Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:44 - 17/07/2020

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : Συνεκμετάλλευση: Θα μας καθίσουν στο τραπέζι με απαίτηση να παραδώσουμε εθνική κυριαρχία

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Έτσι όπως έκαναν και με το φυτεμένο «Μακεδονικό» και τις Πρέσπες, τα ίδια ακριβώς προετοίμασαν οι νεοταξίτες και για το Αιγαίο

Το γεωπολιτικό, πολεμικό και διπλωματικό γαϊτανάκι στην Αν. Μεσόγειο και το Αιγαίο συνεχίζεται. Εντεινόμενο. Και αυτό, μέχρι να φτάσουμε σε εκείνο το σημείο όπου θα πάρουν όλα φωτιά και θα εισέλθουμε στην επόμενη φάση του επερχόμενου επίγειου αρμαγεδδώνα που είναι η Ελληνο-Τουρκική σύγκρουση. Και πλέον: έτσι όπως είναι προσχεδιασμένα από τους διεθνείς Σιωνιστές, όλοι βρίσκονται εναντίον όλων. Πλην Ρωσίας, είτε έχοντας γνώση είτε όχι, όλες οι χώρες μαζί με τις κυβερνήσεις τους υπηρετούν τον κεντρικό στόχο της Νέας Τάξης που είναι η δραστικότατη μείωση του πληθυσμού της γης.

Βεβαίως, όλα αυτά που ήδη βιώνουμε και όλα αυτά που θα ζήσουμε στο μέλλον είναι προετοιμασίες, προεργασίες και προεόρτια για όλα αυτά που σχεδίασαν και ήδη υλοποιούν οι τυφλοπόντικες της Νέας Εποχής μέσα στις σκοτεινές στοές και στα επίχρυσα λαγούμια τους. Ιστορικά, μια τέτοια διακριτή περίπτωση, παράδειγμα προετοιμασίας και εφαρμογής στο υλικό πεδίο ήταν το «Μακεδονικό». Όπου τότε, με τη λέξη γεωστρατηγικό εργαλείο «Μακεδονία», οι αδελφότητες των μυστικών εταιρειών τίναξαν τα Βαλκάνια στον αέρα κοινωνικά, εθνικά, ιστορικά, διπλωματικά και γεωπολιτικά.

Διότι, το γεω-εθνικιστικό εργαλείο «Μακεδονία», που σκοπίμως και χειρουργικά επέλεξαν οι νεοεποχίτες, αφορούσε, επηρέαζε και ανατάραζε άμεσα τους πάντες και τα πάντα στην Βαλκανική Χερσόνησο. Κατά συνέπεια, όλοι οι λαοί των Βαλκανίων συμμετείχαν και συμμετέχουν αυτομάτως και εξ ορισμού στις μακεδονικές εθνικιστικές διαφορές, συγκρούσεις και διαμάχες. Και ωσαύτως, οι Βαλκανικοί λαοί βρέθηκαν και συνεχίζουν να βρίσκονται μέσα σε αντιθέσεις, διενέξεις και αυξανόμενα μίση. Η υπογραφή των Πρεσπών, που αποτελεί και ενδιάμεσο γεωστρατηγικό σταθμό στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή, είναι το σιωνιστικό κερασάκι της εδώ Βαλκανικής και παγκόσμιας προπολεμικής τούρτας.

Λοιπόν. Η αλήθεια: Έτσι όπως μεθοδικά, προγραμματισμένα και στοχευμένα έκαναν οι νεοεποχίτες με το φυτεμένο από τους ίδιους «Μακεδονικό», τα ίδια ακριβώς προετοίμασαν οι ίδιοι και για το Αιγαίο. Τι εννοώ; Το εξής: Οι σιωνιστές προετοίμασαν μια νέα ακόμη, μελλοντική και φυτεμένη Πρέσπα νούμερο 2. Αυτή τη φορά για το Αιγαίο. Ναι: Μας πάνε άρον-άρον για «νέες Πρέσπες» και στο Αιγαίο.

Αυτή τη φορά έχουμε, αντί για την παλαιότερη λέξη-εργαλείο «Μακεδονία», τη σύνθετη λέξη-εργαλείο: «ΑΟΖ» (Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη). Πρόκειται, δηλαδή, για το ίδιο ακριβώς έργο, πλοκή και απολύτως πετυχημένο σενάριο που αυτή τη φορά αφορά μια άλλη περιφερειακή ενότητα κρατών που βρέχονται από την Αν. Μεσόγειο. Πάντα, εντούτοις, με τους ίδιους γεωπολιτικούς σεναριογράφους-σκηνοθέτες: τους διεθνείς σιωνιστές των Ρόθστσιλντ.

Η συνεκμετάλλευση ακολουθεί την οριοθέτηση της ΑΟΖ

Το διεθνικά πάγιο και ορθό είναι το ακόλουθο: Η συνεκμετάλλευση να ακολουθεί την οριοθέτηση της ΑΟΖ που θα γίνει νόμιμα και με βάση το Διεθνές Δίκαιο. Μετά την επίσημη οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών και άμα βρεθεί στη συνέχεια κάποιο κοινό κοίτασμα, εκεί μπορούν τα κράτη να μιλάνε για συνεκμετάλλευση μέσω μιας νέας συμφωνίας.

Συνεχίζω. Σάλο προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του αναπληρωτή συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας του πρωθυπουργού, Θάνου Ντόκου. Για το σενάριο της συνεκμετάλλευσης στο Αιγαίο, ο κ. Ντόκος δήλωσε: «Εφόσον ανακαλυφθούν σημαντικά κοιτάσματα στο Αιγαίο ή στην Ανατολική Μεσόγειο, …εφόσον η Ελλάδα αποφασίσει ότι αυτό τη συμφέρει, τότε θα μπορούσε να διαπραγματευθεί μια συμφωνία συνεκμετάλλευσης με ποσοστά που θα καθοριστούν σύμφωνα με τα συμφωνημένα θαλάσσια σύνορα».

Έτσι απλά δηλαδή, με τα συμφωνημένα θαλάσσια σύνορα, με απλές διακρατικές συμφωνίες, στο γόνατο και όλα «χύμα»: Χωρίς επίσημες ΑΟΖ, χωρίς τις αρχές, τις βάσεις και το νομικό πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου, χωρίς κατατεθειμένες συντεταγμένες, κλπ. Αυτή η πρόταση-προσέγγιση του κ. Ντόκου θυμίζει την αντίστοιχη δήλωση του επίσης απερίγραπτου και ελληνόφωνου βουλευτή της ΝΔ Δ. Καιρίδη: «Η Τουρκία ως παράκτιο κράτος στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο, έχει δικαιώματα. Όχι αυτά που πιστεύει, αλλά έχει δικαιώματα».

Προχωρώ. Με τα λόγια του υπουργού Ν. Δένδια: «Αν βρίσκει (ο Τσαβούσογλου) αυτή την Συμφωνία (Ελλάδας – Ιταλίας) της αρεσκείας της Τουρκίας, τότε μπορούμε να διαπραγματευτούμε με τους κανόνες αυτής ακριβώς της Συμφωνίας, την επήρεια στα νησιά, την Υφαλοκρηπίδα στα νησιά, τις Αποκλειστικές Οικονομικές Ζώνες στα νησιά»! Και εννοεί βεβαίως τα ελληνικά νησιά. Απάντηση Τσαβούσογλου: «Βρίσκουμε την Συμφωνία μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας για την ΑΟΖ, σημαντική για την περιοχή μας».

Και, ναι, όπως ήταν φυσικό: Ο Τσαβούσογλου αποδέχτηκε το απαράδεκτο άνοιγμα Δένδια για διαπραγμάτευση «της επήρειας, της Υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ» των νησιών μας. Που μέχρι τώρα ήταν αδιαπραγμάτευτα. Στο ίδιο θέμα, ο Τσαβούσογλου αποκάλυψε πως ο Δένδιας του είχε εκμυστηρευτεί ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν προχωρούσε μέχρι τώρα επειδή φοβόταν την κοινή γνώμη της Ελλάδας!

Και φτάσαμε, έτσι όπως φοβόταν ορισμένοι Έλληνες, η Συμφωνία Θαλασσίων Ζωνών με την Ιταλία να λειτουργεί ως μοντέλο υποχωρητικότητας, προκειμένου στη συνέχεια να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα και όλα αυτά που σχεδιάζονται με Αίγυπτο, Τουρκία, κλπ. Η αλήθεια: Για πρώτη φορά ο Έλληνας Υπουργός ομολογεί δημοσίως ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύεται και επήρεια και Υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ των νησιών μας! Δηλαδή, η κυβέρνηση αποδέχεται την παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου, που αποδίδει πλήρη και όχι μερική επήρεια, Υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ σε όλα τα νησιά. Αλλά, ακόμη, και την παραβίαση της διεθνώς κατοχυρωμένης «μέσης γραμμής».

Η Αίγυπτος διαπραγματεύεται μυστική και μερική οριοθέτηση ΑΟΖ

Και ενώ η Αθήνα δεν συζητά μια Συμφωνία ΑΟΖ Ελλάδας – Κύπρου, από την άλλη ας δούμε εισέτι ένα μελλοντικό σενάριο-παράδειγμα με την Αίγυπτο τύπου Ελλάδας-Ιταλίας. Χωρίς βιασύνες, η Αίγυπτος μεθοδικά ζητά, συζητά, διαπραγματεύεται και επιμένει στην προσωρινή, μυστική και μερική διευθέτηση-οριοθέτηση της ΑΟΖ με την Ελλάδα. Πέρα από τα δικά της εθνικά ζωτικά συμφέροντα, για να τα έχει καλά με την Τουρκία όσο και για να καταστεί η ίδια ο προδρομικός και ανεπίσημος μεσίτης των Αγαρηνών.

Βλέπετε έχουν και άλλους ανοιχτούς γεωπολιτικούς λογαριασμούς μεταξύ τους η Αίγυπτος και η Τουρκία, όπως είναι λόγου χάρη η Λιβύη. Και μόλις η Ελλάδα δεχθεί την εξαφάνιση της ΑΟΖ, λόγου χάρη, στην Μεγίστη (Καστελλόριζο), τότε η Αίγυπτος θα κάνει, θα ζητήσει και θα μετατρέψει την κρυφή και ενδιάμεση διευθέτηση σε φανερή και τελική, καλώντας αυτή τη φορά και την Τουρκία να υπογράψει μια ..τριμερή πλέον συμφωνία.

Και ενώ τρέχουν όλα αυτά, είχαμε και μια ακόμη αρνητικότατη εθνική έκπληξη: Το άκρως ντροπιαστικό, άκαιρο και αντεθνικό τηλεφώνημα υποταγής του Μητσοτάκη στον Ερντογάν. Στις 26 Ιουνίου. Η εν λόγω επικοινωνία «εθνικών σεβασμάτων» με και προς τον πρόεδρο της Τουρκίας έγινε δήθεν για να «σπάσει ο πάγος» μεταξύ των δύο ηγετών, καθώς ήταν η πρώτη επικοινωνία μεταξύ τους μετά από πολλούς μήνες, όπως ειπώθηκε ευρηματικώς και δεόντως. Την ώρα δηλαδή που ο Ερντογάν συνεχίζει να λυσσομανάει, βρίζει, επιτίθεται, αλυχτάει και να απειλεί με πόλεμο την Ελλάδα, ο Έλληνας πρωθυπουργός βάζει πολιτική μετάνοια και θέτει αντικανονικά τα εθνικά του σέβη στα πόδια του ψευδο-σουλτάνου.

Και όπως ήταν φυσικό, οι Τούρκοι και τα τουρκικά ΜΜΕ γλέντησαν αυτό το τηλεφώνημα «φόρου τιμής» του Μητσοτάκη προς τον Ερντογάν. Γενί Σαφάκ: «Ο Έλληνας πρωθυπουργός εγκαταλείπει προς ώρας την προηγούμενη στάση σύγκρουσης με την Τουρκία». Ο Τούρκος δημοσιογράφος Μεχμέτ Ατζέτ: «Φοβούνται την Τουρκία, φοβούνται την Ανατολία. Αυτό είναι προφανές. Όπως και στα ζητήματα της ανατολικής Μεσογείου όταν η Τουρκία λαμβάνει επιθετική στάση, δεν μπορούν να βρουν το θάρρος να σταθούν μπροστά της εύκολα». Χουριέτ: «Επικοινωνία – έκπληξη με το Μητσοτάκη, αλλαγή στάσης της Ελλάδας».

Μετά το «τηλεφωνικό προσκύνημα» του Μητσοτάκη στον Σουλτάνο, το γεωπολιτικό στίγμα και συμπλήρωμα το έδωσε ο ακραιφνής ερντογανικός Ιμπραήμ Καραγκιούλ αρχισυντάκτης της εφημερίδας Γενί Σαφάκ. Η ανεπίσημη και πληρωμένη «ντουντούκα» του Ερντογάν, κ. Καραγκιούλ, προειδοποίησε αυστηρά: «Στο Αιγαίο θα γίνει ότι έγινε στην Συρία». Ο ίδιος ζήτησε στη συνέχεια να υποταχθεί η Ελλάδα και ο Ελληνικός λαός στην Τουρκιά, «που είναι μεγάλη». Γιατί «αλλιώς θα ..πνιγούμε», όπως τόνισε χαρακτηριστικά το εν λόγω οθωμανικό σκιάχτρο.

Φτάσαμε δυστυχώς σε εκείνο το ακρότατο σημείο όπου οι Έλληνες προσπαθούν να αναχαιτίσουν με σθένος τον μεγαλύτερο εχθρό τους: την ελληνόφωνη κυβέρνηση και τα βασικά της θεσμικά όργανα. Για παράδειγμα, σας θυμίζω εδώ την δήλωση του γελοίου και ανεκδιήγητου αναπληρωτή ΣΕΑ Θ. Ντόκου. Ο οποίος από τη μια ξέγραψε τον στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ στον πόλεμο της Λιβύης και από την άλλη υποστήριξε σθεναρά την Τουρκία, λέγοντας ότι «αναγκαστικά θα ζήσουμε με το τουρκο-λιβυκό μνημόνιο». Όχι, δεν σας κάνω πλάκα. Το είπε κατά λέξη. Αυτός και εάν είναι σύμβουλος εθνικής Αν-ασφάλειας!

Και φυσικά δεν είναι μόνον αυτός. Τα ίδια κάνει και το αφεντικό του, ο ναύαρχος και Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού Αλέξανδρος Διακόπουλος. Μιλώντας ο ίδιος στο «Έθνος της Κυριακής» ζήτησε να συμβιβαστούμε με την Τουρκία για να υπάρξει μια επωφελής συμφωνία, διότι ως χώρα: «Δεν έχουμε κουλτούρα για επωφελείς συμβιβασμούς στα εθνικά θέματα».

Οι υπεύθυνοι εθνικής αν-ασφάλειας ζητούν «επωφελείς συμβιβασμούς»

Μετά τους θεσμικά υπευθύνους της εθνικής αν-ασφάλειας, Α.Διακόπουλος και Θ.Ντόκος, οι οποίοι συνεχίζουν να ζητούν επιμόνως «επωφελείς συμβιβασμούς» με την Άγκυρα, έρχεται να προστεθεί και ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών και νυν Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΥΠΕΞ Χρήστος Ροζάκης. Ο οποίος είπε το εξής μοναδικό, ανθελληνικό και ανόητο: «το Καστελόριζο είναι μακριά από την Ρόδο αλλά πολύ κοντά στην Τουρκία». Όχι αυτό δεν το είπε ο κ. Τσαβούσογλου και δεν το έγραψε τουρκική φυλλάδα.

Η πραγματικότητα: Μας σπρώχνουν να καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την απαίτηση να δώσουμε κάτι που δεν εκχωρείτε: εθνική κυριαρχία. Η συμφωνία που βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων είναι να δώσουμε ένα μέρος και να χάσουμε τον έλεγχο του Αιγαίου. Ναι, η Ελλάδα, το σταυροδρόμι και η φυσική κλειδοκράτειρα χώρα της Μεσογείου, του Περσικού Κόλπου και της Μαύρης Θάλασσας, έλαβε ισχυρή και αμετάκλητη σιωνο-εντολή να ενδώσει σε ένα στανικό προξενιό με τον αιώνιο εχθρό και επιβουλέα του.

Τι θα χάσουμε από τον μελλοντικό γεωπολιτικό γάμο, εάν εν τέλει αυτός λάβει χώρα; Απάντηση: Τα δικαιώματα έρευνας και εξορύξεων, την αποστρατιωτικοποίηση νήσων, τα δικαιώματα έρευνας και διάσωσης, τα χωροταξικά σχέδια της θάλασσας, την ολοκληρωμένη προστασία του περιβάλλοντος, της αλιείας, του πολιτιστικού και φυσικού πλούτου των θαλασσών μας, την προστασία των οικοσυστημάτων της περιοχής, ελέγχοντας την παράνομη αλιεία και την επικίνδυνη ναυσιπλοΐα, τις διάφορες ασκήσεις που κάνουμε σε όλα τα μήκη και πλάτη του ιστορικά δικού μας Αιγαίου, κοκ. Στοιχεία που αποτελούν τεκμηρίωση, πιστοποίηση, απόδειξη και ιστορική πραγματικότητα της μακράς, πάγιας, σταθερής και αδιατάρακτης εθνικής κυριαρχίας μας.

Τα αυτοκρατορικά και μεγαλεπήβολα σχέδια της Τουρκίας στον ενεργειακό τομέα ανέπτυξε για μια ακόμη φορά πριν λίγες μέρες ο υπουργός Ενέργειας, Φατίχ Ντονμέζ, κάνοντας λόγο για γεωτρήσεις και έρευνες στα όρια της «Γαλάζια Πατρίδας», όπως χαρακτηριστικά τόνισε. Δεν πέρασαν ούτε καν 24 ώρες και η Τουρκία είπε ότι δεν θέλει μόνον περιοχές ΑΟΖ, αλλά αυτή τη φορά ζήτησε, επιπροσθέτως, και την αποστρατιωτικοποίηση των Ψαρών. Ναι, πέραν όλων των άλλων νησιών, η Άγκυρα ζητάει να αποσυρθεί ο Ελληνικός στρατός και από τα εμβληματικά Ψαρά.

Ενδιάμεσο συμπέρασμα-διευκρίνηση: Ο στόχος, ο σκοπός, το βάθος, το εύρος και ο ιμάντας της προκατασκευασμένης διένεξης και σύγκρουσης της Ελλάδας με την Τουρκία είναι ο ακόλουθος: Η Τουρκία δεν θέλει κάτι συγκεκριμένο ή κάποια πράγματα στο Αιγαίο. Όχι. Η γειτονική χώρα εργάζεται, συμπεριφέρεται, ζητά και επιδιώκει την ανασύσταση της παλαιάς Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Με ότι αυτό θα συνεπάγεται για το μέλλον και τους γειτόνους της.

Ο Ερντογάν ζει ένα γεωπολιτικό οθωμανικό όνειρο που θα μετατραπεί σε ένα ασύλληπτο και φρικτό εφιάλτη. Στη διάλυση της Τουρκίας και την ίδρυση του Κουρδικού κράτους. Οι σιωνιστές προγραμματισμένα παίζουν, φουσκώνουν και έχουν σαλέψει το νου του άτυχου Ερντογάν. Με σχέδιο οι νεοεποχίτες παίζουν γεωστρατηγικά παιχνίδια και εθνικιστικές παρτίδες στο καρκινικό και γέρικο σώμα του άτυχου Σουλτάνου, που θα οδηγήσουν την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή σε έναν ολοκληρωτικό και άνευ προηγουμένου πόλεμο.

Και για να μη χάνουμε το δάσος, κοιτώντας το σάπιο και ετοιμόρροπο δένδρο που λέγεται Τουρκία. Η μόνη, πικρή, κρυφή και τρομακτική αλήθεια για τον αδαή, απονήρευτο και αγνό κόσμο είναι η ακόλουθη: Οι Εβραίοι διεθνείς σιωνιστές δεν αναζητούν ούτε χρήματα ούτε χρυσό ούτε τράπεζες ούτε πολυεθνικές εταιρείες ούτε χώρες (πλην Ρωσίας), ούτε ηγέτες, ούτε, ούτε.. Όχι. Τίποτε από όλα αυτά δεν αναζητούν. Ο λόγος; Απάντηση: Ήδη τα έχουν, τα ελέγχουν και τα κατέχουν όλα αυτά, είτε άμεσα είτε έμμεσα. Όλα!

Το μόνο που επιζητούν και εν τέλει θα πετύχουν οι νεοεποχίτες σιωνιστές είναι η ραγδαία μείωση του πληθυσμού της γης. Έτσι ακριβώς όπως το ξεστόμισε πριν 4 περίπου μήνες, εν ριπή, ωμά και αφοριστικά, ο εκπρόσωπος του «αγίου» Πάπα της Ρώμης: «Εξαφανίστε 6 δισεκατομμύρια ανθρώπους και καλωσορίστε τη Νέα Τάξη Πραγμάτων». Όλες οι άλλες προσεγγίσεις, έρευνες, αναλύσεις, «αλήθειες» και προβλέψεις είναι άτοπες, άκυρες και ανυπόστατες βλακείες και ανοησίες που προκαλούν γέλιο -μέχρι δακρύων- στους ανθρώπους που υπερήφανα υπηρετούν τις εωσφορικές στοές και τις μυστικές εταιρείες.

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ

Συγγραφέας, Καθηγητής-Διεθνολόγος,

Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

triklopodia.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. θα κανουν θα… το ξεροουμε το υποπτευομαστε.. μα και μυστικο δε το εχουν το ειπαν με τον οοιο επισημο τροπο.. θα μοιωθουν παραβιαστουν τα συνορα.. θα κυβερνανε πλεον τον κανωνων και των καθιερωμενων.. με ψηφους ισλαμοορκ κι αν χρειαστεί εξεγερσεις με αντιφα και καροτοαριστετιστες με τον κουτσουμοα που αισθανετε τουρκος.. καλα ποσο βλακας πρεπει να εισαι πιστευοντας οταν υποστηριζουν τους εποικιστες λειτουργουν εναντιων της εργατιας.. της “ελληνικης” δε γίνεται να ισχυουν οι βλακεις οι κουμουνιστικες.. οπως και οι μασωνικες οι πλεον “αντιδημοκρατικες σκοτεινες”… γκλομποφασιστικες… νεοταξικες.. οι πανθρησκευτικες με τους αθεοφοβους ιερείς καλα διαβασαν τι λενε οι γραφες… σαχκαμαρες στο νεοσαχλαμαρισταν… αυτοι ξερουμε τι θα κανουν.. ο ιδιοκτήτης της αμπελου ταυτης που εφυτευσε ‘υοθετησε’ η δεξια εκ δεξιων…. τι θα πει στη τελευταία λεξη του… ειρθε η ωρα εινα δοξαστει ο υος του ανθρωπου του θεου και του Δαυίδ.. και μακαριο το εθνος που ισχυριστει ο Χριστός και μεσσιας του Ισραήλ ειναι και δικος του θεος.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*