21:45 - 17/03/2020

ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΑΙΜΟΥΔΩΝ 33…ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ;;;

Διαφημίσεις

ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΑΙΜΟΥΔΩΝ 33…ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ;;;

Το πείραμα 33 με την επίθεση Κορώνα-19 ανεβάζει συνέχεια το επίπεδο φόβου για την στέρηση αγαθών και κωλοχάρτου. Το πετσόκομα όλων των ανθρωπίνων επαφών πέρασε σαν θέμα προστασίας με τέλεια δολιότητα. Δοκιμάζουν την υποχωρικότητα της μάζας και την ελαστικότητα της στην επιβολή δρακοντείων μέτρων και ορίων μαιμουδοποιήσης. Ποια είναι τα όρια και πόσο μπορεί να υποχωρίσει ο χέστης; Θα αντισταθεί η μαιμού ή θα την πέσει για ύπνο;
Μέσα στους χέστες υπάρχουν και οι αντιδραστικές μαιμούδες, αυτές χρειάζονται ιδιαίτερη αντιμετώπιση.
Επειδή δεν χέζονται αυτόματα, αλλά και άν χεστούν θα βρουν τον τρόπο να αντεπεξέλθουν θα μπορούσαν να αντιδράσουν επιθετικά.

Το επίπεδο σοκ και δέους των μαιμούδων στο πάρκο πρέπει να παραλύσει την ανάγκη απόκτησης χώρου,τροφών και όλες τις προσδοκίες να βγουν από το πείραμα 33.
Οι δεσμοφύλακες κόβουν το πόρισμα μέσα στις εκατοντάδες πόλεις ανα έθνος και συμπεριφορά φύλου. Το πόρισμα είναι καθημερινό και με σμαρτ τεχνολογία μέσω δορυφόρων εγκατασταμένο. Ο Αγώνας Πείνας πρέπει να δώσει τα απαραίτητα στοιχεία για το επόμενο αυριανό χτύπημα και νέο επεισόδιο Αγώνα Πείνας.

Μετά τους χέστες και το άφαντο χαρτί υγείας, σειρά θα έχουν όλα τα ράφια των σούπερμαρκετ στο πάρκο. Τα σύνορα κλειστά και οι μαιμούδες αποκλεισμένες στο πάρκο τους.
Οι υπηρεσίες και οι υπάλληλοι των δεσμοφυλάκων θα βομβαρδίζονται καθημερινά με νέα μέτρα, σε κάθε βαθμίδα ιεραρχίας θα βγαίνει το πόρισμα κατα πόσο αντιδραστικοί είναι οι υπάλληλοι και επιτηρητές των μαιμούδων.

Αργότερα και ανάλογα το χέσιμο στο βρακί της μάζας, το επόμενο χτύπημα θα είναι το αερίσιο χρωματιστό χαρτάκι, οι δεσμοφύλακες του πάρκου θα κλείσουν τις τράπεζες που κόβουν χρωματιστό χαρτοπόλεμο για να βγάλουν το επόμενο πόρισμα ελέγχου των μαζών. Βιάζονται πάρα πολύ να προλάβουν γιατί φοβούνται ότι κάποιοι σύντομα θα επέμβουν στο πείραμα των μαιμούδων μέσα στο πλέον ερμητικά κλειστό ευρωπαικό ζωολογικό πάρκο. Η μάζα μαιμούδων χασκογελάει ακόμα με το πείραμα 33, πιστεύοντας οτι ο ιός κορώνας είναι το τελευταίο χτύπημα μέσα στο πάρκο.

ΚΟΡΑΚΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΛΙΑ ΔΡΑΣΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Ντίνος Δούκας 03/18/2020 @ 12:19 ΠΜ

    Όταν γράφεις.. γράφεις!! Ευχαριστώ για την ενημέρωση κ την αφύπνιση!

  2. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ… ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΟΛΑ!

  3. ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ ΣΕ ΝΕΑ ΣΑΡΚΑ 03/18/2020 @ 8:18 ΠΜ

    ΣΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΤΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ. ΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ; ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ 5ης ΓΕΝΙΑΣ 5G ΤΖΙΖ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ.

  4. ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ ΣΕ ΝΕΑ ΣΑΡΚΑ 03/18/2020 @ 8:24 ΠΜ

    ΚΟΡΑΚΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ; ΔΗΛΑΔΗ, ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ, ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ, ΘΕΛΟΥΝΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.
    ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΗΤΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.
    ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΦΑΤΡΙΑ.

  5. ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ ΣΕ ΝΕΑ ΣΑΡΚΑ 03/18/2020 @ 8:34 ΠΜ

    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΜΟΛΥΣΑΝΕ. Η ΚΙΝΑ ΤΟ 2019 ΕΙΧΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ 1.400.050.000, Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΜΑ ΧΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΙΝΕΖΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ OI ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΣΑΥΡΕΣ;
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΛΝΗΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΕΜΠΟΡΙΚΑ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ. ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ ΙΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΟΗΤΟΣ.

  6. ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ ΣΕ ΝΕΑ ΣΑΡΚΑ 03/18/2020 @ 8:41 ΠΜ

    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 1.500.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΛΕΝΤΟΥΣΑΝ ΞΟΔΕΥΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΑΝ, ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΣΑΥΡΕΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΡΥΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. Η ΚΙΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

  7. ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ ΣΕ ΝΕΑ ΣΑΡΚΑ 03/18/2020 @ 8:49 ΠΜ

    ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΔΗΓΟΥΜΕΘΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.
    Η ΚΙΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΣΚΡΑΠ ΜΕΤΑΛ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΤΟ 90% ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ. Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΡΓΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ.

  8. Ο τρελός του χωριού 03/18/2020 @ 12:37 ΜΜ

    Ο πόλεμος απλώς τώρα αρχίζει να φαίνεται! Και πάλι όχι για όλους! Δυστυχώς δεν κατάλαβε κανείς ότι όλο αυτό είναι άλλο ένα πείραμα και τρέχουν ακόμη πανικόβλητοι στα σούπερ μάρκετ και στα φαρμακεία με αποτέλεσμα η επιτυχία του πειράματος να είναι θεαματική! Τώρα δεν μένει να δούμε το επόμενο τους βήμα που μάλλον θα είναι πολύ χειρότερο! Οι μαϊμούδες πάλι την πάτησαν! Υπάρχει άραγε ελπίδα?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*