22:57 - 30/04/2020

Αν εισαι λιγο εξυπνος ρε Ελληνα τωρα θα με ακουσεις και θα προστατεψεις την Ζωη σου ..!

Διαφημίσεις

Καταρχας θα πρεπει να θυμηθεις το αρθρο μου με τον τιτλο Κατανοήστε άμεσα την μέθοδο του “λόξυγκα” για να σώσετε την κρίση σας, κρινε αν αυτο σου συμβανει ολο αυτο τον καιρο ..!

Το συστημα λοξυγκα μπορεις να το δεις και στο βγαινεις δνε βγαινεις , στο βγαινεις 15 μερες και μετα ξαναμπαινεις πιο τρομοκρατημενος μεσα … !

Παρε τα πραγματα οπως ειναι και ψυχραιμα ..!

Ακουσε με , οι μισοι λενε υπαρχει ο Ιος οι αλλοι μισοι λενε δεν υπαρχει ο Ιος ..αρα εσυ μεσα απο το πεδιο πληροφοριας δεν μπορεις να βγαλεις ενα συμπερασμα 100% ασφαλη για το τι συμβαινει ..!

Οοσι ειναι 100% σιγουροι για αυτο που πιστευουν με το θεμα Ιου ας κοιταξουν βαθια της ταμπελες τους και τις πεποιθησεις που το συστημα ελεγχου τις εχει καρφωσει μεσα του !..

Το ναι – οχι ανηκει στο χαος και οχι στην εντροπια-Ταξη ..!

Τι εχεις σιγουρο ; Το μονο που εχεις σιγουρο ειναι οτι αν συνεχιστει αυτη η κατασταση με μαθηματικη ακριβεια περνας σε αρμαγεδονα οικονομιας και επισιτιστικη κριση ..! Ολες οι αποφασεις τους μονο αυτο προωθουν ..και καμια ασφαλεια σου … καμια προφυλαξη σου …!

Προσεχε τωρα , ας πουμε οτι ο Ιος δεν υπαρχει … ! Ας πουμε οτι εχουμε μια μεταλαξη της γριπης που χτυπα τις ευπαθεις ομαδες … Ο λογος που βγαινεις τωρα εξω ειναι ξεκαθαρος οτι πρεπει να εισαι το επομενο θυμα για να συντηρησεις τα νουμερα του τρομου !!>.. Το πιανεις; ..Τους τελειωνουν τα νουμερα (νεκροι) πρεπει να μπουκωσουν ξανα την αποθηκη …! …

Ας πουμε οτι Υπαρχει ο Ιος , ο οποιος κατορθωσε να φερει μια νεα εποχη και ενα αυριο που θα εχουν αλλαξει τα παντα ,απο της ελευθεριες σου , τα πολιτικα σου συστηματα , τις οποιες αξιες μεσα στην κοινωνια κοκ κοκ κοκ…! Γιατι σε αφηνουν αφου δεν τελειωσε ;… Γιατι η αποθηκη εχει αδειασει και εσυ εισαι ο επομενος επιλαχων να την γενιμισεις !!!

Θα πεις ασε ρε , πες το δεν με νοιαζει αλλα σκεψου κατι …! Τους βγηκε το αρχικο σχεδιο; ..Τους βγηκαν οι νεοι νομοι , ειδες κανα εμβολιο να το καρφωνει ο Μπιλ; .. Ειδες να εχουν κουμπωσει τιποτα παραπανω στις ελευθεριες σου περαν απο την Καραντινα; ΟΧΙ δεν το ειδες ..το μονο που βλεπεις ειναι επιμερους εντολες που βοηθανε στην αυριανη σου εξαθλιωση …!

Αρα;…Εσυ αφου μπορεις να βλεπεις το σιγουρο , το επομενο βημα που βγαζει ματι , το οικονομικο καμπουμ που θα δικιαολογησει ολους τους προδοτες και θα βοηθησει την νεα ταξη να ερθει πιο γρηγορα ..γιατι να ρισκαρεις να βγεις τωρα απο το σπιτι σου ;… Για να κανεις τι ; Να σωσεις τα οικονομικα σου η την οικονομια της χωρας; ..

Κανονικα οι λαοι του κοσμου ΤΩΡΑ ειναι που πρεπει να πουν ..δεν ξαναβγαινουμε εξω ποτε μεχρι να φυγετε ολοι σας ..!

Δικοι σας ειναι οι Ιοι , ο δικος σας ανηθικος πολιτισμος πειραματιζεται πανω σε αυτους , η δικη σας οικονομικη φουσκα κερδιζει , η δικη σας απατη σας συντηρει και αλλο στην εξουσια …εμεις δεν συμμετεχουμε αλλο σε αυτο !.

Αυτο ειναι το πιο λογικο να κανεις ..! Μην βγεις εξω ..ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΛΛΕΣ 25 ΜΕΡΕΣ…!

Μην βγειτε τωρα εξω , Παραμεινετε σε ΑΥΤΟΚΑΡΑΝΤΙΝΑ και θα δειτε αυτον τον πολιτισμο να αλλαζει χρωμμα και μασκα τοσο ευκολα ..μα τοσο ευκολα ..!

Αν βγειτε θα τους δωσετε το δικαιωμα στην αφηγηση του τρομου και της απατης να συνεχισουν το παγκοσμιο σχεδιο τους !

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΛΟΝ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ …ΑΥΤΟΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΚΟΜΑ … ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ..!

Ακουσε με ανθρωπε …ακουσε με!

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (29)

  1. …γενικη απεργια, δηλαδη;..Θα πετυχαινε, αν ημασταν ολοι στο ιδιο μηκος κυματος!!

  2. ΗΩ ΒΑΙΝΕΙ 04/30/2020 @ 11:07 ΜΜ

    ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΠΑΔΙ .ΔΕΝ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΝ “ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΟ”

  3. Artemisia Gogou 04/30/2020 @ 11:12 ΜΜ

    Τα χα πει απο την αρχη οτι ο ”ιος ”αυτος ειναι μουφα και ολοι αυτοι που υποτιθεται ειναι γιατροι ειναι ”ηθοποιοι”και οτι ολα αυτα τα κρουσματα και οι νεκροι που ακουγονται ειναι απλα ανυπαρκτα.

  4. Artemisia Gogou 04/30/2020 @ 11:13 ΜΜ

    δες αυτο για να καταλαβεις ..Μας εχουν σε ”ασκηση”https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.civilprotection.gr%2Fsites%2Fdefault%2Fgscp_uploads%2Fodigies_sxediasmou_askiseon_2020.pdf%3Ffbclid%3DIwAR1TcxG-1FyJvATnQhXqdWcMTAE6T-b7mXh8Azy2pSDq3RJ1XS6kygFHdDk&h=AT0XCjl9IJpA4ZXhmnZcIjj4pt4-3jvAFJurDp88Wjj5v4Ssf0boGtT2dl8APfM3_t-3aRt1G96GlkXR-7ZIELXF0aVXE38Iw8nz0sJwubQE0XzYWr4aDay3IMv970a4VRnV

  5. τελειο Μην βγειτε τωρα εξω , Παραμεινετε σε ΑΥΤΟΚΑΡΑΝΤΙΝΑ και θα δειτε αυτον τον πολιτισμο να αλλαζει χρωμμα και μασκα τοσο ευκολα ..μα τοσο ευκολα ..! [ θα στο κλεψω ] αν και δεν βλεπω να ξυπναμε ….. που ξερεισ ισωσ πρεπει να πεινασουυμε πρωτα για να φυγουν τα λιπη που εχουν κατακλυσει / ματια / καρδια / μυαλο

  6. Ντίνος Δούκας 04/30/2020 @ 11:18 ΜΜ

    Έξυπνο. Πανέξυπνο. Είναι δράση την οποία, το σύστημα δεν περιμένει με τίποτα! Αλλά εάν συμβεί, θα χάσει την μπάλα.. Συγχαρητήρια! Εξαιρετικό. Όσο αφορά το Ανθρώπινο μέρος, εάν εισακουστεις κ εκ των πραγμάτων δικαιωθείς, θα έχεις σώσει ζωές !!!

  7. Καλησπέρα. Σε αυτή την υπόθεση των πιθανοτήτων υπάρχουν και άλλοι κλάδοι π.χ. αν υπάρχει ο ιός αν τεχνητός ή όχι. Αν είναι στημένη η ιστορία νομίζεις δεν έχει γίνει μελέτη; Νομίζεις δεν έχουν γίνει ψυχογολικές έρευνες ή κατευθύνσεις μέσω των μέσων ενημέρωσης; Είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο θα πληγούμε. Αν κάτσεις σπίτι και περιορίσεις κάποιες δραστηριότητες θα πληγούν κάποιοι τομείς της οικονομίας. Και πάλι θα υπάρξει ιός γιατί θα ανοίξουν τα σχολεία και τα παιδιά δεν γνωρίζουν από μέτρα

  8. Αν βγεις έξω θα κερδίσεις ότι τους περνάς το μύνημα ότι δεν φοβάσαι.και πάλι το έχουν υπολογίσει. Όμως δεν έχουν υπολογίσει κάτι. Ότι υπάρχει Θεός αδερφέ και Αυτός λέει την τελευταία κουβέντα. Μα θα μου πεις κάποιος δεν πιστεύει. Ε αυτός που δεν πιστεύει έχει πεθάνει από τώρα. Για τον απλό λόγο ότι δεν έχει κάπου να στηριχθεί. Η πίστη στο Θεό στο Χριστό μας τους είναι εμπόδιο γιατί όταν πιστεύεις πραγματικά δεν φοβάσαι το θάνατο. Δεν υποτασσεσαι στο σύστημά τους. Στα επόμενα δύσκολα που θα έρθου

  9. Μόνο όσοι έχουν πίστη ή προαίρεση αγαθή θα αντέξουν. Γιατί ο Θεός αγαπάει όλα τα παιδιά Του. Αν του δώσουμε την άδεια αλλάζει τα πάντα στη μας. Θα μου πεις μα δεν μπορεί να σε κάνει ότι θέλει; Μπορεί αλλά θέλει την ελευθερία μας. Χριστός ανέστη.

  10. ονειρευτης 04/30/2020 @ 11:57 ΜΜ

    ..πραγματικα κανεις προσπαθειες με αξια φιλε Νικο
    εχω ομως καταλαβει οτι πρεπει καποιος να το εχει καπου μεσα του να βλεπει οτι κατι δεν παει καλα γυρω του… και να ψαχνει ακαταπαυστα τροπους αντιδρασης..να του κατεβαινουν ιδεες μεσα απο τον θυμο και την σιχαμαρα για τα κακως γενομενα γυρω του ..ειναι κακο να ειναι κατω το βλεμα ειτε απο εργατικοτητα ειτε απο δουλοπρεπεια ειτε απο ευνομια ειτε απο πιστη…λιγοι εχουν αντιληφθει την αξια του μετρου,ως προς την επιτευξη του αριστου!!!

  11. ΚΑΙ ΎΣΤΕΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΙΚΟ, ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΟΥΝ ΝΕΟ ΚΟΛΠΟ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΓΛΗΓΟΡΑ ΌΞΩ!ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΥΜΠΝΟΙΑ..;;; ΧΑΧΑΧΑΑΑΑ

  12. Οδυσσέας 05/01/2020 @ 12:07 ΠΜ

    Όσο υπάρχει το εγώ και το έχω δεν υπάρχει ελπίδα.

  13. Σύντομα 05/01/2020 @ 3:00 ΠΜ

    Είναι αποφασισμένοι να φέρουν τους νόμους και τα εμβόλια τους με κάθε τρόπο. Παρέα με τη τεχνολογία τους φυσικά. Αυτό θα πει αν δεν μας γονατίσουν με το ήρεμο θα έρθει με το άγριο. Εξάλλου μας το είπε και ο Βασιλάκης ότι φοβάται τον τρομοκράτη ιό… Αν δεν ξανά τότε έχει το μενού από πολέμους μέχρι εξωγήινους.

    Το αφεντικό τους έδωσε διορία και τρέχουν. Όποιος τρέχει όμως σκοντάφτει.

    Ιησούς Χριστός νικά

  14. ανωνυμος 05/01/2020 @ 3:02 ΠΜ

    Ένας Σωτήρ (α)ης ψάλτης μας σώζει καθημερινά … και μία Πρωτοψάλτη αναλαμβάνει να μας απαλύνει τον πόνο της φυλακής μας … και ο παπα(τζη)ς παραδίπλα …
    Μία τριάδα με μικρό τ (πρωθυπουργός – λοιμωξιολόγος – υφυπουργός)
    είναι μαζί μας καθημερινά, θέλει να φαίνεται αγία και σωτήρια για την υγεία όλων μας (αλλά μόνο των σωμάτων την υγεία)
    και «προσπαθεί» να παραγκωνίσει την Αγία Τριάδα …
    με νόμους, τιμωρίες, παραλογίες και με το έτσι θέλω …

    που πάς ρε καραμήτρο !!!

    αν θελετε βαλτε το και σαν αρθρο

  15. Α να Δ ω Ν 05/01/2020 @ 9:06 ΠΜ

    Το μέσα* Αδράνεια
    Άργησε χρόνια,,,
    Ο κόσμος όλος
    Είναι σαν καρυδότσουφλο
    Στην θάλασσα,,,
    Αδράνεια/Κίνηση,,,

  16. Χρήστος 05/01/2020 @ 10:18 ΠΜ

    Νικόλα το είχες αναφέρει αυτό όσο είμασταν στην καραντίνα, αν θυμάμαι καλά σε ένα άρθρο σου που είχες γράψει τότε, ότι όταν λήξει το lockdown εμείς να συνεχίσουμε. Η ιδέα σου από τότε συνέχεια με προβληματίζει και θέλω να σου πω πως συμφωνώ και εγώ να το συνεχίσουμε το lockdown, έτσι κι αλλιώς την οικονομία την πέθαναν ο κούλης και η παρέα του, τι οικονομία θα πει κάποιος ο τουρισμός που μας είχε απομείνει, οπότε σύμφωνοι.

  17. Καλα κρασια 05/01/2020 @ 10:23 ΠΜ

    Οσο εγινε η γενικη απεργια με το καπελωμα στο δημοψηφισμα ,οσο εγινε με το ξεπουλημα της Μακεδονιας ,αλλο τοσο θα γινει και τωρα .Πηγαιβε για καβενα μπανακι ,γιατι το καλοκαιρι της Ελλαδας φετος θα κρατησει λιγο ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ .ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

  18. ανωνυμος7261 05/01/2020 @ 11:20 ΠΜ

    ΜΑΙΕΥΤΙΚΉ.. ΑΝ Ο ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΉΣ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΌΤΙ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΣΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.. ΑΝ ΛΈΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΣΥ ΥΠΆΡΧΕΙ.. ΣΠΑΣΕ ΚΆΘΕ ΒΕΒΑΙΌΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΣΗΜΑΣΊΑ ΠΙΑ..
    ΑΥΤΟΚΑΡΑΝΤΙΝΑ.. ΤΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.. ΜΗΝ ΕΊΣΑΙ ΠΡΟΒΛΈΨΙΜΟΣ!
    ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΣΗ..
    ΦΑΕΘΩΝ.. ΓΑΙΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΆΤΕ..
    Ενεργειακή έκρηξη!
    Στο είπα π πολεμιστής έχει δικαίωμα στην ΑΦΑΝΕΙΑ!
    ΜΗΝ ΤΟ ΨΆΧΝΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ.. ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΦΟΒΊΕΣ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΟΝ.. ΕΧΕΙ ΠΕΡΆΣΕΙ ΠΟΛΛΑ.. ΛΟΥΚΑΣ

  19. σωστη η σκεψη σαν δραση..το βασικο ομως ειναι οτι πρεπει να κοιταμε στο δευτερο σταδιο απο φθινοπωρο καντε αυτα που πρεπει να βγαλετε χειμωνα το ολο θεμα ειναι οτι πρεπει να την κανουμε απο το μαντρι τους και να ειμαστε αυταρκεις σε ολα τοτε τους ξεκοβεις και χαρασεις το δικο σ μονοπατι ναι σκληρο μονοπατι αλλα τωρα ειναι η αρχη ποσο ποια να μενουμε στο μαγαζι τους αλλιως που παμε τωρα με ολα αυτα που ερχονται

  20. ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ,ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ,ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ,ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΓΟΛΓΟΘΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!
    ΑΝ ΚΟΙΜΑΣΤΕ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ,ΓΡΗΓΟΡΑ!!!ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!!ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΛΙΓΟ ΜΙΛΑΜΕ ΠΙΑ?ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ,ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ.

  21. Κασσανδρα 05/01/2020 @ 5:24 ΜΜ

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΥΦΟΙ

  22. ανωνυμος72 05/02/2020 @ 9:36 ΜΜ

    ΠΙΣΤΕΎΕΙΣ ΌΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΓΗ ΕΞΑΦΆΝΙΣΗΣ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΕΠΙΛΈΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΜΉΣΟΥΝ ΟΙ ΔΑΊΜΟΝΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΟΠΙ ΤΟΥ;;
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΟΎΝ, ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΟ, ΠΡΟΒΛΈΨΙΜΟ, ΒΑΡΕΤΌ, ΑΥΤΟ ΕΠΈΛΕΞΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.. Η ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΊ Η ΝΑ ΠΕΘΆΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΆΕΙ!! ΦΑΕΘΩΝ.. ΠΟΛΛΟΙ ΣΚΙΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΓΎΡΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΆ..
    ΑΥΤΟΚΑΡΑΝΤΙΝΑ.. ΚΑΙΡΟΣ ΦΈΡΝΕΙ ΤΑ ΛΆΧΑΝΑ… ΛΟΥΚΑΣ!

    • ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ 05/03/2020 @ 2:12 ΜΜ

      Αν σου ελεγα οτι δεν ξερω πως ειναι να σε κοιτουν και να σκεφτονται οτι εισαι αδυναμος, βαρετος, ηλιθιος και κοροιδο θα σου ελεγα ψεματα. Το χειροτερο ειναι να καταληξεις να πιστεψεις οτι εισαι ολες αυτες οι εικονες που σου “φορανε”. Ευχομαι αυτο να μην ισχυει στην δικη σου περιπτωση. Η μνημη σου σε βοηθαει…
      Δεν εισαι μονος.
      Με αγαπη
      Υ.Γ. Μπορεις να μου εξηγησεις ποιος ειναι ο ΛΟΥΚΑΣ;

  23. ☀️Γ.Ν.☀️ 05/09/2020 @ 2:42 ΠΜ

    Χι+Ύψιλον=1870
    Έστι ο μέγας ενιαυτός=1870
    Φύση χίμαιρα=1870
    Η αντίστροφη διαδικασία του εκφυλισμού πηγάζει από την συνειδητή επιθυμία επιστροφής, στην αρχική θέση προέλευσής! Δηλαδή από την εστία του καθενός!.. τέσσερα τμήματα της καρδιάς… δύο χτύποι… ένα αποτέλεσμα!!.. και όλο αυτό …421=παλμός💗

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*