Διαφημίσεις

Εμενα η σελιδα μου στο Face ειναι στο οριο να πεσει επειδη ατομα σαν αυτον η οργανισμοι που εχουν βλεψεις και τους χαλαω την σουπα μου κανουν συνεχως αναφορες , δειτε παρακατω το συγκεκριμενο ατομο τι κανει και τι λεει και καντε αυτο που ειναι το σωστο …!

ΤΟ προφιλ του Κυριου που ειναι σιγουρο οτι δεν συμφωνει με τους ορους του Facebook ειναι εδω https://www.facebook.com/g194ta?__tn__=%2CdC-R-R&eid=ARDhLz5It6TpuNrBXUZlcoWZ5Hq8AsOf1xvWJPIM-lxp-RCZZVI-zJec7JHMMAz0qTGPpPpsrc4CaJCk&hc_ref=ARRgqq43jqb4LZLMCEi1QKrPRUhd-i_sgGpl2f6glCK8CenYGIMVjZVLCXo5Anf7fg8&fref=nf μολις μπουμε μεσα κατω απο την κεντρικη φωτο εκει που λεει μυνημα διπλα εχει κατι τελειες παταμε και επιλεγουμε το αναφερετε το προφιλ … τουλαχιστον πρεπει να τιμωρηθει το προφιλ για ρητορικη μισους …ας το κανουμε ολοι …!

Δειτε το τελευταιο βιντεακι του τη προτεινει να κανουν …

Καταδώστε τους Χριστιανούς που πάνε εκκλησία



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

15 σχόλια στο “Καταδώστε τους Χριστιανούς που πάνε εκκλησία”
  1. Ἀπορῶ γιατί ἀπορεῖτε. Περιμένατε κάτι διαφορετικό ἀπό τούς ἀπογόνους τῶν ἐκδοροσφαγέων κατσαπλιάδων προδοτῶν μπολσεβίκων τῆς Ο.Π.Λ.Α. τοῦ ΕΑΜ καί τοῦ Ε.Λ.Α.Σ. ;

  2. …..Βλακα! Ολος ο κοσμος εκτως απο σενα ξερει , οτι οι χριστιανοι γιορταζουν ανασταση και οχι πασσεχ/πασχα. Απολιθωμα κοπρανου του Σταλιν.!!

  3. Από την σκύλα στην Χάρυβδη πάμε.
    Μασονία και από την μια και την άλλη.απο την μια οι κουμουνιστής από την άλλη οι Q.

  4. Η υπόθεση αυτή μυρίζει μασσωνική διαίρεση, προώθηση Σαρακηνών καί συνένωση αυτών μέ τούς αδελφούς όσους έκ τών αρρωστημένων κομμουνιστών δι’ εμφύλιον πόλεμον. Ακόμη έναν δεινόν επέρχεται….

  5. Έχει τόν μπαχομέθ έν όψει είναι σατανιστής, τό προηγούμενον άρθρον τού είναι ακόμη χειρότερον, είναι μέλος τών σατανιστών έν Ελλάδι.

  6. Είς τ’ ανάθεμαν νά πάει εκεί που ανήκει! Επαυξάνετε τίς προσυεχές. Μία χριστιανική ρήση λέγει αντί νά παρακαλείς τό παιδί ν’ αλλάξει παρακάλα Τόν Θεόν νά τό αλλάξει. Δέν αρκούν μόνον οί νουθεσίες όλοι πρέπει νά προσευχόμαστε. Υπάρχει καί ψαλμός διά τά παραστρατημένα παιδιά καί κάθε άλλον, αναζητείστε τούς είς τόν Πάτερ Φανούριον είς τό γιου ττουπ.

  7. Ο/Η Αφήστε τον να νομίζει ότι νικάει. Δεν θα κρατήσει η χαρά του. λέει:

    Άντε τώρα να του δόσεις να καταλάβει ότι ο Θεός ο Χριστός και η Παναγία βρίσκονται παντού και όχι στις εκκλησίες μόνο. Άντε να του δόσεις να καταλάβει το ότι πολλοί πάνε κ προσεύχονται στην εκκλησία αλλά την προσευχή μπορείς να τη κάνεις παντού. Όπως παντού μπορείς να πιστεύεις , να νηστεύεις και να γιορτάζεις την ανάσταση του Χριστού. Μας έκοψαν τη θεία κοινωνία τις εξομολογήσεις και τα λοιπά μυστήρια. Νομίζουν ότι θα νικήσουν γιατί δεν έχουν καμία γνώση της λέξης πίστης.

  8. Ξερεις…ειναι πολυ ευκολο να πουμε οτι ειναι φανατικος κομμουνιστης…Πρεπει να ειναι πολυ ηλιθιος για να το δειχνει κι ολας..
    Αλλος κρυβεται απο πισω…συνηθως ιαχωβας ή και
    σατανιστης ακομα…συνηθως οι ιαχωβαδες λυσανε καθε Πασχα και Χριστουγεννα..αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

  9. Με αφορμή αυτή την ανάρτηση θα επισημάνω ότι μόλις περιέγραψες αυτό ακριβώς που η πλειοψηφία των συνανθρώπων μας δεν μπορούν να αντιληφθούν και πέφτουν στην παγίδα το πώς θα τα βάλω μαζί τους αυτοί έχουν τη δύναμη κλπ κλπ. Κάνεις το απλό χρησιμοποιείς τους ίδιους νόμους που χρησιμοποιούν και αυτοί αντίστροφα και αποδεικνύεις περίτρανα πόσο στρεβλό είναι αυτό που ζούμε αναγκάζοντας τους αν μη τι άλλο να υποχωρήσουν. Φυσικά μιλάω γενικά και όχι για το fb που δεν έχω καν λογαριασμό ίσως από τους ελ

  10. Φυσικά μιλάω γενικά και όχι για το fb που δεν έχω καν λογαριασμό ίσως από τους ελάχιστους σε αυτόν τον πλανήτη.

  11. δεν ειναι συντροφος παριστανει τον συντροφο αλλα το κοκκινο ειναι άλλου το χρωμα οποτε ας λεει οτι θελει εμεις θα κανουμε οτι γουσταρουμε μπαααααα

  12. Αρχικά δε σας κάνει εντύπωση το ατανικό του πόσωπο; προσέξατε τα “τατουάζ” -νομίζω- στο πρόσωπό του; το αστέρι του Δαβίδ τι σηματοδοτεί για τη θρησκευτική και εθνική του προέλευση; Μας κλείσατε τις εκκλησίες μας περιούσιοι, αιώνιοι εχθροί των Χριστιανών, αλλά “έστι δίκης οφθαλμός ος τα πάνθ’ ορά” και τότε βρείτε σπηλιές να κρυφτείτε μάλλον να επικαλεστείτε το Θεό σας Γιαχβέ να σας σώσει!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *