Διαφημίσεις

Ένας καθηγητής του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ στα πρόθυρα της πραγματοποίησης «πολύ σημαντικών ευρημάτων», ερευνώντας τον Covid-19, σύμφωνα με το πανεπιστήμιο, πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε σε μια φαινομενική δολοφονία-αυτοκτονία το Σαββατοκύριακο, ανέφερε η αστυνομία.

Ο επίκουρος καθηγητής της έρευνας, που αναγνωρίστηκε ως o  Bing Liu, βρέθηκε στο αρχοντικό του το Σάββατο με πληγές από πυροβολισμούς στο κεφάλι, το λαιμό, τον κορμό και τα άκρα, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Ross.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ένας άγνωστος δεύτερος άντρας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του, πυροβόλησε και σκότωσε τον Λιου στο σπίτι του πριν επιστρέψει στο αυτοκίνητό του και αυτοκτονήσει ο ίδιος.

Η αστυνομία πιστεύει ότι οι άντρες γνώριζαν ο ένας τον άλλον, αλλά λένε ότι υπάρχει “μηδενική ένδειξη ότι υπήρχε στόχευση λόγω του ότι ο (Liu) ήταν Κινέζος”, σύμφωνα με τον Ντετέκτιβ Sgt. Brian Kohlhepp.

Το πανεπιστήμιο στην δήλωση του  αναφέρει ότι “λυπάται βαθιά για τον τραγικό θάνατο του Bing Liu, ενός παραγωγικού ερευνητή και θαυμαστού συναδέλφου στο Pitt. Το Πανεπιστήμιο εκφράζει τις βαθύτατες συμπάθειές μας στην οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του Liu σε αυτή τη δύσκολη στιγμή”.

“Ο Μπινγκ ήταν στα πρόθυρα να κάνει πολύ σημαντικά ευρήματα για την κατανόηση των κυτταρικών μηχανισμών που διέπουν τη μόλυνση SARS-CoV-2 και την κυτταρική βάση των ακόλουθων επιπλοκών”, ανέφεραν οι συνάδελφοί του στο Τμήμα Υπολογιστικής και Συστημικής Βιολογίας του πανεπιστημίου.

Τα μέλη της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου περιγράφουν τον πρώην συνάδελφό τους ως εξαιρετικό ερευνητή και μέντορα, και έχουν δεσμευτεί να ολοκληρώσουν την έρευνα του Liu “σε μια προσπάθεια να αποτίσουν φόρο τιμής στην επιστημονική του αριστεία.

Aliverious



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Aliverious.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek