02:59 - 09/06/2020

Η επόμενη πανδημία δεν είναι η κορώνα αλλά το αποτέλεσμα της: Επισιτιστική Πανδημία

Διαφημίσεις

Η επόμενη πανδημία δεν είναι η κορώνα αλλά το αποτέλεσμα της: Επισιτιστική Πανδημία

Όλοι παγιδευμένοι στην επίθεση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης

Ένα παιχνίδι ή Αγώνας Πείνας ο τρόπος που θέλουν να υποδουλώσουν τον κόσμο. Μέχρι τώρα, ένα σημαντικό στοιχείο που δεν φαινόταν είναι το φαγητό, ή μάλλον, οι παγκόσμιοι λιμοί που οραματίζονται. Η Αμερική είναι σήμερα μια χώρα όπου κανείς δεν γνωρίζει πραγματικά πού θα καταλήξει..Αυτό που δεν λένε στις ειδήσεις είναι ότι πολλοί Αμερικανοί πεινάνε και είναι εξαθλιωμένοι από την φτώχεια. Πεινούν επειδή έχασαν τη δουλειά τους εξαιτίας της κρίσης της κορώνας και επειδή η Αμερική δεν έχει τα δίκτυα κοινωνικής πρόνοιας, πολλοί πολίτες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Πολλοί Αμερικανοί πεινούν και αυτό δεν οφείλεται κυρίως στην έλλειψη τροφής. Ένας στους τέσσερις Αμερικανούς που εργαζόταν μέχρι πρόσφατα ζητούσε επιδόματα ανεργίας.Ταυτόχρονα, οι αγρότες καταστρέφουν τις καλλιέργειες τους, σφαζουν τα ζώα τους, καταστρέφουν φρέσκα προϊόντα, πετάνε φρέσκα αυγά και πετάνε το γάλα τους. Σύμφωνα με άρθρο της Natural News, οι κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ προειδοποιούν τώρα για μια νέα πανδημία και για την παγκόσμια πείνα.Οι άνθρωποι αναρωτιούνται φυσικά πώς οι αγρότες μπορούν να καταστρέψουν το φαγητό ενώ ο κόσμος πεινά; Είναι ένα σύνολο πολλών παραγόντων που προκάλεσαν αυτήν την κατάσταση. Πρώτα είχαμε τα πάντα και όλοι αγόραζαν ότι εύρησκαν στα καταστήματα. Στη συνέχεια, οι γραμμές τροφοδοσίας διακόπηκαν επειδή πολλοί εργαζόμενοι στη βιομηχανία τροφίμων θα ήταν φορείς του κοροϊδο-ιού. Ξαφνικά η ζήτηση η ζήτηση των προϊόντων μειώθηκε επειδή εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το μονοπώλιο τροφίμων από πολλές μεγάλες εταιρείες, έφεραν την Αμερική σε επισιτιστική κρίση. Και σε λίγο και την Ευρώπη.Ήδη στην Γαλλία και Ολλανδία βλέπουμε τους αγρότες να πετάνε τις πατάτες και το γάλα στους δρόμους σαν διαμαρτυρία για την οικονομική κρίση βλέποντας τις τιμές να πέφτουν…ας αναρωτηθούμε εαν οι αγρότες θα έκαναν τον ίδιο κόπο για να παράγουν τα προιόντα τους σε ένα άγνωστο οικονομικά κόσμο γεμάτο αβεβαιοτήτα…

KORAKAS NEWS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Artemisia Gogou 06/09/2020 @ 3:32 ΠΜ

    Εδω δεν θα ειναι προβλημα τροφιμων αλλα η ελλειψη ρευστου με το οποιο αγοραζεις τροφιμα και τα τροφιμα στα σουπεραδικα θα ακρυβινουν πολυ και θα βλεπουμε σκηνες σαν αυτες της κατοχης του 40 οπου ενα αυγο θα στοιχιζει οσο ενα smartphone και κανενας δεν θα εχει λεφτα να το αγορασει.

  2. Απόλλων Έρως 06/09/2020 @ 3:34 ΠΜ

    Εβλεπα βασικα κατι βιντεακια σχετικα και με μια ιστορια ενος δικου μας παιδιου ενος γνησιου εθνικιστη Ελληναρα πατριωτη της Χ.Α που δαγκωσε και εκοψε το αυτι ενος λαθρο που πρωτα ξηλοκοπηθηκε και αυτο μου εδωσε μια καταπληκτικη πατριωτικη ιδεα που θα μπορουσε να βοηθησει οχι μονο στην επιλυση του θεματος με τους λαθρο αλλα και της επερχομενης επιστικης κρισης. Θα μπορουσαμε βασικα να τους μαγειρεψουμε η και να τους φαμε ομους αφου πρωτα τους βασανισμουμε για να εξαγουμε και το αδρενοχρωμα που θα μπορουσε να βοηθησει τους Σπαρτιατες πολεμιστες μας στον πολεμο τους με τους κακους και δηλαδη τους ξενους και τους ανθελληνες και δηλαδη ολους τους μη χρυσαυγιτες η εστω Κασιδιαριστες η Πλευριστες. Σκεφτειτε το και σαν μια επαγγελματικη ευκαιρια καθως θα μπορουσαμε να ανοιξουμε κρεαταγορες σε ολη την Ελλαδα και να αναλαβει το distribution ενα κεντρικο σφαγειο και θα μπορουσαμε επισης να φτιαξουμε αλλαντικα και με τα αυτια τους θα μπορουσαμε να φτιαξουμε ζαλατινα.

  3. ανώνυμος 06/09/2020 @ 4:23 ΜΜ

    Συγνώμη που παρεμβαίνω. Διαβάζω εδώ και χρόνια τα κατοχικά και εκτιμώ το ιστολόγιο. Σε κάποια φάση έπαυσα για λίγο, και εγώ και άλλοι που συζήτησα μαζί τους, επειδή κάποιος Περσέας ή με άλλα διάφορα ονόματα (Δίας Βήλος κλπ), επενέβαινε στα σχόλια και παντού αλλού και τα έκανε όλα…να δείχνουν αρρωστημένα. Νόμιζα τότε ότι πρόκειται ξεκάθαρα για έγκλειστο φρενοκομείου! Τώρα διαπιστώνω ότι η ίδια ψυχωτική προσωπικότητα έχει πάλι επανέρθει και γράφει και άρθρα. Είναι ο πιο πάνω σχολιαστής, εμετικός παρεμπιπτόντως. Ωραία η “δημοκρατία” , αλλά γιατί δίνεται βήμα σε τέτοιους; Υπάρχει κάποιος λόγος;

  4. Απόλλων Έρως 06/10/2020 @ 11:14 ΠΜ

    Αρρωστημενη ειναι η φαση γενικοτερα και αυτο που σας ενοχλει ειναι η αντανακλαση σας.

  5. Απόλλων Έρως 06/10/2020 @ 12:50 ΜΜ

    Ειναι πραγματικα τραγικο αυτο που συμβαινει και να ψαχνουν μαλιστα οι σαπιοφασιστες το εξιλεαστηριο θυμα για την δαιμονικη βλακοπαρανοια που εσπειραν κατω απο ενα ποστ του Κορακα που εχει ξεσκιστει στα ρατσιστικα αρθρα της “ανωτερης” φυλης του Κασιδιαρισταν αναφορικα και με τους μαυρους. Η αθλιοτητα της ακροδεξιας δεν εχει χρωμα και δεν μπορει ασφαλως να δικαιωθει λογω των πολιτικων δεδομενων και των σχεδιασμων της ελιτ οταν μαλιστα φτανει σε αυτο το σημειο του ακραιου ρατσισμου.

    Μαυροι ηταν και οι δασκαλοι των αρχαιων φιλοσοφων. Μαυρος ηταν και ο Μαρτιν Λουθερ Κινγκ. Μαυρη ηταν και η Maya Angelou. Μαυροι υπαρχουν και χριστιανοι και ορθοδοξοι και γνωστικοι και παγανιστες και θεοσοφοι και νεοεποχητες και φιλοσοφοι και επιστημονες και τα παντα ολα και οι ανθρωποι που κανουν την διαφορα δεν εχουν χρωμα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*