10:33 - 02/04/2020

Το κυνήγι για τους «διαφυγόντες από τη Νέα Υόρκη» είναι απόλυτη απόδειξη ότι το Covid-19 δεν είναι «συνηθισμένη γρίπη» – η Αμερική μετασχηματίζεται σε μια ζώνη πολέμου

Διαφημίσεις

Η πόλη της Νέας Υόρκης μετατρέπεται σε ζώνη πολέμου, όπως αναφέρει το Zero Hedge σε αυτή τη σημαντική νέα ιστορία , το σύστημα της 9/11 αντιμετωπίζει μια επίθεση καθώς ο ιός χτυπά πάνω από 700 αξιωματικούς του NYPD, ενώ περισσότεροι από 4.000 περισσότεροι αστυνομικοί στην πόλη είναι άρρωστοι , ένα εκπληκτικό 11% του συνόλου της δύναμης, και τώρα η Νέα Υόρκη κυνηγάει το Ρόουντ Άιλαντ με την Εθνική Φρουρά που πηγαίνει από πόρτα σε πόρτα ψάχνοντας για κατοίκους της Νέας Υόρκης που μπορεί να έχουν “ξεγελάσει”το υγειονομικό σύστημα.

Η πόλη της Νέας Υόρκης έγινε γρήγορα το επίκεντρο της επιδημίας των κοροναϊών στις ΗΠΑ, παραλύοντας μια πόλη που είναι διάσημη για την απουσία της, καθώς οι ηγέτες της παρομοιάζουν την κρίση με τον πόλεμο .

Οι πολυσύχναστοι δρόμοι της πόλης, η ακμάζουσα δημόσια συγκοινωνία και ο πυκνός πληθυσμός την καθιστούν μοναδική ευάλωτη στην ταχεία εξάπλωση του COVID-19. Αλλά άλλες πόλεις, προάστια και αγροτικές περιοχές σε ολόκληρο το έθνος θα μπορούσαν να δουν μια παρόμοια θανατηφόρα κατάσταση στο άμεσο μέλλον εάν δεν ληφθούν γρήγορα μέτρα, λένε οι ΗΠΑ σήμερα.

“Η Νέα Υόρκη πλήττεται σκληρά και παίρνουν το χτύπημα πρώτα”, δήλωσε ο Ashish Jha. Ο διευθυντής του Global Health Institute του Χάρβαρντ.

Αυτό που εκτυλίσσεται στη Νέα Υόρκη προσφέρει μια περιπτωσιολογική μελέτη για το πώς ο ιός επιτίθεται σε όλες τις πτυχές της ζωής .

Και η Νέα Υόρκη δεν είναι η μόνη μεγάλη πόλη της Αμερικής που τώρα περνάει από μια μεγάλη κρίση εξαιτίας της κατάρρευσης της επιβολής του νόμου λόγω κορωναϊού, όπως αναφέρει ο Wayne Dupree σε αυτή τη νέα ιστορία , ότι το 20% των αστυνομικών του Ντιτρόιτ βρίσκονται τώρα σε καραντίνα με τους ανθρώπους που ζουν εκεί να ανησυχούν για τις μαζικές πολιτικές αναταραχές τις επόμενες μέρες και μερικοί προειδοποιούν για το στρατιωτικό νόμο που έρχεται στην πόλη.

Με όλο και περισσότερα αστυνομικά τμήματα σε ολόκληρη την Αμερική, που αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις με αυτά που διέρχονται η Νέα Υόρκη και το Ντιτρόιτ ως αξιωματικοί, συχνά εκτεθειμένοι στο κοινό, εκδηλώνονται κρούσματα κορωναϊού σε ολόκληρη την Αμερική, όπως προειδοποίησε και ο Dupree στην ιστορία του,η αυξανόμενη συσχέτιση εγείρει ερωτήματα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούν και πρέπει να εφαρμοστούν οι νόμοι κατά τη διάρκεια της πανδημίας και τον τρόπο με τον οποίο τα τμήματα θα παραμείνουν ανοικτά όσο ο ιός εξαπλώνεται μεταξύ εκείνων των οποίων η εργασία τους θέτει σε αυξημένο κίνδυνο μόλυνσης .

Και τα δύο πρώτα βίντεο παρακάτω εξετάζουν την εξέλιξη της κατάστασης των κοροναϊών στην Αμερική, όπου όλο και περισσότεροι αστυνομικοί αρρωσταίνουν από το Covid-19 ενώ στην πολιτεία της Ρόουντ Αϊλαντ, οι αξιωματικοί έτρεχαν από πόρτα σε πόρτα αναζητώντας Κατοίκους τη ςΝ. Υόρκης, ενώ σταματάνε τα αυτοκίνητα με πινακίδες κυκλοφορίας της Νέας Υόρκης

Και όπως αναφέρθηκε εν συντομία, στο τελευταίο βίντεο που ακολουθεί, ο Mike Adams αναλύει όλα τα τελευταία νέα που αποδεικνύουν ότι ο ιός είναι πολύ χειρότερος από την απλή γρίπη “, με το γεγονός ότι μόνο οι άνθρωποι που είναι από τη Νέα Υόρκη και άλλα «καυτά σημεία» έχουν «κυνηγηθεί» κάτω από μια τεράστια κόκκινη σημαία που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ALL NEWS PIPE LINE : Corfiatiko



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. se 4 evdomades apo tora tha ginei to mad max world
    eimai enas anthropos pou oi kinonies tosa xronia to petaxane sta skoupidia tora eirthe oi seira sas.O mosaikos nomos opthalmos anti opthalmou. timi fakes stin germania 2Alpha 4x 500gr 18 euro sin 10euor metaforika= 28 euro ta 2 kila[Mono apo Amazone mporeis na parageilis stin germania)goustaro kalo thanato se olous mas. gia sou nikola gonos Iroa po then xehases tous anthropous skoupidia opos eimai ego.
    Evlogimeno pasxa na exete.

  2. Το δουλεμα παει συννεφο 04/02/2020 @ 12:22 ΜΜ

    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

  3. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΡΙΜΟΥ ΔΙΑΣ 04/02/2020 @ 12:35 ΜΜ

    Τά ίδια θά λέμε, αφού ό κορωνοϊός είναι “η αφορμή βοήθα με” διά τό σφράγισμα. Ό κορωνοϊός είναι η πέμπτη φάλαγξ τού ψηφιακού χαράγματος. Προπαγάνδα καί κορωνοϊός συνάδουν πακκετταρισμένοι. Η Νέα Υόρκη πρέπει νά κτυπηθεί διά νά κατασταλεί η αματία τής ελευθερίας αντί η “ελευθερία” τής αμαρτίας όπως συμβαίνει παράλληλα καί ενωτικά διά τών Σχεδίων Τού Θεού.

  4. ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ ΣΕ ΝΕΑ ΣΑΡΚΑ 04/02/2020 @ 1:14 ΜΜ

    ΝΙΚΟ ΓΙΑ ΜΠΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΔΙΟΔΟΤΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΥΡΟΣ) ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΑ ΣΧΟΛΙΑ.
    ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΕΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ.
    Υ.Γ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΠΛΟΚΕΡΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ.

  5. ΤΥΧΕΡΟΊ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!

  6. Η Νέα Πόλη θα γίνει πόλη νεκρών χωρίς φωτιά κ χωρίς μαχαίρι…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*