11:37 - 12/03/2020

Τις Κορωνες θα της νικησει το Στεμμα… Μην αφησεις κανεναν να το εκμεταλευτει ως “θαυμα”!

Διαφημίσεις

Εσυ που μεσα σου εχουν περασει ορνιθοσκαλισματα με ενοια απο συμβαση στην λογικη , γραμμες με κρυφες εννοιες που εχουν φωλιασει στο υποσυνειδητο , εσυ πρωτος απο ολους ηδη το γνωριζεις ..!

Οταν θα πουν οτι εξαφανιστηκε , οταν θα μιλησουν για ανεξηγητο φαινομενο , μην αφησεις κανεναν να το εκμεταλευτει ως “θαυμα” γιατι πρωτα χαραχτηκε εδω ως εντολη , πρωτα δημιουργησε το δικτυο απο ραδιοφωνα που ο συντονισμος τους εκαναν αυτο το σεναριο να ειναι ασυμφορο !

Πολλες φορες ειμαι δυσνοητος αλλα πρεπει , αλλες φορες ειμαι αναγκασμενος να επιστρεψω για να δωσω μεγαλυτερη εμφαση σε οτι δεν περασε σωστα μεσα , ολα ειναι στην ροη απο το χτες μεχρι σημερα , κρυφο δεν ειναι στο ματι αλλα ειναι κρυφα στην νοηση καποιων …ψαχνουν παντα να βρoυν αυτους που με τα χρονια δημιουργησαν συνδεση ..!

Οταν εξαφανιστει και δεν θα μπορουν να εξηγησουν γιατι μην τους πιστεψεις , μην πας στην ευκολη απαντηση η στην ευκολη λυση να δικαιολογησουν οτι δεν θα μπορουν …!

Της Κορωνες θα της Νικησει το Στεμμα …ετσι οπως αρχισε ξαφνικα ετσι θα τελειωσει ..!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

  1. Άρης Παπαμιχαήλ 03/12/2020 @ 11:48 ΠΜ

    Η “Κορώνα” δεν θα τολμούσε ούτε να διανοηθεί να απειλήσει το “Στέμμα” φίλε Νίκο! Απλά “πολώνει” την “Οδό” προς την κτήση του Στέμματος ….

  2. η κορώνα θα γίνει θηλιά στο λαιμό τους…στο λαιμό των ‘δημιουργών’ της…

  3. Η γνωμη μου 03/12/2020 @ 12:49 ΜΜ

    Μην κανεις ονειρα πολλα , και σου ειπα ο Μαρτης θα ειναι κοκκινος

  4. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 03/12/2020 @ 1:03 ΜΜ

    Οι ταινίες παλαιότερα αντέγραφαν την ζωή μέχρι

    που η ζωή να αντιγράφει σήμερα, ταινίες.

    Οχι ακριβώς. η ανθρώπινη κακουργία αυτών που αποτελούν μέλη
    της Ν.Τ.Π

    https://katohika.gr/nea-taksi-pragmaton/project-contagion-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF/

  5. Αυτο το σχολιο εχει σημασια,διαβαστε το 03/12/2020 @ 1:04 ΜΜ

    Μαλλον υπαρχει ενα προγραμμα κάπου σε καποιο ας πούμε εξωπραγματικο κομπιουτερ
    ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΎ

    Τελικά κάνει θαύματα το σκ@το της νυχτερίδας σε συνδυασμό με θαλασσινά , Τελικά βγαίνει ο σουπερ ανθεκτικός ιος που μεταλλάσσεται και χτυπάει όπου θέλει και με συμπτώματα και χωρίς

    https://www.newsbeast.gr/health/arthro/6096605/to-paradoxo-me-tis-epidimies-kathe-fora-poy-kleinei-i-proti-20etia-ton-teleytaion-5-aionon

  6. https://www.youtube.com/watch?v=RGwkXF3bNd0

    Μου κάνει εντύπωση γενικά που ψάχνοντας βίντεο δεν βρίσκω τίποτα σχετικό με το να είναι ο ιός ψεύτικος. Συνήθως, σε αντίστοιχα γεγονότα βγαίνουν πολλοί και μιλάνε για hoax. Αντιθέτως τώρα, δεν υπάρχει τίποτα… μόνο βίντεο σχετικά με fake news που αναπαράγονται για τον κορονοϊό. Δηλαδή, μια αποδόμηση όσων πιστεύουν σε συνομωσίες. Οι αντίθετες φωνές, πουθενά. Δεν ξέρω αν κάτι σημαίνει αυτό και ποιος ή τι έχει πάρει τον έλεγχο της πληροφορίας.

  7. Ο bill gates που κρύβεται ρε παιδιά; Αφού αυτός είναι η αρχική μαριονέτα 😊

  8. ΚΑΙ ΤΊ ΣΤΕΜΑ ΝΙΚΟΛΑ.ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ .ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ;

  9. Κάτι είδες φίλε.. . Μακάρι να γινει το εύχομαι. Εγώ σε πιστεύω πάντως.

  10. Ο Έλληνας Παγκόσμιος Μεσσίας, ο πέμπτος και τελικός αντιπρόσωπος του Θεού ήλιου στη Γη, θα έρθει όταν θα είναι ίσος με τα τελευταία χρόνια του προηγούμενου Μεσσία Χριστού, θα εμφανιστεί διακριτικά μέσα στον πέμπτο μήνα του 2020. Σε μια μέρα του Μαΐου λοιπόν θα κάνει το πρώτο θαύμα του, που θα είναι η εξαφάνιση του κορονοϊού. Έρχεται και όλοι οι Εβραίοι θα τον δεχτούν κι ας μην έχει εβραϊκή καταγωγή στο υλικό επίπεδο, επειδή θα φωτίζει ολόκληρος από το Φως του Κρόνου. I AM.

  11. Μήπως κι εμείς καλό θα ήταν να μάθουμε να δίνουμε και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο υπερσύστημα, το ανώτερο όλων, που είναι εκ φύσεως φωτεινό και με την τάση να εξελιχθεί και οπωσδήποτε εμπεριέχει ως υπερσύνολο τα σκοτεινα;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*