Διαφημίσεις

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης
Μία βασική αρχή των παγκοσμιοποιητών στον αγώνα τους για την εφαρμογή της Νέας Τάξης στον κόσμο ήταν η εφεύρεση – πρόκληση και διασπορά στις ανθρωπομάζες νέων ασθενειών που θα είναι δύσκολες στην διάγνωση και μη ιάσιμες. «Νέες δύσκολες στην διάγνωση και μη θεραπεύσιμες, ασθένειες θα επιφέρουμε στον κόσμο», έλεγαν διάφοροι οι οποίοι έχουν εξουσιαστικό ρόλο στον πλανήτη.

Το είχαν μελετήσει πολύ καλά το θέμα των ιώσεων και είχαν αποφασίσει ότι η διασπορά ενός ιού παγκοσμίως, τους ήταν αναγκαία και πολλαπλώς ωφέλιμη στην εφαρμογή των σατανικοτάτων σχεδίων τους.

Τους ήταν αναγκαία διότι γνώριζαν εκ των προτέρων ότι οι βδελυρές αποφάσεις τους θα δημιουργούσαν κύματα αντιδράσεων. Έπρεπε οι μάζες να είναι φυλακισμένες ώστε να μην αντιδρούν. Επομένως αποφάσισαν, ότι πρέπει να γίνουν για τους ανθρώπους, τα σπίτια τους φυλακές τους, εφόσον δεν μπορούν να τους φυλακίσουν όλους με άλλον τρόπο, και δεσμοφύλακες να είναι ο φόβος και ο τρόμος.

φύλακες μεν, αποτελεσματικοί δε, διότι έχουν ως συνεργάτη την απαίσια τηλεόραση. Προκάλεσαν φυσικά οι παγκοσμιοποιητές προηγουμένως και την οικονομική κρίση, ώστε η μόνη δυνατή διέξοδος των μαζών να είναι η τηλεόραση.

Μια τηλεόραση που πλέον είναι επικίνδυνη για το μέλλον μας διότι έχει προάγει τόσο πολύ την προπαγάνδα, που ο Γκάιμπελς μπροστά της μοιάζει με το στρουμφάκι Χαχανούλη. Υπάρχουν και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα σκεφθούν ορισμένοι. Αυτά εξακολουθούν να υπάρχουν διότι μέσω αυτών ελέγχουν τους πάντες, διότι τα πάντα παρακολουθούνται και καταγράφονται.

Ο κορωνοϊός είναι ένα «όπλο» πολύ βολικό για τους ηγέτες του νεοταξισμού. Είναι βολικό διότι πολλοί άνθρωποι ευρίσκονται σε διαδικασία αντίδρασης όταν βλέπουν ότι χάνουν τα πάντα, κυριολεκτικά τα πάντα, και όταν αυτή η αργώς συσσωρευμένη ενέργεια εκτονωθεί τότε μοιραίως θα προκύψει η εφαρμογή του Νόμου του Λύντς.

Ενός νόμου που αν και πρωτοεφαρμόστηκε στο τέλος του 18ου αιώνος, και που ουδείς μπορεί να τον καταργήσει. Μόνο δύναται να τον αποτρέψει, πλην όμως εξακολουθεί να υπάρχει εν υπνώσει.

Τον νόμο αυτό τον πρωτοεφήρμοσε ο William Lynch στις ΗΠΑ. Είναι μια παράνομη διαδικασία κατά την οποία ο ανεξέλεγκτος όχλος απονέμει άμεσα δικαιοσύνη χωρίς δίκη. Από τον Λύντς προέκυψε και η λέξη «λυντσάρισμα» που σημαίνει ότι ο όχλος συλλαμβάνει κάποιον που θεωρεί και ένοχο για κακούργημα και αποδίδει επί τόπου και με συνοπτικές διαδικασίες δικαιοσύνη χωρίς την μεσολάβηση δικαστηρίων.

Ας δούμε μια αναφορά για τον Νόμο του Λύντς όπως αυτή δημοσιεύθηκε το 1912 στο περιοδικό της Αστυνομίας «Ηχώ Δημοσίας Ασφαλείας», αντίγραφο του οποίου υπάρχει στην Βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ζούμε την επανάσταση των συνασπισμένων δοτών Κυβερνήσεων εναντίον των λαών τους. Κυβερνήσεων που προέκυψαν δήθεν με εκλογές. Κυβερνήσεις που λειτουργούν με πρόσωπα που εξυπηρετούν, κατά τα φαινόμενα, συμφέροντα οργανώσεων που δρουν στο σκότος όπως ο θεός τους.

Γνωρίζουν οι δουλόφρονες κυβερνήσεις ότι αδικούν προκλητικά και εντατικά. Γνωρίζουν ότι καταστρέφουν έθνη και πολίτες. Γνωρίζουν ότι καταστρέφουν ζωές.

Γνωρίζουν ότι υποβόσκει κύμα αντίδρασης το οποίο εάν εκδηλωθεί, λαμβανομένων υπ’ όψιν των παρουσών συνθηκών, θα σταματήσει μόνο όταν ισοπεδώσει παν ότι έδρασε εναντίον του πρώην κοιμισμένου όχλου.
Γι αυτό λοιπόν, και με τον κορωνοϊό, προσπαθούν να αδρανοποιήσουν τις μάζες οι οποίες άρχισαν ν’ αντιλαμβάνονται ότι οδηγούνται σε συμφορά.

Μάζες που ενώ τώρα ευρίσκονται σε χαυνώδη λήθαργο με ένα τηλεχειριστήριο τηλεόρασης ή με ένα κινητό στο χέρι εάν σηκώσουν το κεφάλι τους και δουν τι συντελείται γύρω τους τότε το ξέσπασμά τους θα είναι ασυλλήπτων διαστάσεων.
Για να τιθασεύσουν την ολοένα και αυξανόμενη κοινωνική οργή, αποφάσισαν λόγω κορωνοϊού, «Μένουμε σπίτι». Αλλά ακόμη και το σύνθημα αυτό, το έγραψαν ανθελληνιστί οι μισέλληνες. Το σωστό, στα ελληνικά, είναι «Μένουμε στο σπίτι».

διαρκώςστο σπίτι ο ναρκωμένος από τα ΜΜΕ άνθρωπος αδρανοποιείται σωματικώς, αλλά αδρανοποιείται παράλληλα και η διαδικασία ελεύθερης σκέψης και η τάση προς αντίδραση. Κυρίως αυτό! Αδρανοποιούν την ελεύθερη σκέψη των πρώην ελευθέρων ανθρώπων. Η τελική ρήξη, εξουσιών και ανθρώπων είναι κοντά.

Εάν αποτύχει η τιθάσευση των μαζών με τον κορωνοϊό, θα επέλθει η εφαρμογή του Νόμου του Λύντς.

Χρήστος Μαντζιάρης



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Με τον κορωνοϊό θέλουν ν’ αποτρέψουν την εφαρμογή τον Νόμου του Λύντς”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek