02:17 - 04/05/2020

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ

Διαφημίσεις

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ . ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ DAVID ICKE ΣΤΟ ΦΒ ΜΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΙΡΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟ YOUTUBE .



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (14)

  1. Γιωργος 05/04/2020 @ 5:13 ΠΜ

    Το οτι μετα απο αυτο τον κλεισανε απο παντου τοτε ειναι απολυτως αληθεια.
    Υπαρχουν πολλοι που το λενε αυτο και εχουν απολυτο δικιο.
    Ειναι αλλη μια καλοστημενη απατη με πολλους ηθοπιους και πολλα πιονια που την στηνουν πολλα χρονια τωρα.
    Το ιδιο εκαναν ακριβως με τους δυδιμους πυργους και αλλα τετοια μικροτερα παραμυθια με τρομοκρατικες επιθεσεις και αλλα.
    Ειναι παραλογο να μην τους εχουμε μαθει ακομα.παντα αυτο κανουν.

  2. Συγχαρητηρια για τους ελληνικούς υπότιτλους, εξαιρετική δουλεια.

  3. The problem with David Icke is that he ALWAYS has to circle back to the crazy crap. Often he’s correct about something and then he circles back on the nonsense. The same applied to Alex Jones. It’s not 5G that is the problem. It’s the metals that many people inject into their bodies in the form of vaccines that cause them to become a beacon to radio waves. 3G, 4G, 5G, doesn’t matter as much as Icke wants you to think if you’re not a beacon for radio waves. Stop injecting heavy metals into your body. Now, what he did say of interest in this video is that the so-called COVID19 test isn’t testing for a virus, but that it’s testing for materials that may or may not be present in nearly everyone, who has been exposed to certain toxins. Now you know why governments won’t simply test everyone. If they tested everyone the death rates would plummet because the number of people who ‘have it’ would skyrocket.

  4. Dr. Van Helsing 05/04/2020 @ 2:35 ΜΜ

    Έτσι είναι 1.000%. Ένας δύσπιστος σκεπτικιστής που αναγνώρισε, απο την πρώτη έως την τελευταία λέξη αυτής της συνέντευξης, την πλήρη αλήθειά της, και είναι σε μιά ηλικία πιά που τα συμπεράσματα βγαίνουν πολύ αργά αλλά, όταν βγούν, έχουν έρεισμα, αντίκρυσμα και ειδικό βάρος. Για εμένα μιλάω. Κλείνοντας λέω, ΜΠΡΑΒΟ Κε ΆΙΚ. ΜΠΡΑΒΟ, ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ
    1.0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000………….. ΦΟΡΕΣ. ΕΥΓΕ. Πιό ακριβής τοποθέτηση, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ._

  5. Θα σας εξηγήσω τι έγινε. Το LONDON REAL είναι ένα σοβαρό κανάλι, όπου ο παρουσιαστής είναι ένας τζέντλεμαν που καλεί για συζήτηση και συνέντευξη σημαντικές προσωπικότητες με ηγετικά χαρακτηριστικά και διανοητική δύναμη, άξιους ανθρώπους δηλαδή που από απλοί άνθρωποι κατάφεραν να ανέβουν ψηλότερα και να πετύχουν τους στόχους που έβαλαν στη ζωή τους! Στο LONDON REAL θα δείτε συχνά πολύ πλούσιους ανθρώπους που ξεκίνησαν από το μηδέν, όπως πχ ο Dan Pena. Σίγουρα είναι ένα κανάλι που το παρακολουθούν άνθρωποι που ψάχνονται, σκέφτονται και δεν κοιμούνται πνευματικά. Όταν λοιπόν πήγε ο David Icke να μιλήσει ως καλεσμένος στο LONDON REAL, ενόχλησαν τόσο πολύ οι αλήθειες που είπε ώστε αμέσως κατέβασαν το συγκεκριμένο βίντεο από το LONDON REAL, ενώ συγχρονισμένα διέγραψαν το προσωπικό κανάλι του David Icke, καθώς επίσης και τη σελίδα του στο facebook. Προφανώς φοβήθηκε η Σκοτεινή Ελίτ, ότι ο κόσμος που θα έβλεπε την εκπομπή θα έτρεχε μετά να ενημερωθεί κι από το κανάλι του David Icke. Ο παρουσιαστής του LONDON REAL φάνηκε πολύ ενοχλημένος και διαμαρτυρήθηκε δημόσια για το γεγονός!
    https://www.youtube.com/watch?v=Fdot9l3yi98

    • ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ ΠΟΥ …ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ.

  6. Dr. Van Helsing 05/04/2020 @ 11:25 ΜΜ

    Στο προηγούμενο σχόλιό μου ξέχασα να κάνω, και το θεωρώ υποχρέωσή μου, μνεία στα κατοχικά νέα που παρουσίασαν αυτό το εξαίρετο βίντεο, και οφείλω να πω ευχαριστώ, όπως επίσης μνεία και στον οικοδεσπότη της εκπομπής με καλεσμένο τον Κ.Icke, ο οποίος είναι κάτι παραπάνω απο εξαίρετος.

  7. Μια αλλη αποψη για τον Icke, τον οποιο τον παρακολουθω εδω και 10 χρονια περιπου. Δεν ειναι δικια μου αλλα απο ενα αρθρο της lifo. Απλα σαν σκεψη!!!

    Οι θεωρίες του David Icke, αυτού του πρώην ποδοσφαιριστή, που είτε ξαφνικά τρελάθηκε ή βρήκε τρόπο να τα κονομήσει ή και τα δύο, είναι συναρπαστικές εδώ και δεκαετίες. Είχα διαβάσει ένα βιβλίο του (που ξεκινώντας απ’ την αρχαιότητα κατέληγε, με διάφορα σκόρπια και τελείως αληθοφανή στοιχεία, πως μας κυβερνούν ανθρωπόμορφα ερπετά-εξωγήινοι) και όσο το διάβαζα το *πίστευα* – όπως πιστεύεις το κάθε σύμπαν ενός λογοτεχνικού βιβλίου.

    To 1991 δήλωσε πως είναι ο «Υιός του Θεού»:
    Ήταν δέκα χρόνια αργότερα, αρχές του 2000, τότε που αγαπούσα -πάντα ως fiction, χωρίς δηλαδή απαραιτήτως να τα πιστεύω και αφού τα τελείωνα- κι άλλα τέτοια βιβλία ή κείμενα. Το αγαπημένο μου βιβλίο ήταν το Εκκρεμές του Φουκώ, στο οποίο ο Ουμπέρτο Έκο χρησιμοποιεί όλες τις πειστικές τεχνικές των συνωμοσιολόγων, φτιάχνοντας μια ανύπαρκτη συνωμοσία για πλάκα, δίνοντάς της φτερά και τελικά κάνοντάς την -χωρίς να το περιμένουν ούτε οι ίδιοι οι δημιουργοί της- αληθινή.

    Επίσης διάβαζα περιοδικά όπως το Ανεξήγητο ή το Τρίτο Μάτι, με σκεπτικισμό κατά βάθος αλλά πάντα με έξαψη και κρυφή ελπίδα να ισχύουν όλα αυτά: Η μυστική τρύπα στον Βόρειο Πόλο, οι προηγμένες τεχνολογίες του Χίτλερ, οι επισκέψεις των εξωγήινων. Θυμάμαι λοιπόν από εκείνη την περίοδο, πως αν θέλεις πραγματικά να πιστέψεις σε κάτι, οι αντιστάσεις σου μηδενίζονται: Δέχεσαι χωρίς κριτική σκέψη οτιδήποτε αληθοφανές (και μη) συνοδεύεται από το μίνιμουμ των στοιχείων ή αποδείξεων.
    Πόσο μάλλον που το βιβλίο (και η θεωρία) του Icke για τα ερπετά-εξωγήινους που μας κυβερνούν δεν είχε το μίνιμουμ των στοιχείων, αλλά το μάξιμουμ. Ήταν γεμάτο από στοιχεία και καθώς το διάβαζα έμπαινα και στο ίντερνετ για να επιβεβαιώσω αν ήταν υπαρκτά ή αν τα είχε βγάλει απ’ το μυαλό του. Ήταν υπαρκτά: οι Βαβυλώνιοι είχαν όντως γράψει για την φυλή εξωγήινων Ανούκι (ή κάπως έτσι), στις Πυραμίδες των Αιγύπτιων υπήρχαν όντως σχέδια που έμοιαζαν με διαστημόπλοια, στη Μεσοποταμία υπήρχε όντως ένα μυστήριο με την ξαφνική γνώση, και πάει λέγοντας. Το βιβλίο του ήταν διάσπαρτο με αληθινές πληροφορίες, και αληθοφανείς ερμηνείες τους.
    Οι θεωρίες συνωμοσίας είναι πετυχημένες όταν βασίζονται σε αληθινά γεγονότα και τα συνδυάζουν έτσι ώστε να ταιριάζουν με το ψευδές αφήγημα. Ένας καλός συγγραφέας -κι ο Icke είναι εξαιρετικά καλός γραφιάς στον τομέα της παραλογοτεχνίας- μπορεί να πάρει 5 τυχαία γεγονότα που θα του δώσεις εσύ, και να πλέξει έναν συναρπαστικό ιστό πιστευτών συνωμοσιών.

    Ο Icke έκανε εξαντλητικές έρευνες, στεγανοποιούσε τις θεωρίες, επινοούσε απαντήσεις για τυχόν τρύπες, παρουσίαζε ένα ψευδές προϊόν που έμοιαζε 100% αληθινό.

    Σήμερα όμως οι άνθρωποι δεν χρειάζονται απαραίτητα έναν ταλαντούχο συνωμοσιολόγο για να πιστέψουν το οτιδήποτε. Δείτε το Pizzagate και την αδρενοχρώμη:
    Οι ανοησίες για την παγκόσμια ελίτ που σκοτώνει παιδιά και τα χρησιμοποιεί ως ναρκωτικό, βασίστηκαν στο Pizzagate, την υποτιθέμενη ιστορία πως η Χίλαρι Κλίντον είχε ως στρατηγείο για το κύκλωμα παιδεραστίας και τους φόνους παιδιών μια πιτσαρία στην Ουόσινγκτον. Αυτό καταρρίφθηκε εύκολα – ακόμα κι απ’ το Fox News, το Νο1 συνωμοσιολογικό Τραμπικό κανάλι των ΗΠΑ. Κι όμως συνεχίζουν να το πιστεύουν. Όπως πιστεύουν με βεβαιότητα τα περί 5G, το ότι ο Γκέιτς θέλει να μας βάλει τσιπάκι κλπ. Ακόμα και αν όσα πιστεύουν καταρριφθούν απ’ τον Θεό τον ίδιο, θα το θεωρήσουν ένδειξη δικαίωσης και θα το πιστεύουν ακόμα πιο έντονα.

    Η διαφορά του Icke μ’ αυτούς τους ερασιτέχνες είναι πως οι θεωρίες του δεν μπορούν να διαψευστούν τόσο εύκολα, γιατί είναι προσεκτικά δομημένες και βασισμένες σε πολλά, σκόρπια *πραγματικά* γεγονότα.

    Όμως οι περισσότεροι δεν έχουν πια ανάγκη έναν ακούραστο ερευνητή που θα έχει μελετήσει εκατοντάδες πηγές απ’ την αρχαιότητα μέχρι σήμερα και που θα μπορεί να παρουσιάσει τα «στοιχεία» του με συνοχή και μεθοδικότητα.

    Τους αρκεί ένας τυχαίος τύπος στο Ίντερνετ, κάποιος σαν τους ίδιους.
    Μια έκθεση του CCDH λέει ότι οι fake θεωρίες του για την πανδημία έχουν προβληθεί πάνω από 30 εκατομμύρια φορές. Με βάση μια ανάλυση βίντεο με τον Icke να μιλάει για τον κορωνοϊό στο YouTube, το Facebook και το Instagram, η ομάδα τον περιέγραψε ως τον κορυφαίο παραγωγό παραπληροφόρησης στο Covid-19.

    Κάποτε λοιπόν οι θεωρίες συνωμοσίας παύουν να είναι ένα συναρπαστικό ανάγνωσμα κι αρχίζουν να γίνονται επικίνδυνες. Οπαδοί του Icke βανδαλίζουν κεραίες κινητής τηλεφωνίας νομίζοντας ότι είναι για το 5G, οπαδοί του Τραμπ μπαίνουν με όπλα στο Καπιτώλιο του Μίσιγκαν για να λήξει το lockout (πιστεύουν ότι ο Κορωνοϊός είναι απάτη απ’ την οποία δεν κινδυνεύουν) και πάει λέγοντας.
    Όταν οι θεωρίες συνωμοσίες παύουν να είναι απλώς πασατέμπο για να περνάς την ώρα σου και γίνονται φορείς πολιτικής, έξω στους δρόμους, ο έλεγχός τους είναι απαραίτητος.

    Βέβαια το μπλοκάρισμα του Icke απ’ το Facebook δεν πρόκειται να πείσει τους οπαδούς του. Αντίθετα θα τον διαφημίσει σε περισσότερους, επιβεβαιώνοντας στο μυαλό τους την εγκυρότητά τους: «Τον διέγραψαν επειδή είχε φτάσει κοντά στην αλήθεια!» θα πουν. «Για να τον κυνηγούν, τους πονάει». Μύλος…

    • ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΜΙΑ. ΝΑΙ, ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ….ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΝ???

    • Συνομωσιες της παγκοσμιας ελιτ που σκοτωνει παιδια…να υποθεσω δεν εχεις δει καν κανενα βιντεο για την επιχειρηση storm που γινεται στην Αμερικη για να σωσουν τα περι 850.000χιλιαδες παιδακια που εξαφανιζονται μονο εκει και μαντεψε ποσα παγκοσμιως…2.500.000.οπου αν ειναι για εμποριο οργανων χρειαζονται περιπου 120.000 με 150.000 παιδακια τα υπολοιπα που πανε;Η Χιλαρυ στο νησακι του Εipstein τι εκανε;ο Ομπαμα;ο Tom Hanks η lady gaga ο Ρομπερτ ντε νιρο ο Κλουνει;(ολοι οσοι πηγαν ειναι σε φυλακη η κατ οικον περιορισμο,υπαρχει σελιδα με τις συλληψεις στο L.A. και παιζουν πολλα ονοματα)ο eipstein μπηκε φυλακη,γιατι μπηκε ρε μεγαλε hoax ηταν κ αυτο;οσοι μπηκαν σε πτηση για το νησακι ειναι μεσα.Πατα να δεις ποιοι φορανε τα κοκκινα παπουτσια(ο πάπας της Ρωμης τα φοραει πάντως)Στο comet pizza μεγαλε πουλαγανε παιδακια για φαγητο και ειχαν κωδικα για τυρι η χοτντογκ η pasta(αγορι η κοριτσι)Το Αδρενοχρωμα μεγαλε το παιρνουν εδω και αιωνες απο τα παιδακια και επειδη τους εκοψε την κανουλα ο Ομπαμα απο το φρεσκο πηγαν στο συνθετικο Αδρενοχρωμα.Μαντεψε που γινοτανε η παραγωγη αυτου αφου ειναι ψεμματα ολα;Πιστευω ξερεις,πατα αδρενοχρωμα εχει την σελιδα εργοστασιου και δες ποιοι ειναι χορηγοι και ιδιοκτητες.Τωρα δεν ξερω ποιον δουλευεις και θες να περασεις σαν hoax ,το μεγαλυτερο σκανδαλο που παιζει αυτη την στιγμη στον πλανητη το θεμα του βασανισμου μικρων παιδιων για εκκριση αδρενοχρωματος και μετα την ανθρωποφαγια αυτων;

  8. Dr. Van Helsing 05/05/2020 @ 7:31 ΜΜ

    Τρία τεινά μπορώ να σκεφτώ για εσένα φίλτατε: α) είσαι αφελής σε σημείο το οποίο καταλήγει να είσαι επικίνδυνος, κυρίως για τον εαυτό σου,
    β)έχεις προσληφθεί με συγκεκριμένα καθήκοντα, για τα οποία μπορώ να πω οτι έχεις ικανότητες, και φαίνονται, ίσως πάρεις και bonus εν προκειμένω, διότι εύκολα αποσυντίθεται ένα μη στέρεο νοητικό οικοδόμημα προτού ολοκληρωθεί με γερές βάσεις, χτυπώντας στα θεμέλια, πάντως είσαι καλός ομολογώ, όμως εγώ φίλε είμαι καλύτερος και δεν μιλάω λόγω εγωισμού ή ανταγωνισμού αλλά λόγω ότι οι εγκληματικές πράξεις με χαλάνε…
    γ) είσαι τόσο τρομοκρατημένος και φοβισμένος απο την πραγματικότητα, που προτιμάς να κλείνεις τα μάτια, μη δυνάμενος να διαχειριστείς τον τρόμο, κατά κάποιο τροπο σε καταλαβαίνω, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να θέλεις και παρέα στην οικειοθελή άγνοιά σου.

  9. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

  10. Πάντως είτε αυτά είναι συνωμοσίες είτε όχι, έχει περισσότερα επιχειρήματα από κάποιους τις κυβέρνησης.

  11. ΕΥΡΥΚΛΕΙΑ 05/11/2020 @ 6:05 ΠΜ

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*