00:45 - 20/05/2020

Γνωρίζουν πολύ καλά εκεί στην ΕΕ τι είναι η Πανδημία

Διαφημίσεις

Γνωρίζουν πολύ καλά εκεί στην ΕΕ τι είναι η Πανδημία

Έχουμε βαρεθεί να δείχνουμε που οδηγεί η πολύ δημοκρατία.Μια λέξη με χωρίς κανένα πλέον νόημα που υπερασπίζονται δημοκρατικά και από πολύ μικρή ηλικία χωρίς να βλέπουν τον εχθρό που βρίσκεται πίσω από όλα τα νήματα. Όπως κάθε ζωντανός οργανισμός γενιέται, αναπτύσετε, δίνει την ομορφιά τους και μετά εξαφανίζετε έτσι και στην περίπτωση του οργανισμού ΕΕ, ο νεκροζώντανος οργανισμός ΕΕ, οικοδομημένος επάνω στην απάτη, στο αίμα και τον θάνατο θα εξαφανιστεί σύντομα. Θα εξαφανιστεί γιατί είναι απόλυτα σάπιος και κάθε ενέργεια του ξεμπροστιάζει την σαπίλα του.

Επειδή άλλα λένε και άλλα πράττουν πίσω από τις κουρτίνες θα αποδείξουμε ξανά πόσο ελεεινοί εγκληματίες είναι και πως ακριβώς γνώριζαν τι επρόκειτο να γίνει με την “πανδημία” της κορώνας. Από την μία λένε ότι είναι οι κινέζοι, ή ότι είναι οι αμερικάνοι ή ότι είναι οι αόρατοι εξωγήινοι υπεύθυνοι για την εξάπλωση της “Πανδημίας” που προσπάθησαν να προκαλέσουν αλλά δεν τους βγαίνουν τα εκατομμύρια νεκροί που έλπιζαν να προκαλέσουν με τον κοροϊδοιό.

Πριν από χρόνια, οι “μαύροι” στις Βρυξέλλες ήξεραν ακριβώς τι θα συμβει με την “Πανδημία” του ιού, αλλά δεν γνώριζαν και τα σχέδια του ξενοδόχου, του μεγάλου ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ.

Η σύνοδος κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελείται κυρίως από υψηλού βαθμού ποδίτσες, και φυσικά γνωρίζουν ακριβώς τι θα έρθει, πότε θα έρθει, πως θα έρθει και επειδή συνομωτούν στην προετοιμασία της κοινωνίας εμβολιασμένων που ο ένας θα πρέπει να φοβάτε τον άλλο να μην κολλήσει τον αόρατο εχθρό του Μπιλντερμπεργκερ ΚατραΚούλη.

Του τα είχαν πει τότε στο συνέδριο που έκαναν, τα γνώριζε όπως τα γνρίζουν οι υψηλοί προιστάμενοι τις ποδίτσας 33.Βλέπουμε το υπέροχο παράδειγμα του ποδίτσα Van Coudenhoven-Kalergi, ο οποίος έγραψε πριν από περίπου 100 χρόνια τι θα συμβεί στη σημερινή πολυπολιτισμική κοινωνία, με σκοπό την αντικατάσταση του αρχικού ευρωπαϊκού πληθυσμού με ένα μείγμα φυλών, μυγάδων, παρδαλών με βούλες πολιτισμών, έτσι ώστε στο τέλος κανείς δεν θα έχει καμία εθνική παράδοση, ήθη και έθιμα.Καμία εθνική εορτή, νατιβισμό ή πολιτισμό βασισμένο σε εθνική ιστορία.

Η πατρίδα όπου μεγαλώσαμε πρέπει επομένως να εξαφανιστεί, για να ανοίξει ο δρόμος για ένα ευρωπαϊκό υπερκράτος που με τη σειρά του θα αντικατασταθεί από ένα παγκόσμιο κράτος.Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το κλαμπ γνωρίζει ότι θα υπάρξει κάποια στιγμή μια πανδημία σε συγκεκριμένο γεωγραφικό σημείο και ποιες θα είναι οι συνέπειες.

Το 2012, η ΕΕ δημοσίευσε ένα περιοδικό ένα κομικ που δεν προοριζόταν για το μεγάλο κοινό, για αυτούς που πληρώνουν την εφορία, αλλά για εσωτερικές χρήσεις και υπηρεσίες της ΕΕ και επομένως εκτυπώθηκαν μόνο σε μερικές εκατοντάδες αντίγραφα… Σε ένα σημείο, βλέπετε επιστήμονες σε ένα κινεζικό εργαστήριο να πειραματίζονται με επικίνδυνους ιούς.

Η συνέχεια σας είναι ίσως γνωστή…

Περάστε από το KORAKAS NEWS για την συνέχεια του σεναρίου για διαπιστώσεις σε ποιους πηγαίνουν τα λεφτά που κλέβουν από τον ελληνικό λαό…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*