ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

O Πάγκαλος τα ξαναβάζει…με το δημόσιο

· Κατοχικά Νέα

Νέα βόμβα Πάγκαλου «έρχεται» να φέρει για άλλη μια φορά τα πάνω κάτω, αυτή την φορά σε ότι αφορά στις απολύσεις στο Δημόσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής της Κυριακής για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης είναι «δώρον άδωρον» οι συγχωνεύσεις και καταργήσεις άχρηστων φορέων του Δημοσίου αν δεν συνοδευτούν από τις απαιτούμενες απολύσεις.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης φέρεται να σημείωσε ότι είναι καλύτερο να επιταχυνθούν οι συγχωνεύσεις ακόμα και οι καταργήσεις άχρηστων φορέων, με απολύσεις όσων δημοσίων υπαλλήλων δεν υπάρχει λόγος μετάταξής τους σε άλλη υπηρεσία.


Συγκεκριμένα φέρεται να είπε: ….


«Είναι χίλιες φορές καλύτερο να προσλάβουμε έστω λίγους νέους ανθρώπους με προσόντα στο Δημόσιο, παρά να μετατάξουμε εκατοντάδες άχρηστους, απλώς για να λέμε ότι δεν κάνουμε απολύσεις».

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ενδεικτική φωτογραφία αρτοποιείου — όχι κατάστημα ΧωριάτικοΕΛΛΑΔΑ

ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ: 59 συλλήψεις, 520 εταιρείες και η έρευνα για τα 100 εκατομμύρια

Ενδεικτική φωτογραφία κουζίνας πίτσας — όχι κατάστημα Pizza FanΕΛΛΑΔΑ

PIZZA FAN: Στον ανακριτή ο ιδιοκτήτης – Η υπόθεση των 25 εκατ. και τα κρίσιμα ερωτήματα

Οικισμός – ενδεικτική φωτογραφίαΕΛΛΑΔΑ

ΑΚΙΝΗΤΑ: Αλλαγές σε 12.000 οικισμούς – Η προθεσμία των 30 ημερών για τους ιδιοκτήτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *