Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:00 - 27/06/2020

Απλά λόγια από έναν Ινδιάνο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

“We were told that we would see America come and go. In a sense America is dying, from within, because they forgot the instructions of how to live on earth. It’s the Hopi belief, it’s our belief, that if you are not spiritually connected to the earth, and understand the spiritual reality of how to live on earth, it’s likely that you will not make it.

Everything is spiritual, everything has a spirit, everything was brought here by the creator, the one creator. Some people call him God, some people call him Buddha, some people call him Allah, some people call him other names. We call him Tunkaschila… Grandfather.

We are here on earth only a few winters, then we go to the spirit world. The spirit world is more real than most of us believe.

The spirit world is everything. Over 95% of our body is water. In order to stay healthy you’ve got to drink good water. … Water is sacred, air is sacred.

Our DNA is made out of the same DNA as the tree, the tree breaths what we exhale, we need what the tree exhales. So we have a common destiny with the tree.

We are all from the earth, and when earth, the water, the atmosphere is corrupted, then it will create its own reaction. The mother is reacting.

In the Hopi prophecy they say the storms and floods will become greater. To me it’s not a negative thing to know that there will be great changes. It’s not negative, it’s evolution. When you look at it as evolution, it’s time, nothing stays the same.You should learn how to plant something. That is the first connection.

You should treat all things as spirit, realize that we are one family. It’s never something like the end. Its like life, there is no end to life.”

-Floyd Red Crow Westerman



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με ΣΤΕΛΙΟΣΚΟΜΟΤΗΝΗ-1970

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΠάνοςΓέριμου 06/27/2020 @ 10:06 ΜΜ

    Ό Βούδας ποτέ δέν είπε ότι είναι θεός, φιλόσοφος είναι.

  2. Φλόιντ Ρεντ Κρόου Ουέστερμαν:
    Ο χρόνος εξελίσσεται και έρχεται σε ένα σημείο όπου ανανεώνεται και πάλι. Υπήρξε πρώτα ένα διάστημα εξαγνισμού και έπειτα ένας χρόνος ανανέωσης. Είμαστε πολύ κοντά σε αυτόν τον χρόνο. Tα πάντα έρχονται σε μια εποχή, όπου η προφητεία και η αδυναμία του ανθρώπου να ζει στη γη κατά ένα πνευματικό τρόπο θα βρεθούν σε ένα σταυροδρόμι μεγάλων προβλημάτων.
    Είναι η πεποίθηση των Hopi -η δική μας πεποίθηση, πως εάν δεν είστε συνδεδεμένοι πνευματικά με τη γη και εάν δεν κατανοήσετε αυτή την πνευματική πραγματικότητα για το πώς να ζείτε στη γη είναι πολύ πιθανό να μην τα καταφέρετε. Τα πάντα είναι πνευματικά, όλα εμπεριέχουν πνεύμα, όλα αυτά σας τα πρόσφερε ο Δημιουργός. Βρισκόμαστε εδώ στη Γη μόνο για λίγους χειμώνες και μετά πάμε στον Πνευματικό Κόσμο.
    Ο Πνευματικός Κόσμος είναι πιο πραγματικός από ότι πιστεύουν οι περισσότεροι από εμάς. Ο Πνευματικός Κόσμος είναι το παν. Tο νερό είναι ιερό. Ο αέρας είναι ιερός. Το DNA μας είναι φτιαγμένο από το ίδιο DNA όπως εκείνο του δέντρου. Το δέντρο αναπνέει αυτό που εκπνέουμε. Όταν το δέντρο εκπνέει, χρειαζόμαστε αυτό που αποπνέει, έτσι έχουμε ένα κοινό πεπρωμένο. Είμαστε όλοι από τη γη.
    Όταν η γη, το νερό, και η ατμόσφαιρα είναι διεφθαρμένα, αυτό θα δημιουργήσει τη δική του αντίδραση. Η μητέρα αντιδρά και οι Χόπι στην προφητεία τους, λένε ότι οι καταιγίδες και οι πλημμύρες θα αυξηθούν. Για μένα δεν είναι ένα αρνητικό πράγμα να γνωρίζω ότι θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές. Δεν είναι κάτι αρνητικό, είναι εξέλιξη. Όταν παρατηρείς αυτήν την εξέλιξη, είναι η ώρα που τίποτα δεν μένει το ίδιο.
    Ο πίθηκος λέμε πάντα, ότι θα μπορούσε να είναι ο δικό σας πρόγονος, αλλά όχι ο δικός μας. Ένας συγγενής, αλλά όχι πρόγονος. Θα πρέπει να αντιμετωπίζετε τα πάντα ως πνεύμα. Να συνειδητοποιήσετε ότι είμαστε μια οικογένεια. Δεν υπάρχει τέλος. Ακριβώς όπως η ζωή. Δεν υπάρχει τέλος στη ζωή…….
    Όρεν Λάονς:
    Πιστεύω λοιπόν, ότι οι άνθρωποι πρέπει να γίνουν ενσυνείδητοι, να αφυπνιστούν. Η δύναμη βρίσκεται πάντα στα χέρια των ανθρώπων. Πρέπει να ενωθούν και πρέπει να αμφισβητήσουν τις αξίες που τους πλασάρονται σήμερα. Διότι ζούμε σε μια καταναλωτική κοινωνία που δεν καθοδηγείται από την κοινή λογική, αλλά από οικονομικά συμφέροντα. Αλλά όλοι οι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να εργάζονται με κοινή λογική;

    Γεννηθήκαμε με κοινή λογική, αυτός είναι ο λόγος που την αποκαλούν έτσι. Απλά πρέπει να τη χρησιμοποιήσουμε. Έτσι αξιολογούμε αυτά που ακούμε. Εάν τα πράγματα λειτουργούν ή όχι. Θυμάμαι έναν από τους αρχηγούς μας. Είχαμε μια ομάδα αγοριών, που έκανε κάτι κακό. Και κάθονταν μπροστά από το συμβούλιο του αρχηγού. Απολογιόντουσαν για το ποιος ήταν επικεφαλής. Και ο ηλικιωμένος αρχηγός τους είπε: «Δεν είναι λογικό να ακολουθείτε κάποιον χωρίς να είστε σε θέση να δικαιολογήσετε γιατί το κάνατε. Θα ακολουθούσατε κάποιον που επρόκειτο να πηδήσει από τον γκρεμό; Χρησιμοποιείστε τη λογική σας. Χρησιμοποιήστε την κοινή λογική». Και πρόσθεσε: «ο καθένας θα πρέπει να είναι ηγέτης του εαυτού του». Με άλλα λόγια, να σκέφτεστε…

    Όρεν Λάονς: η δομή του κόσμου στον οποίο ζούμε βασίζεται στο νόμο της φύσης. Και ο νόμος της φύσης είναι μία ισχυρή και ανεξάντλητη διαδικασία αναγέννησης. Και μπορεί να παραμείνει ανεξάντλητη εάν σεβόμαστε και ακολουθούμε το νόμο της.
    Εάν όμως τον προκαλούμε και νομίζουμε ότι μπορούμε να τον αλλάξουμε, τότε είμαστε καταδικασμένοι σε αποτυχία η οποία θα είναι επώδυνη.
    Γιατί όντως, ο νόμος της φύσης δεν έχει έλεος. Είναι μόνο νόμος.
    Η Γη είναι παντοδύναμη και εμείς είμαστε μέρος της. Δεν εξαρτάται η Γη από εμάς. Έχει τις δικές της διαδικασίες.
    Και εάν φτάσουμε στο σημείο να αυτο καταστραφούμε και να καταστρέψουμε τη ζωή γύρω μας, η Γη δεν θα πάψει να υπάρχει γιατί διαθέτει όλο το χρόνο του «κόσμου».
    Δεν θα είναι το τέλος του κόσμου, αλλά της δικής μας ύπαρξης.
    Ο κόσμος θα αναγεννηθεί και θα αποκατασταθεί απλά δεν θα υπάρχουμε εμείς μέσα σε αυτόν.

    Όρεν Λάονς: Κάθε ζώο, κάθε πουλί, κάθε έθνος, κάθε φυτό, έχει το δικό του χώρο να υπάρχει και το σεβόμαστε αυτό. Ξέρεις, όπως καθόμαστε εδώ και κοιτάζουμε γύρω μας, υπάρχουν αυτά τα λουλούδια… και κανένα δέντρο δεν μεγαλώνει από μόνο του. Ένα δέντρο είναι μια κοινότητα. Συγκεκριμένα δέντρα και συγκεκριμένα φυτά, συγκεντρώνονται γύρω από συγκεκριμένα δέντρα. Και συγκεκριμένα φάρμακα συγκεντρώνονται γύρω από αυτά τα συγκεκριμένα φυτά. Έτσι αν σκοτώσετε όλα τα δέντρα, αν κόψετε όλα τα δέντρα, τότε καταστρέφετε την κοινότητα στο σύνολό της. Εάν καταστρέψετε το δέντρο, καταστρέφετε το σύνολο της κοινότητας που βρίσκεται γύρω από αυτό και ευδοκιμεί λόγο αυτού. Θα μπορούσε να είναι κάποιο πολύ σημαντικό φάρμακο για τους ανθρώπους ή τα ζώα. Επειδή τα ζώα γνωρίζουν αυτό το συγκεκριμένο φάρμακο το οποίο και χρησιμοποιούν είναι ο λόγος που εμείς μάθαμε. Μάθαμε παρακολουθώντας τα ζώα που μας δίδαξαν πολλά. Θα σας πουν πού βρίσκεται το φάρμακο επειδή τα ίδια το χρησιμοποιούν.
    Και έπειτα, εάν αναφυτεύετε το δέντρο δεν αναφυτεύετε την κοινότητα, αναφυτεύετε το δέντρο. Έτσι έχετε χάσει μια κοινότητα. Και εάν υλοτομείτε μαζικά – κάτι που συμβαίνει στην Αμερική και τον Καναδά σε μεγάλο βαθμό αυτές τις μέρες, υποθέτω και σε όλο τον κόσμο, τότε είστε πραγματικά μια πολύ καταστρεπτική δύναμη. Απλά η αναφύτευση δένδρων δεν είναι αναφύτευση κοινότητας. Έχετε χάσει πολλά στη διαδικασία. Δεν το κατανοείτε αυτό. Θα το κατανοήσετε. Και αυτή η κατανόηση έρχεται κατά έναν δυσχερή τρόπο» (Η έβδομη γενιά – Αυτόχθονες εγγενείς Αμερικανοί)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*