Διαφημίσεις

Πείραμα 33 (άσχημα νεα): Ο ιός-19 ή κοροϊδο-ιός χτυπάει προς το παρών τους λευκούς ετεροφυλόφιλους άνδρες;

Φαίνεται ότι ο κοροναϊός έχει προτίμηση τον ετεροφυλόφιλο άνθρωπο; Η γενετική δεν είναι ο τομέας μας αλλά δυστυχώς είναι το μέλλον μας σαν ανθρωπότητα. Κάτι πολύ άσχημο συμβαίνει με την επίθεση στον άνθρωπο που έχει σχέση με τα μελλοντικά φύλα, τον ιό-19 και την γενετική, δηλαδή τα ΧΧ και ΧΥ χρωμοσώματα.

Από τα τέλη της δεκαετίας του 1990 είναι γνωστό ότι η τεχνητή γονιμοποίηση συνοδεύτηκε από ένα παράξενο φαινόμενο που ονομάζεται «φαινόμενο χίμαιρας*». Αυτό το “χιμαιρικό αποτέλεσμα” ονομάζεται μετά τη διέλευση δύο ειδών οργανισμών, όπου έχετε λίγο και τα δύο. Μια μελέτη του 1998 δείχνει τώρα ότι τα ωάρια εξωσωματικής γονιμοποίησης έχουν 33% πιθανότητα εμβρύων και με τα δύο χρωμοσώματα. Εάν στη συνέχεια (ή πολύ σκόπιμα αν κατέχεις αυτήν τη γνώση) τοποθετήσετε αυτά τα ωάρια στη μήτρα, δημιουργείτε μια ολόκληρη γενιά “ανδρογυναικών” οργανισμών ή ζώων, χωρίς αυτό να είναι πάντα ορατό στη φυσική μορφή του ερμαφρόδιτου.

Αυτή εδώ η ενημέρωση-γνώση είναι γνωστή στους ιατρούς και άλλους ειδικούς γενετιστές και σε επιστήμονες που ξαφνικά χτυπάνε με ιούς-19, ήπιας ή πιο εχθρικής σύστασης και αποτελέσματος (σε θανάτους ανά κατηγορία ηλικίας-άνδρα ή γυναίκα).

Σε επόμενο άρθρο θα πρέπει πρώτα να διαβάσουμε μερικά βιβλια γενετικής και ερευνών επάνω στις επιδράσεις των φύλων με τεχνιτή γονιμοποίηση για να σας εξηγήσουμε πόσο βαθιά είναι η τρύπα του λαγού. Ώστε να εξηγήσουμε την επίδραση ή να προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε περισσότερα άσχημα νεα για τον γενετικό πόλεμο εναντίον ίσωσ 7.5 δις ανθρώπων που θα πρέπει να εμβολιαστούν κατά του ιού-19. Ξανα επαναλαμβάνω ότι δεν είναι ο τομέας μου, (ο τομέας μου είναι η ψυχη, η ψυχολογία, ψυχιατρική, χειραγώγιση του νου με τεχνικές με σκοπό την θεραπεία των νόσων των ασθενών).

Θα προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε επίσης πώς αναπτύσσονται τα εμβόλια επάνω σε εμβρυϊκά κύτταρα (ζώα ή ανθρώπους). Αυτά τα εμβρυϊκά κύτταρα περιέχουν επίσης χρωμοσώματα. Φαίνεται ότι το εμβόλιο των 22 εβδομάδων που κάνουν στα μωράκια παίζει επίσης τεράστιο ρόλο σε αυτό. Εάν εμβολιάσετε ένα μωρό με το χρωμόσωμα XY (ένα αγόρι) μέσω ενός εμβολίου που αναπτύσσεται στα εμβρυϊκά κύτταρα ενός κοριτσιού (ΧΧ χρωμόσωμα), τότε αυτό το χιμαιρικό αποτέλεσμα φαίνεται επίσης εύλογο. Για παράδειγμα, και σαν συνομωσιολόγος (σε ημέρες χαλεπές) θα μπορουσαμε να υποθέσουμε ότι φαίνεται ότι οι κυβερνήσεις έχουν δημιουργήσει κρυφά γενιές χίμαιρας εδώ και δεκαετίες, χρησιμοποιώντας τις δύο τεχνικές που αναφέρονται.
Ο ιός-19 ή κοροϊδο-ιός χτυπάει προς το παρών τους λευκούς άνδρες και φυσικά ανάλογα την ισχύ και δόση που κρύβει μέσα του (προς το παρών και είναι πολλές δεκαετίες μπροστά) θα έχουμε κατηγορίες νεκρών όπως οι λευκοί άνδρες. Με το εμβόλιο θα αναγκαστούν όλοι οι άνθρωποι να πάρουν θα χτυπηθούν στα χρωμοσώματα τους με αποτέλεσμα την δημιουργία ενός ερμαφρόδιτου οργανισμού ή ανδρογύναικου και ανάποδα…διεμφυλικού, τριεμφυλικού και ανωμαλία μέχρι την αιωνιότητα επάνω στην γενετική θεική βάση του ανθρωπίνου οργανισμού! Ποιος θεός είναι ερμαφρόδιτος άραγε;

*Το φαινόμενο της χίμαιρας είναι ένα φαινόμενο που ακόμη γίνονται έρευνες και φυσικά είναι πολύ πιο μπροστά απ’ οτι θα μας δηλώσουν.

Περιληπτικά:

Μητέρα και παιδί έχουν έναν ιδιαίτερο δεσμό. Η σύνδεση μεταξύ των δύο είναι μοναδική. Μια νέα έρευνα όμως, απέδειξε πως αυτή η σύνδεση είναι… βαθύτερη από ο,τι πιστεύαμε.

Η επαφή μητέρας και παιδιού ξεκινάει, προτού ακόμα αυτό δει για πρώτη φορά το φως του ηλίου. Το «δέσιμο» μεταξύ τους αναπτύσσεται από την περίοδο της κύησης. Συναισθήματα και ένστικτα χτυπούν… κόκκινο, όμως αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος που οι δυο τους έρχονται τόσο κοντά.Ο συχνός εντοπισμός των «ξένων» κυττάρων στους οργανισμούς των γυναικών εντυπωσίασε τους ερευνητές. Ολοι μας, επιστήμονες και μη, έχουμε συνδέσει την έννοια του ανθρώπινου οργανισμού ως κάτι το αυτόνομο. Αυτή η ανακάλυψη αλλάζει ελαφρώς τα δεδομένα. Οπως φαίνεται, οι άνθρωποι μεταφέρουμε «απομεινάρια» από άλλους, αυτόνομους ανθρώπους. Δεν είμαστε… 100% ο εαυτός μας.

greek-dutch-truth



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Πείραμα 33 (άσχημα νεα): Ο ιός-19 ή κοροϊδο-ιός χτυπάει προς το παρών τους λευκούς ετεροφυλόφιλους άνδρες;”
  1. Στην εταιρίαπου εργάζομαι στο Μόναχο έχουν τον ιό 12 Αφρικανοί
    9 Ασιάτες και 11ΛατινοΑμερικανοί από αυτούς όλους οι 8 είναι ομοφυλόφιλοι.. Ευρωπαίοι λευκοί ετερόφυλοι είναι 16 άτομα με τον ιό… ομως το 80 % των υπαλλήλων στην Εταιρία ειναι Ευρωπαίοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *