΙΝΑΝ, αυτά που ΓΙΝΟΝΤΑΙ και αυτά που ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ :ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ !! ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΤΕ !!”

Ο γνωστός δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, είναι αποφασισμένος να μην αφήσει σε χλωρό κλαρί τους φασίστες που μας κυβερνούν και εκδίδουν αποφάσεις και νόμους ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ.Άλλωστε μην ξεχνάμε, πως στους εβραιοσιωνιστές συμπατριώτες του στο παγκόσμιο συνέδριό τους ο Μητσοτάκης, είχε ζητήσει να τον κάνουν πρωθυπουργό, προκειμένου να εξαφανίσει τους αυτόχθονες έλληνες.Και αυτό πράττει, πιστός στην υπόσχεση που τους είχε δώσει, μαζί με το εβραιοσιωνιστικό επιτελείο του.Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.Ενάντια σ’ αυτή την ΩΜΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΙΜΑ ΑΠΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΑΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΡΟΥΣ, ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΜΑΣΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ο γνωστός δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, με δημόσια ανοιχτή επιστολή του, ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ Κ.Υ.Α. (ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ) και αποστέλει εξώδικο αίτημα στους οκτώ υπουργούς που την υπέγραψαν.Και θα μου πείτε “σιγά μην την πάρουν πίσω και σιγά μην φοβηθούν από ένα εξώδικο”…Ούτε πίσω θα την πάρουν, ούτε θα φοβηθούν τα εξώδικα… όπως δεν φοβούνται και τις μηνύσεις, γιατί υπάρχει Ο ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ, ΠΕΡΙ ΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ.Ξέρετε τι φοβάται η πολιτική “φασιστοσυμμορία” του Μητσοτάκη;ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ.Το διαδίκτυο, είναι και θα είναι Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ “ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ”Μέσα σε λιγότερο από μια ώρα, οι κοινοποιήσεις του Νίκου Αντωνιάδη, ξεπερνούν ήδη τις 600… και αν αναλογιστεί κανείς, ότι αυτοί οι 600 (προς το παρόν) έχουν κατά μείζονα αριθμό από 1.000 – 5.000 διαδικτυακούς φίλους, αντιλαμβάνεστε σε τι ύψη ενημέρωσης περνάει το σύνθημα ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ…Προσωπικά, ούτε φόρεσα ποτέ μάσκα, ούτε σκοπεύω να φορέσω, ακόμα κι αν μου κόψουν χιλια πρόστιμα… ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΩ… ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ.Κι αν κάτι έχω να πω σ’ όσους διαβάζουν είτε το ιστολόγιό μου ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ.INFO, είτε την προσωπική μου σελίδα στο f.b. και στο v.k. είναι: “ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ… Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ… Η ΜΑΣΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ… ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ.”

Υ.Γ. Και μια πρόταση προς τον κ. Νίκο Αντωνιάδη:Παρακαλώ, δημιουργείστε ένα email ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ… ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΣΗΡΟ ΤΡΟΠΟ.Αυτό, δεν αποτελεί μόνον προσωπικό μου αίτημα, αλλά αίτημα εκαντοντάδων φίλων μου, που θέλουν να στηρίξουν τις σημαντικές πρωτοβουλίες σας.

Νίκος Αντωνιάδης ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ & ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΟΚΤΩ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ Κ.Υ.Α. ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ,Σπυρίδωνα-Άδωνι Γεωργιάδη, Δόμνα-Μαρία Μιχαηλίδου, Παναγιώτη Θεωδωρικάκο, Μιχαήλ Χρυσοχοΐδη, Βασίλειο Κικίλια, Ιωάννη Κεφαλογιάννη, Ιωάννη Βρούτση και Στυλιανή Μενδώνη :

ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΩΣ Ε Δ Ω !!!Δ Ε Ν ΣΑΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΑΜΕ ,Ο Υ Τ Ε ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ,Ο Υ Τ Ε ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΤΕ !!!ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ Τ Ω Ρ Α ΤΗΝ Δ1α/Γ.Π.οικ. 45850/17.7.2020 Κ.Υ.Α. ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ SUPER MARKET !!!ΓΙΑ Α Ρ Χ Η :ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ !!Αυτά που ΕΓΙΝΑΝ, αυτά που ΓΙΝΟΝΤΑΙ και αυτά που ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ :ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ !! ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΤΕ !!

ΔΩΣΤΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ 16ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 ΓΙΑ ΤΗΝ Κ.Υ.Α. ,ΤΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 25 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ :

Α Υ Τ Ο Ι ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΜΑΣ !!Α Υ Τ Ο Ι ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑΝ ΤΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΜΑΣ !!Α Υ Τ Ο Ι ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ SUPER MARKET !!!NA ΤΗ ΔΟΥΜΕ !!

ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ SUPER MARKET ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΡΑΓΔΑΙΑ ΤΑ “ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ”…ΑΛΛΑ Δ Ε Ν ΕΙΝΑΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ !!!ΟΠΩΣ Α Π Ε Δ Ε Ι Ξ Α ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΤΗΣ 13ης ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES Δ Ε Ν ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ !!!ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ !!!

ΤΗ ΦΟΒΕΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ :ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΣΤ ΑΝΙΧΝΕΥΟΥΝ Ο Λ Ο Υ Σ ΤΟΥΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥΣ ,ΚΑΙ Ο Χ Ι ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ COVID-19 !!

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑΚΑΘ’ Υ Π Ο Θ Ε Σ Η ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ COVID-19 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ,Δ Ε Ν ΕΙΝΑΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ !!!ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟ Ι Δ Ι Ο ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ 1ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ,ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ,ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΞΕΙΑ Λ Ο Ι Μ Ω Ξ Ηή Ν Ο Σ Ο Σ ΤΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ !!!ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ :Η “ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ” ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ Ψ Ε Μ Α !!!ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ !!!ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΟΥΝ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΥΣ ΓΕΛΩΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ !!!ΠΡΟΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΞΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑH O A X E S :ΔΙΑΨΕΥΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΣΩΠΑΣΤΕ ΓΙΑ Π Α Ν Τ Α !!!Κυρίες και Κύριοι Υπουργοί της κυβέρνησης :ΔΩΣΤΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ Κ.Υ.Α. !!!ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ Ω Σ Ε Δ Ω !!!

Πηγή

Επικός Μόσιαλος! «Φοράμε τη μάσκα όπως τα εσώρουχα».!!!
==π.Δ… ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…. ΤΟΙΟΥΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΑΣ… ΤΩΡΑ ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ……

Η μάσκα γίνεται υποχρεωτική από το Σάββατο, 18.07.2020, στα σούπερ μάρκετ για εργαζόμενους και πελάτες και ο εκπρόσωπος της Ελλάδας για τον κορονοϊό στους διεθνείς οργανισμούς, Ηλίας Μόσιαλος, βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να μας “μυήσει” στην σωστή χρήση της!

Τι έκανε συγκεκριμένα ο κ. Μόσιαλος;

“Ανέβασε” στο Facebook μια φωτογραφία με… οδηγίες για την σωστή χρήση της μάσκας.

Οδηγίες που περιλαμβάνουν τα… κοινά στοιχεία της μάσκας και του εσώρουχου!

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Ηλίας Μόσιαλος.

ΠΗΓΗ

nikosxeiladakis.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΚΟΡΟΙΔΟΙΔΙΑ 07/21/2020 @ 1:03 ΜΜ

    Αυτά τα λεγανε οι φυσιοθεραπευτες πριν 100 χρονια… τα μικροβια δεν είναι η ριζα του προβλήματος, η διατροφή είναι… Τα μικροβια αναπτυσσονται εκει οπου υπαρχει αποσυνθεση, ειτε παλιας αχώνευτης τροφης ειτε των ιδιων εσσωτερικων οργανων…

    • ΟΥΤΕ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΓΡΙΠΠΗ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ, ΑΛΑΛ ΑΥΤΟ ΔΝΕ ΑΛΛΑΖΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΦΟΥ Ο ΙΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΟΥΤΕ Ο ΙΟΣ ΤΟΥ AIDS ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΑΛΑΛ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.

      • ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΕΝΟΣ 07/21/2020 @ 11:17 ΜΜ

        Ξυπνα κοιμισμενε, “ανθρωποι επιβιωνουν με ότι βρισκουν” δεν είναι δικαιολογια… η τροφη των ανθρωπων είναι τα Φρουτα και τα χορτα…η φυση μας τα προσφερει απλοχερα… αλλα κανεις δεν μεγαλωνει με αυτή τη διατροφή για να παραδειγματιστούμε, διοτι εκπαιδευόμαστε από τους ιδιους τους γονεις μας. Κανεις ιος δεν μπορει να κλασει τιποτα σε ένα υγιη ανθρωπο ο οποιος εφαρμοζει για χρονια φρουτοφαγια.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*