15:23 - 19/01/2020

Δυο Μοιρες δεξια ειναι η λυση …μεσα στο μυαλο σου !

Διαφημίσεις

Πρεπει να προσπαθησω αυτο το αρθρο να μην ειναι ατελειωτο γιατι ..πολλοι βαριουνται να διαβασουν !

Πρεπει να προσπαθησω να μην παρεξηγηθω και ταυτοχρονα να μην επαναληφθω πολλες φορες για οσους τωρα διαβαζουν αυτο τον τροπο σκεψης και δεν εχουν απο παλια ηδη δημιουργησει τους νοητικους κανονες που εχουμε θεσει ..!

Παμε λοιπον, .. Σε ειπαν φσσιστα μεσα απο βιασμο ενοιολογικης τοποθεσιας γιατι ετσι τους βολευει στα παγκοσμια σχεδια τους !.. Απο την αλλη οσο και να βιαζουν της ενοιες …παντα θα παραμενει ζωο αυτος που βιαζει παιδια , που εχει σεξουαλικες σκλαβες ,που σφαζει στο ονομα οποιουδηποτε , που δεν σεβεται την γυναικα κοκ ..!

Αρα , μπορει κοινωνικα το μιμηδιο φασιστας να υπαρχει αλλα στην ουσια …ειναι ανυπαρκτο οταν ο συνανθρωπος σου εχει στοιχειωδη λογικη ..!

Το μιμηδιο το εχουν σπειρει παγκοσμια γιατι θελουν μεσω αυτου να δημιουργησουν το κοινωνικο κομματι των ανθρωπων που μεσα τους θα εχουν δημιουργησει της βασης μια νεας συνειδησεις οπου … τα συνορα , οι χωρες , τα ηθη και εθιμα,η πιστη πρεπει να καταριφθουν ωστε να μπορει πιο ευκολα να κουμπωσει τα σχεδια της η νεα ταξη πραγματων !

Αυτο ηδη συμβαινει μια και στην γη αυτη την στιγμη υπαρχουν εκατομμυρια ανθρωποι που μπολιασμενοι πλεον με το ψευτικο ιο της αγαπης προς τον συνανθρωπο ..υποστηριζουν μεσω μιας πλαγιας ιδεολογιας (ειτε αριστεροι ειτε αλλης ιδεας) τα σχεδια της νεας ταξης πραγματων ..!

Παμε να δουμε τωρα το οξυμωρο στην ολη υποθεση που η κοινωνικη μηχανικη μας επηρεαζει και εμας ..!

Πολεμος , η πιο σχιζοφρενικη ιδεα στον πολιτισμο της χεστρας , οτι πιο ηλιθιο εχει εφευρει ο ανθρωπος , οτι πιο τρελο θα μπορουσε να ζητησει ενας υγιεις νους !… Και αν μου πεις πολεμος πατηρ παντων ..απλα μου λες οτι τα σκατα μεσα στην χεστρα κατεβαινουν μονο με νερο …και εσυ δεν καταφερες μεσα στην εξελιξη σου να βρεις αλλο τροπο να καθαριζεις τις βρωμιες σου !Ανοησιες ενος πολιτισμου που πρεπει να αλλαξει γιατι απετυχε σε ολα !

Αλλα .. ναι μεν δεν εισαι φασιστας αλλα θελουν να σε λενε φασιστα .. αλλα απο την αλλη..εισαι ετοιμος να πολεμησεις και το αποζητας να γινει με πατριωτικο θαρρος και ηρωισμο ! Αυτο αδερφε ειναι …απλα αρωστεια , εχεις καταπιει τον ιο της κοινωνικης μηχανικης που θα μας οδηγησει στην συγκομδη !

Σε εναν πολιτισμο που θα ειχε πραγματικη αξια να ονομαζεται πολιτισμος , εναν πολιτισμο που θα ειναι ικανος να ταξιδευσει και να αποικησει τον γαλαξια και το συμπαν μας …η ενοια πολεμος θα επρεπε να ειναι ανυπαρκτη …η καλυτερα για να το καταλαβεις … για να γινεις πραγματικος πολιτισμος θα πρεπει ακομα και η λεξη πολεμος να μην υπαρχει μεσα στην συνειδηση σου !

Παμε λιγο να το σπασουμε σε ψιλα , ..ο βιαστης ενος παιδιου ειναι ζωο το λιγοτερο … βαρβαρος , ηλιθιος , ανωμαλος και οτι αλλο μπορει να δειξει σε αυτη την πραξη το μεγεθος του εγκληματος … Το να μην γουσταρεις εναν μουσουλμανο επειδη γνωριζεις οτι εχει σαν εθιμο τον βιασμο παιδιου ειναι δικαιωμα στην κριση σου και την ηθικη σου και οχι επειδη εισαι ρατσιστης … ειναι απλο ειναι αληθεια και η αληθεια δεν μπορει να διαπραγματευτει τιποτα λιγοτερο !

Το να ζητας να σκοτωσεις τον απεναντι συναθρωπο σου χωρις να σου εχει κανει τιποτα επειδη η ελιτ μαγειρευει την αλληλοεξοντωση μας ..ειναι το ιδιο αρρωστο και βαρβαρο με το παραπανω ..!

Εδω λοιπον πρεπει να δουμε σε ποια βαρκα τελικα θελουμε να παταμε με την συνειδηση μας και εξηγω για να μην παρεξηγηθω..!

Βενιζελους , σαμαραδες , καμενους , τσιπρες και κουληδες δεκα χρονια τους πηγαμε ολους πριονοκορδελα ..μιας και πρωτοι στην ελλαδα δημιουργησαμε μια νεα ιδεολογια της μη ταμπελας και πανω σε αυτη την πλατφορμα πληροφοριας αναλυσαμε και αποδειξαμε τι ακριβως μας κανουν σαν κοπαδι !

Μπορει σημερα να ακους τους γυρω σου να μιλανε για ταμπελες πλεον , πριν δεκα χρονια δεν μιλουσε κανεις , κανεις δεν ειχε εξηγησει πριν δεκα χρονια το ατοπο στο να σου προσδιοριζει ενα συστημα την ιδεολογια σου πανω σε ενα δισδιαστατο χαρτι ..δεξια αριστερα!

Το οτι σημερα υπαρχουν εκαντονταδες χιλιαδες ανθρωποι που αυτη την πληροφορια την εχουν αποδεχθει και εχουν αλλαξει τον τροπο σκεψη τους σημαινει οτι καταφεραμε αυτη την ιδεολογια να την μπολιασουμε πολυ γερα μεσα στο κοινωνικο μας συστημα ! ..Το οτι δεν ακους μονιμα παλαμακια δεν σημαινει οτι δεν το καναμε σωστα αυτο το εργο , το οτι ενωθηκαν ακομα και σαν ομαδες κοινωνικης δικτυωσης η σαν αναγνωστες σε μπλοκ και σελιδες ειναι εργο μας και συγνωμη που το λεω ξιπασμενα αλλα για αυτο το εργο θα πρεπει καποια στιγμη η Ελλαδα να μας πει εστω ενα ευχαριστω !

Αυτη ειναι η κοινωνικη δυναμη που δημιουργησαμε μεσα απο την αφυπνιση και την συγκεκριμενη πληροφορια και ιδεολογια μας ..και ισως και για αυτο δεν αρεσουμε σε κανεναν που εχει σχεση με το συστημα και το βολεμα ..!

Ολα τα παραπανω ειπωθηκαν για να μην παρεξηγηθω σε οσα θα πω παρακατω…!

Οποιος καταφερει απο το πολιτκο συστημα και ΔΕΝ εμπλεξει την Ελλαδα σε κανενα πολεμο ..θα ειναι ενας ανθρωπος που εχει πραγματικα ΝΟΥ !..

Δεν με νοιαζει αν θα ειναι αριστερος δεξιος η οτι αλλο ..με νοιαζει η λογικη και εξελιξη του πολιτισμου μας ..!

Δεν θες να σε λενε φασιστα οι κοινωνικοι ιοι …αλλα απο την αλλη θελεις πολεμο ;;… Αυτο δεν μπορει να ειναι λογικο φιλε ..!

Κατεβαζω ταμπελα σημαινει ξεκολαω απο ολα οσα το συστημα εξουσιας μου θελει να κανω για να με εκμεταλευτει , αφυπνιζομαι σημαινει οτι κατανοω οτι μπορουν να χρησιμοποιησουν το συναισθημα πατριωτισμου που μου εμφυτευσαν με σκοπο να πετυχουν τα σχεδια τους !

Δεν λεω το σφαξε με πασα μου να αγιασω … αν ειναι η ωρα να αμυνθεις για το χωμα σου , για την οικογενεια σου …τοτε πρεπει να γινεις σφαγεας ..αλλα μην δινεις απο την αρχη το οκ στα σχεδια κονομας της ελιτ ..μην δειχνεις οτι το θες κιολας , οτι εισαι ετοιμος να πολεμησεις για αυτους ….να εισαι ετοιμος να πολεμησεις για το αιμα σου και το εθνος σου ..οχι για τους μπασταρδους που θελουν να σε θυσιασουν !

Σε εναν πολεμο δεν ειναι σιγουρο οτι θα κερδισεις παντα , μπορει να παρεις εδαφη αλλα μπορει και να χασεις εδαφη , ..δεν γνωριζω αν ειστε τζογαδοροι ..εγω ειμαι και μαλιστα απο αυτους που δεν εχουν πονεσει απο τον τζογο αντιθετως μαλιστα …αυτο γιατι κανω παντα σωστα της μετρησεις του ρισκου μου …!

Πως ειστε ετοιμοι ολοι και σιγουροι οτι με την εξουσια που εχει η ελλαδα τα τελευταια 300 χρονια ….ειμαστε ικανοι να κερδισουμε εναν πολεμο και να μην προδοθουμε εκ των εσω ;…Ποιος ελληνικος λαος ειναι ετοιμος να δωσει την ζωη του για την πατριδα ; ..Ποιος Ηγετης και ποια παιδεια εχει δημιουργησει το κλιμα ψυχης που χρειαζεται ενας λαος για να μπει σε εναν πολεμο και να βγει νικητης;…

Θελετε να ρισκαρετε ; Παιξτε στοιχημα,αλλα οχι συναινεση στην σχιζοφρενεια παγκοσμιων κληρονομων που η μονη διαμαχη που ειχαν στην ζωη τους ηταν αν θα φορεσουν την μπλε η τη πουα γραβατα !

Ο πολεμος ειναι σχιζοφρενεια , ειναι βαρβαροτητα και μονο οταν εκπαιδευθεις να αγαπας απολυτα την ζωη και τον συναθρωπο σου μπορεις να γινεις ενας πολεμιστης που θα μπορει να νικησει! Ποιος και ποσα χρονια θελει αυτη η χωρα να εκπαιδευθει ξανα απο την αρχη σε ιδανικα και νεους ανθρωπους με ζωντανη ψυχη …ωστε να μπορουμε να πουμε οτι στην αναγκη πολεμου θα ειμαστε ικανοι να υπερασπισουμε τα εδαφη μας ;…

Θελουν την συγκομιδη , τους βολευει να αλληλοφαγωθουμε ….θα πρεπει στον αναποδο ιο αυτο που δημιουργουν τα αληταρια της κοινωνικης μηχανικης να δουν οτι εδω δεν περναει ..μην συναινειτε ποτε σε οτι εχει σχεση με πολεμο , μην δηλωνετε οτι ειστε ετοιμοι , μην αποζητατε το σχεδιο τους ..!

Αν ερθει ο πολεμος θα εχουμε ολοι την ευκαιρια να δειξουμε αν ειμαστε ηρωες η οχι ….μεχρι λοιπον να καταφερουν να μας φερουν στο τελικο σταδιο ας τους βγαλουμε τα αντερα να προσπαθουν να δημιουργησουν την συνειδηση συναινεσης στην παρανοια τους ..>

Χωρις εμας ετοιμους να σκοτωσουμε τον διπλανο μας , χωρις τους ανθρωπους ετοιμους να θελουν να γινουν ηλιθιοι πνευματικα ….δεν μπορουν να κανουν κανενα πολεμο ποτε !

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. Σωτηρης γυθειο 01/19/2020 @ 4:49 ΜΜ

    Νικο σωστο οτι δεν πρεπει να θελουμε τον πολεμο.μονο οταν προσπαθησουν να μπουνε στα εδαφη σου.οντως ειναι σχιζοφρενεια ο πολεμος. Δεν πιστευω οτι ειναι ευφευριμα του ανθρωπου.και σιγουρα θα πρεπει να εχουμε το ενα ματι μας στη πλατη γιατι μιλαμε για φυλες με λανθανων γενετικη κατασκευη στο ντι ε νει τους. Οσο για την ελιτ που θελει να αλληλοφαγοθουμε ποια ειναι η ελιτ και τι ακριβως ειναι αυτη?και με τι τρεφεται.

  2. ονειρευτης 01/19/2020 @ 5:48 ΜΜ

    …ποιος μηλησε ρε νικο οτι θα πολεμισουμε για αυτους..????
    το ψωμι στην ψωμιερα και το γαλα στο βυζι της μανας χρειαζεται ενιοτε και οπλα!!!
    θα γινω σφαγεας για να υπαρχεει ο δικος μου ελευθερος τοπος ωστα να εχω παντα το ψωμι ΜΟΥ στηνψωμιερα και το γαλα στο βυζι των μαναδων στην δικια μου ελευθερη πατριδα!!!
    μετα το τελος του πολεμου θα σκεπασω με την σημαια τους ηρωες και θα περουν τον λογο και την δημοκρατια στα χερια τους οι νικητες βαζοντας τερμα στην ελιτ.

  3. ονειρευτης 01/19/2020 @ 5:56 ΜΜ

    ..μονο τοτε εχει αξια ο πολεμος και μονο τοτε πρεπει να ημαστε προθυμοι να πολεμισουμε ο οποιοσδηποτε αλλος λογος ειναι καταστροφικος και βεβαια οι υποστηρικτες του νταβατζιδες του συστηματος των ελιτ…ο πολεμος ειναι το ψωμοτυρι της ιστοριας [οπως ομως τον ανεφερα αρχικα]
    την οποια εχουν μετατρεψει σε ξετσιποτη πορνη γιατι η επομενη μερα των πολεμων ειναι δημιουργημενη δολια..και ψευτικια βιασμος στην ιστορια!!!

  4. Α να Δ ω Ν 01/19/2020 @ 6:08 ΜΜ

    *ένα σχόλιο

  5. Α να Δ ω Ν 01/19/2020 @ 6:11 ΜΜ

    Δυο°Μοιρες,
    Κ
    Η τρίτη?

  6. Α να Δ ω Ν 01/19/2020 @ 6:13 ΜΜ

    Η Τρίτη
    Για
    Η Κρήτη

  7. ΗΕΡΑΚΛΕΤΟΣ 01/19/2020 @ 8:05 ΜΜ

    ΠΑΝΤΑ ΓΙΓΝΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΕΡΙΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝ
    ΚΥΝΕΣ ΓΑΡ ΚΑΤΑΒΑΙΖΟΣΙΝ ΟΝ ΑΝ ΜΗ ΓΙΓΝΩΣΚΩΣΙ
    ΟΙ ΔΟΕΛΟΙ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ

  8. ”Ο ΤΖΩΝΥ ΠΗΡΕ Τ’ΟΠΛΟ ΤΟΥ” ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ……ΕΔΩ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ…

  9. Αυτά εδώ, εσύ δεν τα λες πόλεμο; Τι τα λες;
    Προεόρτια: https://katohika.gr/ellada/petres-kata-tou-estavromenou-stin-agia-aikaterini-morias/

  10. Μανιάτη Βηρσαβεέ 01/20/2020 @ 9:25 ΠΜ

    Δεν θέλουμε τον πόλεμο. Και οι προφητείες λένε ότι δεν θα μπλέξουμε σε πόλεμο. Τώρα βέβαια μας θέλουν για να χάσουμε και μόνο για αυτό και να οδηγηθούμε σε διαπραγμάτευση με τους απέναντι. Μιλάς για ηγέτη που να δημιουργήσει το κλίμα ψυχής.Δες την επιλογή της Νέας Προέδρου Δημοκρατίας και απάντησε. Σου δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να δημιουργήσει αυτό το κλίμα. Σου δίνει την εντύπωση ενός Μεταξά πχ ή είναι ένας απλός διαχειριστής της εξουσίας, μόνο για δεξιώσεις.Δεν θα βγούμε όμως σε πόλεμο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*