15:03 - 22/03/2020

Εκτακτο: Ανακοινώνεται απαγόρευση κυκλοφορίας – Με SMS θα ενημερώνουν οι πολίτες πού πηγαίνουν

Διαφημίσεις

Ανακοινώσεις σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας θα κάνει το απόγευμα ο Ν. Χαρδαλιάς

Σε ανακοίνωση πλήρους περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών, τη λειτουργία των τραπεζών με προσωπικό ασφαλείας αλλά και την υποβολή από πολίτες SMS (μηνυμάτων από το κινητό) προς συγκεκριμένο αριθμό όπου θα δηλώνουν -μέσω μίας ειδικής φόρμας- για το που θα κατευθύνονται, θα ανακοινωθούν απόψε από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκο Χαρδαλία.

Πρόκειται για ενα σύστημα υποβολής SMS με συγκεκριμένες επιλογές (σ.σ. εργασία, σούπερ μάρκετ, φαρμακείο κ.λπ.) που είχε επεξεργαστεί με μυστικότητα το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Ο αριθμός θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο 13033 όπου θα αναγράφεται το όνομα και μια δήλωση του αιτούντος για τον σκοπό της μετακίνησή τους. Αν δηλαδή θα πηγαίνει στην εργασία του, για είδη πρώτης ανάγκης ή το φαρμακείο.
Κάθε σκοπός μετακίνησης θα έχει έναν κωδικό όπου και θα πληκτρολογείται.

Στόχος της κυβέρνησης είναι με αυτόν τον τρόπο να σταματήσουν οι αναιτιολόγητες μετακινήσεις κι έξοδοι πολιτών που είχαν υπάρξει τις τελευταίες ημέρες.

Βεβαίως, θα πρέπει να υπάρξουν διευκρινίσεις σχετικά με τις μετακινήσεις που θα μπορούν να γίνονται. Π.χ. αν θα απαγορευτεί μια μικρή βόλτα ή με το αυτοκίνητο για κάποιον συγκεκριμένο προορισμό πέραν των παραπάνω.
Και τα ερωτήματα είναι πολλά για τις καθημερινές συνήθειες. Π.χ. για το αν θα μπορεί κάποιος να πάει στο σπίτι των υπερήλικων γονιών του ή να δει τα παιδιά του ή να βγάλει βόλτα τον σκύλο του.

Το παραπάνω μοντέλο χρησιμοποιείται στη Γαλλία με την υποβολή email όπου γίνεται αναφορά του σκοπού της μετακίνησης.

Τι είπε ο Πέτσας

«Ο πρωθυπουργός ενημερώνεται και αποφασίζει» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση αξιολογεί κάθε ημέρα τα δεδομένα «και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε όποιο μέτρο χρειαστεί».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο απαγόρευσης της κυκλοφορίας σε άτομα άνω των 65 ετών, είπε ότι υπάρχουν πολλές αποφάσεις που εφαρμόζονται σε διάφορες χώρες «αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ένας μπούσουλας που θα πρέπει να ακολουθήσει κανείς».

in.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (17)

  1. Ανωνυμος 03/22/2020 @ 3:14 ΜΜ

    Και αν θελησω να κλασω,θα πρεπει να παρω την αδεια του κρατους;;;;;

  2. γεωργια παμπουκα 03/22/2020 @ 3:23 ΜΜ

    μηπως λεω εγω η χαζη…η φεμα μηπως για αυτην την περηπτωση εκαναντα φερετρα? τιποτε αλλο …αυτα τα θεωρουσα φαντασειωσης οταν τα διαβαζα

  3. Συγνωμη για τον ογκο δεδομενων αλλα δεν φτανουν οι πληροφοριες σε αρκετους (αποψη μου ), και επειδη το σαιτ σας το δθαβαζουν πολλοι ειπα να παραθεσω και αυτα τα βιντεο ..στην διακριτικη σας επιλογη εαν τα ποσταρετε //ευχαριστω

  4. Μιλτιαδης 03/22/2020 @ 3:45 ΜΜ

    και εγω που δεν εχω κινητο τι κανω;

  5. Να ανακοινωσουν οτι θα αναχετιζουν οσα αεροπλανα ψεκαζουν ( τωρα εχουν σταματησει – εχω να δω chemtrail εδω και μια βδομαδα , αλλα τι ζημεια την κανανε ) γινετε ;

  6. καμμια σχεση ο τιτλος στο προηγουμενο βιντεο

  7. Η γνώμη μου 03/22/2020 @ 4:43 ΜΜ

    Αληθεια οι παρανομως εισερχομενοι στην χωρα μας πως τους μεταφερει η κυβερνηση σε ολη την επικρατεια; Δεν ισχυει απαγορευση για δαυτους;

  8. 13033.. Πάλι αυτό το 33

  9. Το … 2446 … να βάλετε τετραψήφιο

  10. Γεράσιμος Μηνάς 03/22/2020 @ 5:27 ΜΜ

    Φυσικά κανείς από το κράτος δεν πρόκειται να εξηγήσει αν θα υπάρχει χρέωση να στέλνει κάποιος το sms, επειδή οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας όπως και να το κάνουμε δεν υπάρχουν για την ψυχή της μάνας τους. Τίποτα δεν είναι δωρεάν. Εγώ πάλι που εδώ και 20 χρόνια, αρνούμαι να έχω κινητό, θα κάνω όπως οι παππούδες: θα γράφω στο χαρτί που πηγαίνω και γιατί. Λυπάμαι που θα το πω, αλλά αναμένεται κοινωνική έκρηξη από αυτό το μέτρο, θυμηθείτε τα λόγια μου. Θα δούμε, καταστάσεις άσχημες. Αυτά τα….λίγα

  11. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 03/22/2020 @ 5:41 ΜΜ

    ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΤΑ [Χ]ΕSE-MES. TO KINHTO ΤΟ ΕΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΩ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΩ “ΟΜΠΡΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΚΑΛΩ;”
    ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ, ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕ-ΕΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ [ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ]. ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΚΟΨΕ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΤΑΞΙ ΜΠΑΙΝΕΙ.
    ΤΟ ΠΑΡ-ΠΡΙΖ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ CORNUTO-IO… KAΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ.
    ΔΕΝ… ΜΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*