Διαφημίσεις

Εξοργιστικές εικόνες τις οποίες τις έχουμε δει και κατά το πρόσφατο παρελθόν στα κατά τόπους hot spot.

Ωστόσο σήμερα που η Ελλάδα και ολόκληρος ο πλανήτης έρχονται αντιμέτωποι με μία πιθανή επισιτιστική κρίση, οι παρακάτω εικόνες με τα πεταμένα φαγητά είναι κάτι περισσότερο από προκλητικές:

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “ΒΙΝΤΕΟ οργής: Εκατοντάδες μερίδες φαγητού πεταμένες σε hot spot της Σάμου”
  1. Αστε τους νηστικούς και θα τα φάνε ακομα και με σκουλήκια …..τα λαμόγια τα τζιχαντια…

  2. Φυσικά. Αυτό γίνεται χρόνια τώρα. Με την ημερήσια αποζημίωση που λαμβάνουν και τα λοιπά επιδόματα ζουν βασιλικά. Παραγγέλνουν πάντα από έξω delivery. Όταν πλήττουν και θέλουν λίγο ίντριγκα, κλέβουν ζωντανά από γειτονικούς σταύλους. Δεν πεινάμε, το κάνουν για σασπένς κι επιβολή. Κατά καιρούς αν δυσαρεστηθούν ενδέχεται να σου πετάξουν το πιάτο στη μούρη. Έχει γίνει στο Λαύριο σε στρατιωτικό γυναίκα που μοίραζε μερίδες. Συνεχίζω παρακάτω.

  3. Στο Λαύριο ζητούν επίμονα stedon κι αγχολυτικα, καθώς όλοι πολεμούσαν και χωρίς πρέζα θηριωδίες δεν κάνεις. Τα φάρμακα τα διαχειρίζονται οι ΜΚΟ δεν χαλούν χατίρια. Άμα ξεμείνουν από stedon, αποξηραινουν μπανανοφλουδες, τις κάνουν σκόνη και τις καπνίζουν καθότι είναι παραισθησιογόνα η δράση τους! Οι περισσότεροι απ’ αυτούς είναι ναρκομανείς. Στις εξόδους τους, πολλοί εξ αυτών εκδίδονται για extra χρήμα. Τι άλλο…εδώ σταματώ.

  4. Και τα ΚΕΠΑ (κέντρα πιστοποίησης αναπηρίας) για αγγεοπλαστική, και 2 byppas δϊνουν 25% να ξαναπάς να βαράς κομπρεσέρ 55 kg (ούτε 1κιλό μην σηκώσεις) Να ταϊζει με επιδόματα τους επενδυτές κάνα χαρτί άλλο απο κομμα έχεις ρώτησαν

  5. UNICEF: Κάθε μέρα πεθαίνουν 15.000 παιδιά κάτω των 5 ετών
    και εδώ πληρώνουμε σιτιστές (εργολαβίες φαγητού) και παράλληλα παίρνουν επιδόματα..αν δέν είχαν εισόδημα θα τρώγανε το δωρεάν φαγητό που τους προσφέρει ο Ελληνας εργαζόμενος..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *