Διαφημίσεις

Καταργούνται οι ποινές για όσους έβλαψαν τη χώρα σε εθνική διαπραγμάτευση!

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ??? ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΚ ΠΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΟ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΣΕ ΣΩΜΑ !!!!!!!!!! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Καταργούνται οι ποινές για όσους έβλαψαν τη χώρα σε εθνική διαπραγμάτευση!
Σάλος με πρόβλεψη του νέου Ποινικού Κώδικα

Ερωτηματικά και αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κατάργηση της διάταξης περί κατάχρησης πληρεξουσιότητας στον νέο Ποινικό Κώδικα.

Όπως αποκάλυψε ο ΑΝΤ1, καταργείται το άρθρο 151, το οποίο τιμωρούσε -σε περίπτωση εθνικής βλάβης- με κάθειρξη πρόσωπα που εκπροσωπούσαν τη χώρα σε διαπραγματεύσεις με ξένη κυβέρνηση, όπως στη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Όποιος ως πληρεξούσιος του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του, διεξάγει με κάποια άλλη κυβέρνηση υποθέσεις του εντολέα του με πρόθεση κατά τέτοιο τρόπο που να μπορεί να προκύψει βλάβη για τον εντολέα, τιμωρείται με κάθειρξη», αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο περί «Κατάχρησης πληρεξουσιότητας» του 1951, το οποίο βαίνει προς κατάργηση.

Το εν λόγω άρθρο έχει έρθει στο προσκήνιο και στο παρελθόν από αντιπολιτευόμενους βουλευτές, αναφορικά με τη διαπραγμάτευση του Γιάνη Βαρουφάκη το πρώτο εξάμηνο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως τόνισε, πάντως, ο γνωστός ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, το άρθρο 151 «είναι ένα άρθρο, που δεν έχει εφαρμοστεί μέχρι στιγμής».

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, πάντως, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για αλλαγές στο νομοσχέδιο, λέγοντας πως η δημόσια διαβούλευση είναι ουσιαστική και πως θα κληθούν οι τομεάρχες Δικαιοσύνης των άλλων κομμάτων για να καταθέσουν τις απόψεις τους.

Καταργούνται οι ποινές για όσους έβλαψαν τη χώρα σε εθνική διαπραγμάτευση!

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Και οι άνθρωποι κοιμούνται ακόμα και ψάχνουν αποδείξεις”
  1. Θά φύγη πίσω τό ψευτορωμαίικο Άγιος Κοσμάς ό Αιτωλός, θά γένη κάθαρση καί ύστερον θά φανή κι’ανατήλη τό άλλο τό αληθορωμαιίκο.

  2. Αντε κι εγινε ο νομος και γινεται. Απο το νομο Θεου και ανθρωπου θα κατεργηθει??? Χαχαχαχα. Συντομα μα απιστευτα συντομα στις οθονες μας!

  3. Αυτο σημαινει συμορια.
    Ο ενας καλυπτει τον αλλον.
    Ειναι ολοι τους το ιδιο κομμα στην ουσια αλλα παιζουν θεατρο οτι διαφερουν.
    Ετσι στηνανε το παιχνιδι παντα οι εβραιοι.

  4. Να μην φροντίσουν τον πωπό Τους?!Από αυτό και μόνο φαίνεται ότι γνωρίζουν πολύ καλά τί κάνουν η/και έχουν κάνει καθώς και ότι όλα είναι μελετημένα!

  5. και καλα κανουν οταν ακομα και σημερα μετα απο τοσα λενε μερικοι να φυγει να ερθει ο πρωην , αλλοι λενε καλα που εφυγε ο πρωην και ηρθε αυτοσ και περναν αυτοι καλα και αυτοι καλυτερα…… αν δεν πεσει πεινα γερη οι ελληνεσ δεν ξυπνανε με τιποτα

  6. Η μόνη φορά που μπορεί να θεωρηθεί ότι υπήρξαμε “εντολείς” τους, ήταν μετά το δημοψόφισμα του Τσίπρα. Ποτέ άλλοτε δε μας ρώτησαν, έστω προεκλογικά, για οποιαδήποτε “διαπραγμάτευση”. Ξεκινώντας απο την ένταξη στην τότε ΕΟΚ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *