Διαφημίσεις

Ένας Έλληνας πολίτης κατέγραψε την εικόνα που είδε στην Εθνική Οδό και ξέσπασε από αγανάκτιση.

Aσχολούνται όλοι με τον κορωνοϊό και εντωμεταξύ γεμίζουν την Ελλάδα με λ@θρομετανάστες πολλοί εκ των οποίων, για να μην πούμε όλοι μεταφέρονται από τα νησιά στην ενδοχώρα!

Δείτε το βίντεο που ανέβασε:

https://www.facebook.com/eleytherios.nterkarampetian/videos/525039155084463/

makeleio.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο ““Κοιμόμαστε και η τύχη μας δουλεύει”, δείτε πόσα πούλμαν με λ@θρο περνάνε από την Εθνική Οδό!”
  1. Οι προδοτες βαζουν τους εχθρους πολεμιστες μεσα στις πολεις και τα χωρια μας, για να μας πιασουν ολους στον υπνο. Τελιωσαμε.

  2. οτι συμβαινει, ειναι ο ορισμος της ¨φουστιας” .Ας βγαλουν τον στρατο στο δρομο αν τολμανε, να δουμε καποιον σοβαρο (που σιγουρα πρεπει να υπαρχει) στρατιωτικο να κανει επισκεψη στο κυνοβουλιο τους.

  3. το επιβεβαιώνω! Μένω στο τέρμα αχαρνών κοντά στην εθνική. Σήμερα το πρωί πέρασε κομβόι από τουλάχιστον είκοσι πούλμαν. Ξύπνησα από τον θόρυβο κατά τις πέντε και το πρωί. Έξι παρά δέκα , ολοκληρώθηκε. Ακριβώς δέκα λεπτά πριν ξεκινήσει η απαγόρευση στις 6

  4. Προσπάθησε να φανταστείς ότι τους πηγαίνουν σε στρατόπεδα εργασίας, συμπολίτη… και στην καλύτερη φαντασου ότι πηγαίνουν σε πεδίο ,ξεφορτώνουν τα εγκληματικά αποβρασματα του τρίτου κόσμου του Ισλάμ και τους εξαϋλώνουν με ναπαλμ .
    θα έρθουν και τέτοιες μέρες , εαν τις ποθούμε ΟΛΟΙ μαζί…

  5. Γ@μω την π@υτανα την Μαρίκα που έκανε ένα μπ@στ@ρδο ανθελληνα που τον βάλανε να το παίξει τον κυβερνήτη της μπανάνιας.. Και φέρνει την νέα και πραγματική
    χούντα που μας βάζει να κυκλοφορούμε με υπεύθυνη δήλωση και τα λαθρο χημα τα φέρνουμε στην ενδοχώρα για μόνιμα τάχα με μελλοντική απέλαση… Και εμείς κάνουμε την πάπια γιατί φοβηθηκαμε από την τάχα κορωνοπαπαρο-ιωση.. Γαμ@ τον εβραϊκό του οίκο…

  6. Το κάθε λεωφορείο χωράει 50 άτομα.. Χ 10 λεωφορεία =500 ΛΑΘΡΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ που τα πηγαίναμε με συνοδεία να μην πάθουν κάτι….
    Και εμείς… είμαστε κλεισμένοι μέσα να μην βλέπουμε.
    Α ρε προδότες έχετε η ώρα σας… Αλλά δεν το έχετε καταλάβει ακόμη…
    Δόξα τον κύριο.. έρχεται η τιμωρία…

  7. Σαββατο 21/03 περασαν 6 πουλμαν απο εθνικη οδο Καβάλας Σερρών με προορισμο ΤοποΝικος Κλειδί

  8. Παιδιά δε το είδα το βίντεο.. Το κατέβασαν. Μπήκα και στο site που δημοσιεύτηκε και δεν υπάρχει.. Τυχαίο??

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek