16:25 - 17/04/2020

Q, Time Travel ,Trump …και συνδεση με πολλα ακομα …!

Διαφημίσεις

Ενας φιλος στα σχολια μας εστειλε τα βιντεο αυτα ..!

Την θεση μας για Q, λευκα καπελα κοκ την εχουμε δωσει ξεκαθαρα ! Την θεση μας και την ιστορια με τον χρονοταξιδιωτη τραμπ την εχουμε δειξει πριν καιρο ..!

Το να βρεις που ειναι η αληθεια που ειναι τα ψεματα σε μια ιστορια θελει πολυ μελετη , …αν ομως δεις απο παλια που ακριβως στοχευσαμε , οταν για ολους ηταν αγνωστες οι συνδεσεις ..Πχ Αλικη , πχ Λαγος, πχ Σερν …Πχ λουπες και αγκυρες κοκ κοκ κοκ…τοτε ισως σαν σεναριο να μπορεις να σκεφθεις οτι καποιοι προσπαθουν να παρουν τεραστιες αληθειες και να της καψουν με εμφανη ψεμματα !!…Ισως να εχουν τον λογο τους …αν εχουμε δικιο η αν συμφωνησεις μεσα απο την ερευνα σου ..μπορει να ανακαλυψεις εναν τεραστιο πολεμο που συμβαινει …παντα στην ιστορια σου !

Τοτε ισως δεις ξεκαθαρα ποιοι ειναι ποιοι ..τοτε απο απλα αναγνωστης του αγνωστου να γινεις ενας συνταξιδευτης μια μαγικης κρυφης ιστοριας ..που οσο και δυσκολο να ειναι να το διαχειριστης την εζησες μεσα απο την αναγνωση μας ..!

Ενωσε τις τελειες με το πριν και το μετα , αναρωτησου ποιοι εφθασαν πρωτοι στην κρυφη οδο , σκεψου γιατι ολα οσα λεγαμε και δεν μπορουσες να τα καταλαβεις στο χθες ..σημερα επελεξε το παγκοσμιο συστημα να τα κανει μια παραφιλολογια … τι προσπαθουν να κρυψουν ; Ποιον προσπαθουν να σταματησουν ; Η λογικη λεει οτι ασυνδετες , ασχετες πληροφοριες δεν θα επρεπε να σχηματιζουν σημερα μια νεομυθολογια ..και μαλιστα σε αυτη την νεομυθολογια δεν θα επρεπε να συμμετεχουν οι χαρακτηρες που διοικουν τον κοσμο σου !…

Η γνωριζαμε λοιπον απο παλια τα μεγαλα μυστικα ; Η για καποιο λογο τα ατυχα ακαταλαβιστικα κειμενα του χτες εγιναν οι αφηγησεις του σημερα για συγκεριμενους στοχους !!… Η ο Καρλος και ολα τα υπολοιπα ειναι μια σκληρη αληθεια που και να στην δειχναμε οπως ειναι δεν θα την πιστευες ποτε ….!

Ξανα να το καταλαβεις , στο κοντινο παρελθον χρονων ..ΚΑΝΕΙΣ δεν σου εδειχνε ολα οσα σου δειχναμε για να δημιουργησουμε αυτο που αποκαλουμε βιωματικη αφυπνιση …ΣΗΜΕΡΑ σε ενα νεο αντιτυπο του κοσμου μας οι ιστοριες που φαινοντουσαν σαν ιστοριες μυθευμα απο το μυαλο μας ..ειναι ιστοριες που επηρεαζουν τον πλανητη στο επιπεδο ερευνας και αμφισβητησης …!

Στοχευουν που , ποιον και γιατι; …Δημιουργουν πλατφορμα συνειδησης σε ποιο σημειο; ..

Σημερα στην νεομυθολογια του κοσμου μας παιζει ο Q , μια ιντερνετικη αγνωστη περσονα …ενας αγνωστος (stranger) οπου η διοχετευση πληροφοριας εχει δωσει μεγαλη σημασια για να μπορεσει να μαζεψει πολλοι κοσμο , αν και κανεις απο ολη αυτη την νεομυθολογια και τον ιδιο των Q δεν κατεγραψε κανεναν συμβαν μελλοντικο με απολυτη ακριβεια , με πληρη στοιχεια σαν να ειχε καμερα στο μελλον …το συστημα αποφασισε να δημιουργησει το urban legend για αυτον ..!

Απο την αλλη μονο μια σελιδα παγκοσμια κατεγραψε γεγονοτα απο το μελλον και τα ανελυσε σαν εικονα οπως ακριβως εγιναν , μια σελιδα που ξεκαθαρα εχει γραψει μεσα στην πληροφορια της για εναν αγωνα δρομου να εμποδιστει ενα γεγονος , μια αιωνια αντιθεση μεταξυ δυο δυναμεων που θελουν να δημιουργησουν την δικη τους πραγματικοτητα ..!

Πρεπει πλεον να σκεφθεις με πολυ ωριμοτητα τι συμβαινει μπροστα στα ματια σου , τι προσπαθουν να κρυψουν και να θολωσουν τα νερα , …τι δινουν σαν δυναμεις και ιδιοτητες σε καποιους που ποτε δεν απεδειξαν οτι τις εχουν η οτι μπορουν ; Γιατι το συστημα σε κατι τοσο “εξωφρενικο” δημιουργει αυτη την ταση της πληροφοριας ;… Τι προσπαθει να κρυψει ; Απο ποιους προσπαθει να τραβηξει την ματια του κοσμου ;….

Αν νομιζετε οτι ειμαστε στο τελος κανετε μεγαλο λαθος , ειναι απλα η αρχη οπου ξεκαθαρα αυτοι που στεκονται απεναντι ειναι στημενοι μεσα στο πεδιο , τιποτα δεν σας κρυφθηκε …προσπαθειστε να διαχειριστειτε την πληροφορια που σαν ερευνητες ψαχνετε τοσα χρονια … μπορει να την ζειτε εδω και χρονια !

Μετα απο 8 χρονια απο το shift θα καταλαβετε ολοι οτι το 2012 δεν ηταν ενα ψεμα η μια κατασταση που επεισαν τον κοσμο οτι δεν συνεβη , η παραπληροφορηση των επικυριαρχων θα φανει …και τρεμουν για αυτο !

Θα κλεισουμε κατοπιν εντολης με αυτα τα βιντεο που εχουν παιξει ξανα και ξανα στο κατοχικα νεα …!

KATOXIKA NEA



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (26)

  1. Γεράσιμος Μηνάς 04/17/2020 @ 5:14 ΜΜ

    Ας θυμηθούμε το πείραμμα της Φιλαδέλφια που προσπάθησαν να μεταφέρουν σε άλλο σημείο, χωρίς πλεύση, ένα πολεμικό πλοίο και μετά το πούλησαν στην Ελλάδα. Επιστήμονες να ανακοινώνουν ότι κατάφεραν να τηλεμεταφέρουν σωματίδια (και γιατί όχι, ανθρώπους ? ). Διακοπή με το ζόρι μιας τηλεοπτικής σειράς που είχε σχέση με το ταξίδι στον χρόνο. Βίντεο στο YouTube που δείχνουν ξαφνικές εμφανίσεις ανθρώπων από τη μια στιγμή στην άλλη. Εγώ πάντως ακόμα αναρωτιέμαι τι σπουδαίο είχε ο πύργος της Βαβέλ.

  2. για οσες κλειδαριες ψαχνουν κλειδια ας ψαξουν στο καναλι mixalis karavasilis sto yt

  3. Αναστάσης 04/17/2020 @ 8:34 ΜΜ

    Νικόλαε
    Σήμερα 17/4 έδειχνε σε κανάλι της τηλεόρασης την ταινία κινουμένων σχεδίων “οι απίθανοι 2”.
    Σε κάποιο σημείο της προς το τέλος λόγο σεναρίου έδειχνε τον υπερήρωα να κόβει την άγκυρα.
    Και ο νοών Νοήτω
    Καλή Ανάσταση

  4. ΠΕΙΡΑΤΗΣ 04/18/2020 @ 1:29 ΠΜ

    40 μέρες κράτησε ο κατακλυσμός του ΝΩΕ.
    40 ημέρες ήταν η νηστεία στην έρημο του ΙΗΣΟΥ.
    40 ημέρες εμφανίστηκε ο Ιησούς μετά τη Σταύρωση και την Ανάστασή Του.
    40 ημέρες είναι αυτές που προτείνονται στη γυναίκα να ξεκουραστεί μετά τον τοκετό και να πάει να σαραντήσει (σαραντισμος)
    40 εβδομάδες είναι οι ημέρες της κύησης
    40 χρόνια κράτησε η έξοδος….
    40 ημέρες είναι η διάρκεια μέχρι γίνει το μνημόσυνο μετά την ταφή…..
    40 ημέρες γίνεται λειτουργία- σαρανταλειτουργο
    40 ημέρες φαίνεται ότι η απομόνω

  5. Καθενας με το vision του 04/18/2020 @ 3:36 ΠΜ

    21 γραμμαρια αυτη ειναι ολη σου η αξια

  6. Αμφισβητώ ανοιχτά τον ισχυρισμό πως ο Τέσλα «εμπιστεύτηκε»
    – αν είναι δυνατόν, στον Τζον Τζ. Τραμπ τις γνώσεις του.
    Οι γνώσεις του εκλάπησαν.

    Θα προσπαθήσω, να παραθέσω κάποιες πληροφορίες.
    Με την ελπίδα πως κάποιος θα εμβαθύνει περισσότερο.

  7. Θα κλεισουμε κατοπιν εντολης με αυτα τα βιντεο που εχουν παιξει ξανα και ξανα στο κατοχικα νεα …

    Naive pawns of matrix will you denied me… Making fun with chaos like a troll!—From 25 November 2018

  8. [M]ake [A]merica [G]reat [A]gain

    https://cdn.shopify.com/s/files/1/0032/2863/1107/products/212e4274-2013-4b9f-a82d-e507aef9bd6d_900x.jpg?v=1552269122

    λατ. MAGA θηλυκό του επιθέτου MAGUS

    en.wiktionary.org/wiki/magus#Latin

    Maga/Magus [5ος βαθ. Ιεραρχίας των 9 της εκκλησίας του σατανά]

  9. Q = Quelle [γερμανικά] = πηγή
    η «Πηγή των Λογίων» διεθνώς προσδιορίζεται με το σύμβολο Q
    …ένας οδηγός για κατηχητές και νεοεισερχόμενους

    Στο εξώφυλλο του Economist [Ο Κόσμος το 2017] παρατηρούμε
    την κάρτα με τον Ερημίτη [The Hermit]

    https://cdn.shopify.com/s/files/1/0535/3509/products/TW2017_Cover_UK_REV_NO-BC_trimmed.jpg?v=1479401026

  10. ο Ερημίτης αντιπροσωπεύει την «Ανθρωπότητα»
    …Η παρουσία του Ερημίτη, σημαίνει την ύπαρξη κάποιου συμβουλάτορα,
    που καθοδηγεί… ελπίζει κι εύχεται να καθοδηγήσει τους άλλους,
    δίνοντας εκείνος πρώτος το παράδειγμα…

    https://twitter.com/simplemindqsall/status/1069333065237958659/photo/1

    https://twitter.com/AndreVanDelft/status/1069349195017084931/photo/1

  11. Ουροβόρος και.. Q [BURNING MAN 2011]

    CORE Effigy: Ouroboros

  12. το Χειρόγραφο του Κουμράν 11Q13 (11QMelch) Μελχισεδέκ

    epopteiamystirion.blogspot.com/2010/05/blog-post_23.html

    Στον κατάλογο των χειρογράφων του συγγράμματος «Στοιχεία εισαγωγής εις τα χειρόγραφα της Νεκράς Θαλάσσης» (Αθήναι 1974) του αείμνηστου καθηγητή της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Γεώργιου Στ. Γρατσέα, δεν αναφέρεται το συγκεκριμένο.

  13. ΓΙΑΤΙ 40 ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ
    Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΥΠΕΡΦΩΤΙΚΗ.
    40 ΜΕΡΕΣ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ 40 ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΕΙ ΤΗ ΣΑΡΚΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΙΔΕΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ 1 ΜΑΗ.ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ.

  14. ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ 40ΜΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ=ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ=ΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΜΑΣ ΘΑΝΑΤΟ.ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΕ ΘΥΣΙΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟ.ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ.-ΟΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΖΗΤΩ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ._

  15. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ!!! ΘΑ ΣΟΥ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗ ΔΟΞΑ Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ!!!ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ Η ΜΟΙΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΑΛΑΜΙΣ…..

  16. Υπάρχει άλλος σπουδαίος αριθμός εκτός του 3,6 και 9;

    «είναι πλέον καιρός οι επιστήμονες, ιδιαίτερα εκείνοι που διατείνονται ότι ξέρουν τα πάντα, να κάνουν ένα διάλειμμα και να αναλογιστούν τα όσα δεν ξέρουν. Και το αποτέλεσμα αυτού του απολογισμού να το γράψουν σε μια πινακίδα που θα κρεμάσουν έξω απ’τα γραφεία τους….αλλά ας μην ανησυχούν… η πινακίδα θα είναι πολύ μικρή, γιατί θα περιέχει μια μόνο λέξη, ή μάλλον έναν αριθμό τον 137» Ρίτσαρντ Φάινμαν

  17. youmagazine.gr/2018/09/32501-137-o-magikos-arithmos-tis-dimiourgias/

    «Σταθερά λεπτής υφής» η πιθανότητα όπου ένα ηλεκτρόνιο απορροφά ή εκπέμπει ένα φωτόνιο. 1/137 =.007

    Ο Q –τεχνικός σύμβουλος της MI6, παρέχει όλα τα γκάτζετ στον 007

    • https://katohika.gr/nea-taksi-pragmaton/operation-warp-speed-olos-o-logos-tou-tramp-simera-schetika-me-emvolia/#comment-543453

      Ο εβραϊκής καταγωγής Ρίτσαρντ Φάινμαν, βραβευμένος με το βραβείο Νόμπελ για την εργασία του στην κβαντική ηλεκτροδυναμική συμμετείχε στο Σχέδιο Μανχάταν.

      Ο Γκέρσομ Σόλεμ [ειδήμων του ιουδαϊκού μυστικισμού] σε συζήτηση με το Βίκτορ Βάισκοπφ [Εβραίος εκ Βιέννης/ γνωστός στους συναδέλφους του ως Προφήτης του Λος Άλαμος/ κεντρική φιγούρα του Σχέδιου Μανχάταν/ &Γενικός Δ/ντής στο CERN]

      http://photodentro.edu.gr/photodentro/I_katapliktikwtera_efevresis_pidx0033778/programma_manhattan.html

      τον ρώτησε αν υπάρχουν στη φυσική κάποια ανεξήγητα μυστήρια. Και ο Βάισκοπφ απάντησε «Ναι, υπάρχει ο αριθμός 137…» για να του απαντήσει ο Σόλεμ «Δεν το ξέρεις βέβαια, αλλά ο αριθμός 137 σχετίζεται με την Καμπάλα»

      Καμπάλα [μεταγραφή: Qabbālâ= παραλαβή/παράδοση ] στα εβραϊκά: קַבָּלָה
      קַבָּלָה” = 137[Hebrew Gematria]

      Επίσης προκύπτει ένας άλλος ενδιαφέρον αριθμός

      Απρίλη μου ξανθέ και Μάη μυρωδάτε

      “קַבָּלָה” = 38 [Hebrew Ordinal]

      Η αγγλική απόδοση της ισοψηφίας [η αριθμολογία με χρήση του αλφαβήτου] είναι

      “GEMATRIA” = 38 [English Reduction]

      [Hebrew Ordinal] “קַבָּלָה” = 38 = “GEMATRIA” [English Reduction]

  18. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 04/18/2020 @ 12:54 ΜΜ

    παει ο ΠΟΥ.. τι θα γίνει χωρίς το πολύτιμο πράσινο χαρτάκι του τραμπα;; κατάρρευση εν μέσω κορονοχουντας και κλααμα η κουαμπαλ.

  19. CERN Αυτή η βδελυρή δύναμη Μέρος 2ο 04/20/2020 @ 10:46 ΠΜ

    Ο Q–uelle ..παρέχει όλα τα γκάτζετ στον .007
    D-WAVE
    The John Dee [du=μαύρος/σκοτεινός] men

    https://katohika.gr/wp-content/uploads/2017/05/2tkaUfGZRTY.jpg

    Μπάρι Νέλσον ~ Νέλσον Μαντέλα →Nelson = lens on

    https://katohika.gr/wp-content/uploads/2017/05/maxresdefault.jpg

    https://katohika.gr/wp-content/uploads/2017/05/Tubal20CaC3ADn_two20ball20cane.jpg

    https://katohika.gr/wp-content/uploads/2017/05/Cd_5IPvWwAAtzJS.jpg

    Filarianna

  20. Κουμράν 11Q13 (11QMelch) Μελχισεδέκ 04/20/2020 @ 11:24 ΠΜ

    Παγκόσμια Παλινδρομική Ημέρα 02.02.2020
    [33η – απομένουν 333 ημέρες]

    inderjtaneja.com/2020/02/02/universal-palindromic-day-02-02-2020-and-two-digits-magic-squares/

    0202 2020

    Ψαλ. 109,4 κατὰ τὴν τάξιν Μελχισεδέκ [ על דברתי מלכי צדק=1010]
    [Εβρ. 7,17] ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΞΙΝ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ [=2020]
    Αποκ. 10,1 [στῦλοι=1010]
    2020 [200Χ101]
    2020 [1010X2]

    Filarianna

  21. Το 5ο κατά σειρά βιντεάκι [the time travel miracle is so much more]
    αναφέρει αλήθειες για να πλασάρει ένα τεράστιο ψέμα!
    στις 9-10/4/2020 δεχτήκαμε ακόμα 4 κύματα θεραπευτικής ενέργειας.

    Ελληνες πλησιαζουμε στο δυσκολο μονοπατι …

    πού πλασάρεται το καλοστημένο ΨΕΜΑ;

  22. Αναφορά Kim Clement

    https://youtu.be/mU17u_1jIhQ?t=36

    και τώρα εδώ

    το χρονοδιάγραμμα δεν έτρεχε από το 2008 έως το 2012
    Τρέχει από τον Ιανουάριο του 2017 [έτος του Πύρινου Αλέκτορος]
    (Μαρκ. 14,30) (Ιεζ. 4,6) (Γεν. 41,32) (Μαρκ. 13,35-37) (Μαρκ. 14,72)
    «τρὶς» εις το κεφάλαιο 14 της Αποκαλύψεως
    3 άγγελοι με μεγάλην φωνήν λέγοντες…

  23. Ο Τράμπ, είναι ένας καθρέπτης. Ένα είδωλο.
    Εκλεγμένος από τον λαό, επιλεγμένος από την ελίτ.
    Ιεζεκιήλ 33,1-8 … Ένας πρόδρομος και μία σάλπιγγα.

    Η Μόνη έξοδος, το να έχουμε τον Ιησού Χριστό
    στις Καρδιές μας.
    ΕΙΝΑΙ «ο Πολύτιμος Μαργαρίτης» [Ματθ. 13,46]
    [Εβρ. 7,17] ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΞΙΝ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ [=2020]

    17/4/2020
    [Αποκ. 1,8] [Αποκ. 3,7] [Ιω. 14,6]
    Αποκ. 3,11… κράτει ὃ ἔχεις

  24. The Adrenochrome (C9H9NO3) compound is synthesised by the oxidation of adrenaline, sourced from the blood of human children. ADRENOCHROME is the purest product on the market, harvested under strictly regulated conditions from our international supply chain of child donors.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*