00:27 - 23/04/2020

Το κακο δεν ξεκινησε με τον Bill Gates αλλα απο τοτε που …

Διαφημίσεις

..Αυτο ο κανιβαλος του εχωσε μια πιτα μεσα στα μουτρα …! Απο τοτε κρανιωσε ο Bill και ειπε ρε …μ@υνοπανα αφου εισαστε ετσι θα σας καθαρισω ολους !!…Δεν φταιει ο Bill φταιει ο ανεγκεφαλος που διαμαρτυρηθηκε και προσβαλε τον Bill…

Δεν γνωριζω αν σου αρεσε το παραπανω σκεπτικο αλλα κοιτα να το συνηθισεις γιατι θα το το ζησεις συντομα με το δικαιωμα σου να εκφραζεις ελευθερα την αποψη σου ..!

Εσυ , εγω και οσοι τοσα χρονια ειπαμε ωπα κατι δεν μας λετε σωστα …ειμαστε στην λιστα για την σκληρη απομονωση …!

Ειμαστε τα επομενα θυματα που θα πεσουμε …και θα μας δειχνουν και σαν κακους της ιστοριας !Ασχετο αν για ολες τις ψευδεις ειδησεις φταινε πρωτα οι ιδιοι … ! Ασχετο αν αυτοι της φυτευουν μεσα στο συστημα …εγω , εσυ δεν εχουμ δικαιωμα ουτε να της κοιταμε ουτε να της ερευνουμε ..γιατι μας δειχνουν σαν φορεις απο ψευτικες ειδησεις ..!

Ερχεται τρελο παρτι της χουντας να εισαι ετοιμος ..!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. ΑΚΡΙΤΑΣ 04/23/2020 @ 3:26 ΠΜ

    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΣΤΑΥΡΟΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ Κ ΦΕΤΟΣ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ.ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΚΤΟΝΟ,ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ,.ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΤΙΣΗ Κ ΞΕΧΑΣΤΙΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΤΙΣΤΗ ΚΡΙΜΑ!ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΡΙΜΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Κ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ STRANGER ΜΠΑΣ Κ ΞΥΠΝΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!!!

  2. ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΠΑΝΤΟΥ… ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  3. Πιστεύω έχει ήδη ξεκινήσει και τώρα το κάνουν πιο φανερά…

  4. ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ ΣΕ ΝΕΑ ΣΑΡΚΑ 04/23/2020 @ 12:08 ΜΜ

    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΕΡΑΣΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΒΑΛΤΕ ΤΣΙΠΑΚΙΑ, ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ. HELLO BILL.

  5. Ο ΚΑΝΕΝΑΣ 04/23/2020 @ 5:46 ΜΜ

    απο την μεταδοση περναμε στην μεταβαση

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*