Διαφημίσεις

Δείτε βίντεο.

Την στιγμή που όλοι οι Ευρωπαίοι βρίσκονται σε καραντίνα, αλλοδαποί τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες, την στιγμή δε που η Άγκυρα απειλεί τα νησιά του Αιγαίου και την Ευρώπη με νέες ”ροές”.

Στην καρδιά της Ευρώπης, στις Βρυξέλλες, καταγράφηκε σε βίντεο και αναρτήθηκε στο Twitter το παρακάτω περιστατικό.

Αλλοδαποί λεηλατούν περιπολικό της αστυνομίας στη μέση του δρόμου και κλέβουν τα όπλα που υπάρχουν μέσα σ’ αυτό.

Όπως φαίνεται στα βίντεο που σας παραθέτουμε, μετά την λεηλάτιση, αφήνουν το περιπολικό μισο-κατεστραμμένο στη μέση της διασταύρωσης και τρέχουν προς κάθε κατεύθυνση πυροβολώντας στον αέρα με το όπλο που μόλις άρπαξαν από τους αστυνομικούς, βάζοντας σε κίνδυνο την ζωή των περαστικών πολιτών και όχι μόνο, ενώ παράλληλα κραυγάζουν την ιαχή «Allahu akbar» (δηλ. ο Αλάχ είναι μεγάλος).

Δείτε τα βίντεο:

https://twitter.com/Gefira_org/status/1249256424242327554

https://twitter.com/thedukeoriginal/status/1249422899297112066

https://twitter.com/thedukeoriginal/status/1249419420889481216

https://twitter.com/SharkNewsWires/status/1249012032201994240

pentapostagma.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “Η Ευρώπη υπό ”πολιορκία”: Αλλοδαποί στις Βρυξέλλες πυροβολούν στον αέρα – Λεηλάτησαν περιπολικό & άρπαξαν όπλο αστυνομικού”
  1. Πάλι παραπληροφόρηση!!!!! Θα βάλω το θέμα στην σωστή του διάσταση χωρίς να πάρω καμία θέση. Μόνο παράθεση των γεγονότων θα κάνω. Οι εικόνες είναι από τις ταραχές που ξέσπασαν σε γκέτο μουσουλμάνων στις Βρυξέλλες (μάλλον στην Τουρκική συνοικία των Βρυξελλών) όταν ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας παρέσυρε και σκότωσε μια 19χρονη κοπέλα, προφανώς Τουρκάλα ή Μουσουλμανικής καταγωγής γενικά και κατά την διάρκεια των διήμερων επεισοδίων συνελλήφθησαν 43 άτομα (όχι απαραίτητα όλοι Μουσουλμάνοι ή Άραβες).

  2. ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΠΡΩΤΗ… ΒΑΛΑΜΕ ΦΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΑ ΦΙΔΑΚΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΣΙΜΠΟΥΣΑΝ.
    ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ. ΘΑ ΒΟΛΕΥΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ;
    ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΕΡΟΛΗΠΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ. ΕΤΣΙ ΓΕΝΙΚΑ… ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΑΛΛΑ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΝΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣ… ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.
    WELCOME TO EURABIA!!!

  3. Φίλε Δημήτρη από Καρδίτσα, δες πώς έχουν τα γεγονότα όπως τα παρέθεσα πιο πάνω. Να συμπληρώσω μόνο, ότι την κοπέλα που ήταν πάνω σε ποδήλατο την καταδίωξε και την χτύπησε το αυτοκίνητο της αστυνομίας σκοτώνοντας την. Δεν αναφέρουν τα Βελγικά ΜΜΕ (ή δεν το είδα εγώ) τον λόγο της καταδίωξης.

  4. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΦΙΛΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΕ, ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΩΤΗ…
    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ. ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΟΠΑΔΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ. ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΔΕ ΚΑΙ ΤΙΣ “ΕΥΛΟΓΙΕΣ” ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ… Η ΡΑΤΣΑ ΑΥΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΧΡΩΝΤΑ ΛΟΓΟ.
    http://www.youtube.com/watch?v=0slfq5F8Kic
    ΑΦΗΝΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.

  5. @ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ
    …ποτε υπηρξε παραπληροφορηση, για να υπαρχει ξανα ρε ξερολα; Δωσε παραδειγματα. Αν δεν εμπιστευσαι αυτο το σαιτ δες καμια τσοντα καλυτερα!

  6. “Φίλε” αγανακτισμένε ας ξεκινήσουμε με κάτι απλό. Παραπληροφόρηση δεν υπάρχει το άρθρο σου λέει για το πώς λειτούργησαν οι αραβόφωνοι όχι γιατί το έκαναν. Το γιατί το έκαναν το περιγράφουν τα βίντεο από πάνω. Άρα δεν υπάρχει κάποια παραπληροφόρηση έτσι τουλάχιστον όπως νοείται η λέξη.

  7. Η 2η απάντηση που σου έδωσε ο Δημήτρης από Καρδίτσα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα 100% είτε σου αρέσει είτε όχι οι αραβόφωνοι έτσι λειτουργούν λόγο της θρασυδειλίας τους αλλά και γιατί νιώθουν μειονεκτικά αφού στην πλειοψηφία τους είναι αμόρφωτοι.

  8. Ένα πράγμα σαν τους γύφτους οι οποίοι λειτουργούν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο μόλις τον πιάσεις επ’ αυτοφώρω αρχίζει τα κλάματα και τα παρακάλια αλλά όταν έχει τον χρόνο και ειδοποιήσει το σινάφι του μαύρο φίδι που σ’ έφαγε αν είσαι μόνος σου και δεν την κοπανήσεις η δεν έχεις ένα κουμπούρι για να σφίξουν οι κ…λοι.

  9. Αφού όμως σου αρέσουν τα δίκαια και τα σωστά πράγματα θα μου άρεσε να σχολιάσεις αυτή την φωτογραφία αν θέλεις βέβαια. Είναι σημερινό αυτό που βλέπεις και από την μία μας δείχνει τι έγινε στην εκκλησία στο Κουκάκι και το άλλο τι γίνεται στη Σάμο https://1.bp.blogspot.com/-KpzbjpWamOU/XpQ7pINJzFI/AAAAAAADvOg/c-W4kGfLSZUt4hI_MYneEtk5eXoPocAWQCLcBGAsYHQ/s1600/1.png

  10. @GEOR. Κατ’ αρχάς πρώτα πρέπει να καταλαβαίνεις τί γράφει κάθε σχόλιο και μετά να μιλάς. Ποιός είπε ότι παραπληροφόρησαν τα Κατοχικά; Αναδημοσίευση κάποιας είδησης έγινε όπως γίνεται πολύ συχνά για να ερευνήσουμε και να σχολιάσουμε αν είναι σωστή η είδηση ή όχι. Κι εδώ ο τρόπος που δόθηκε η είδηση δεν είναι σωστός και έπρεπε να γίνει γνωστή η αιτία του γεγονότος (ο θάνατος της κοπέλας) και η κατάληξη με την σύλληψη 43 ατόμων.

  11. Φίλε Δημήτρη και όλοι όσοι αναφέρθηκαν στο σχόλιό μου: Διευκρίνισα ότι δεν σχολίασα για να πάρω θέση, αλλά ανέφερα την αιτία του γεγονότος και ότι δεν αδράνησε η αστυνομία αλλά συνέλαβε 43 άτομα που δεν ήταν όλοι Μουσουλμάνοι, άραβες ή μετανάστες. Για να πάρω θέση θα έπρεπε να ξέρω τον λόγο που κυνηγούσε η αστυνομία την ποδηλάτισσα, αν ήταν ατύχημα ή από πρόθεση το τρακάρισμα, τις εθνικότητες των συλληφθέντων και το αποτέλεσμα της σύλληψης. Τόσο απλά!

  12. @NO NAME, γιατί γίνεσαι εμπαθείς; Πόσες φωτογραφίες να σουδείξω από τράπεζες στην αρχή του μήνα για να μου σχολιάσεις τους συνταξιούχους;;;; Αυτό στην Σάμο έγινε γιατί είχαν να δώσου τα χρήματα που στέλνει για τους λάθρο η ΕΕ από τον Φεβρουάριο και μόλις τα πήραν πήγαν να αγοράσουν τρόφιμα και να ανανεώσουν χρόνους ομιλίας στα κινητά τους. Αν τους έδιναν τα χρήματα στην ώρα τους δεν θα γινόταν αυτό το μπάχαλο. Μπορώ να σου δείξω και άλλες φωτό από παραλίες αν θέλεις.(συνεχίζεται)

  13. @NO NAME, Όσο για το Κουκάκι, τί θέλεις να σου σχολιάσω; Αν έκανε καλά ή όχι ο παπάς; Δεν θίγω ποτέ το δόγμα και τον τρόπο λατρείας καμιάς θρησκείας, καθώς και κανενός πιστού την πίστη, πράγμα που εσύ προφανώς δεν κάνεις, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τους Μουσουλμάνους. Είμαι κατά των ιερατείων, του προσηλυτισμού και της θρησκευτικής υποδούλωσης των ανθρώπων από οποιασδήποτε θρησκεία και δόγμα, αλλά ποτέ κατά οποιασδήποτε θρησκείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *