Διαφημίσεις

Έχω την τιμή να μου έχει ανατεθεί η δημοσίευση ( κυρίως μέσω e-mail στα γνωστά σας πλέον sites και εφημερίδες ) πράξεων και αποφάσεων μιας ¨μυστικής¨ συμφωνίας δυνάμεων του Ελληνισμού που αποφάσισε – χωρίς καμία απολύτως ιδιοτέλεια – να παρέμβει στην πραγματικότητα της εποχής μας .

Όχι , δεν έχει καμία σχέση με την ΟΜΑΔΑ «Ε» , που θα θέλαμε να «ενεργοποιηθεί » στο γεωπολιτικό πεδίο .

Με αφορμή την αντικατάστασή μου από διαχειριστή των γνωστών σας e-mails ( για προσωπικούς λόγους ) έχω την άδεια να σας πως ελεύθερα αυτά που θα σας κάνουν το λιγότερο , να ανατριχιάσετε από δέος.

Καταρχήν , μερικές αποδείξεις ότι το σχέδιο «ΦΑΛΑΓΓΑ» η Ελληνική αυτοκρατορία αντεπιτίθεται , ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ κατά γράμμα .

Θα διαπιστώσετε – αν δεν το έχετε ήδη – ότι η ΕΕ χάνει τα Βαλκάνια εξαιτίας της συμφωνίας των Πρεσπών , όπερ σημαίνει ότι αλλάζουν άρδην οι γεωπολιτικές συνθήκες που στήριξαν την απαράδεκτη αυτή συμφωνία που συνιστά προσβολή του Ελληνισμού , γεγονός που την καθιστά μπακαλόχαρτο , ότι το Σχέδιο μετατροπής της Κων/πολης σε αυτόνομο κρατίδιο με την αρχική ονομασία «Εcumenopolis» είναι περισσότερο από αισθητό , γεγονός που τρελαίνει την Τουρκιά η οποία , έπεσε σε μια μεγάλη παγίδα ( όπως είχε ανακοινωθεί πριν συμβεί ) που δεν είναι άλλη , από την εμπλοκή της στην Λιβύη . Όλο αυτό έτσι που συμβαίνει σήμερα με την Τουρκία θα καταλήξει στην εκδίωξη των Τουρκικών δυνάμεων από τα κατεχόμενα της Κύπρου – αναζητήστε τις σχετικές ανακοινώσεις και των σχεδιασμό της Ομάδας -και δείτε το να συμβαίνει βήμα-βήμα .

H ένωση ( αρχικά διοικητικά ) της Βόρειας Ηπείρου με την Ελλάδα και η 4η φάση του σχεδίου μόλις ξεκίνησε να υλοποιείται . Σήμερα 10 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 3:00 μ.μ. – 9:00 μ.μ. στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων Αθηνών (ΛΑΕΔ) (Ρηγίλλης 1, Αθήνα ) , ξεκινάει ένα προσυνέδριο με θέμα «Βόρειος Ήπειρος – Ώρα Μηδέν» και ενεργοποιείται το πεδίο εκκίνησης γεγονότων που θα σας αφήσουν … «με το στόμα ανοικτό »

Η 5η φάση όμως του σχεδίου ξεπερνάει κάθε φαντασία και δείχνει μια εικόνα του κόσμου μας και της Ελλάδας σε 35-40 χρόνια , παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις των καταστροφολόγων και των ανθελλήνων που εξυπηρετούν τα σχέδια όσων καλλιεργούν την εθνική μας ηττοπάθεια .

Ιδού μια περίληψη της φάσης αυτής .

Ο Επόμενος Οικουμενικός Πατριάρχης θα είναι Ρώσος. Πρέπει πλέον να είναι . Ήδη μεταξύ του Φαναριού και της Ελληνορθόδοξης Αρχιεπισκοπής των ΗΠΑ υπάρχουν μεγάλες αντιπαραθέσεις που ευνοούν αυτήν την εξέλιξη. Τυχαίο;

Γιατί πρέπει να είναι Ρώσος ; Μόνο η Ρωσία μπορεί να προστατέψει την ύπαρξη της Ορθοδοξίας και την παραδοσιακή Ελληνο-ορθοδοξία. Το γεωπολιτικό αυτό χαρτί της Ρωσίας , της επιτρέπει να επεκτείνεται γεωπολιτικά , όπου υπάρχουν Ορθόδοξοι λαοί . Καταλάβατε γιατί βάλλεται από πολλές μεριές η Ελληνο-ορθοδοξία !

Εδώ ξεκινάει η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ παγίδα της Τουρκίας στην οποία , ήδη , έχει πέσει μέσα .

Συνεχίζεται !!!

Ο διαχειριστής του δικτύου ενημέρωσης της

ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Η Ελλάδα το 2055 , ο στόχος του σχεδίου- «ΦΑΛΑΓΓΑ» η Ελληνική αυτοκρατορία αντεπιτίθεται . Η αδιανόητη 5η φάση κι ο ρόλος της Ρωσίας”
  1. “o διαχειριστής του δικτύου ενημέρωσης”
    Κύριε διαχειριστά, αυτά στα είπε ο διοικητής, ο υποδιοικητής, ο εκπρόσωπος τύπου ή ο κουλουράς της ΟΥΑ;
    Ωπ, ξέχασα, όλοι αυτοί είναι το ίδιο πρόσωπο.

  2. Δεν αμφιβαλω για τις δυνατοτητες της ρωσσιας αν και πιστευω οτι και αυτοι ειναι στο κολπο της παγκοσμιοποιησης.
    Ομως ολες αυτες τις μπουρδες που αναφερει το αρθρο μαλλον πρεπει να τις φανταστηκε ωντας τυφλα σαν τον Γιουγκερ.
    Καπιοι λοιπον χρησιμοποιουν αυτες τις μπουρδες ωστε να κοιμηζουν τον λαο λεγοντας τους μην κουνιεστε θα μας σωσει το ξανθο γεννος οι νεφελιμ και οι ελοχιμ.
    Ωραιο το κολπο για να κανουν την δουλεια τους οι τσιφουτηδες με την εγκαθιδρυση του νεου μεσαιωνα.

  3. …ΑΜ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΒΕΓΚΑΖΗ!!!
    Ο ΜΑΣΩΝΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΟΤΑΝ Ο ΧΑΦΤΑΡ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΤΟΤΑΣΗ
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΥ ΧΑΦΤΑΡ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΕΙ ΤΟ ΘΥΜΟ ΤΟΥ ΧΑΦΤΑΡ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΩΣ ΠΟΣΤΑΡΕ ΚΑΙ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΡΕ ΟΥΑ ΜΑΓΚΑΚΙΑ
    ΚΙ ΕΠΙΔΗ ΕΧΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ 14 ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ …ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΥ ΓΙΑ ΦΑΛΑΓΓΑ ΜΗΛΑΤΕ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΕ ΜΗΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ 5ΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ

  4. ΒΕΒΑΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΡΨΣΣΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΛΑ ΧΑΛΙΦΗ
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ “ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ” ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ”ΕΛΙΤ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΑΠΝΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΧΑΛΙΦΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΨΕΥΤΟΕΠΙΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΕΝΑ 30% ΑΠΟ 20% ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!

  5. ..Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟ ΑΡΧΗΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΗ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΞΕΝΩΝ
    ΑΛΛΑ ΑΣ ΚΟΛΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΗΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΑ ΕΧΩ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΖΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ..ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΣ Ο ΘΥΜΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ..ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΩ ΠΑΡΑΥΤΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΡΕ ΤΣΑΚΑΛΙ ΤΗΣ ΟΥΑ!!!

  6. Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΑΚΟΜΑ.

  7. ΠΟΙΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΤΟ 2050 ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 5.00Ο.ΟΟΟ ΚΑΙ 10.000.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ .ΚΑΛΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΕΝΟ

  8. ειναι σωστο να βγαινουν αυτα τα πραγματα στη φορα?
    μηπως τα σχεδια βγαινουν στον αερα για να τα μαθαινει και η κουτση Μαρια?
    Αν υπαρχει καποια ομαδα που υποτίθεται οτι δρα μυστικα και για καλο του Ελληνισμου,γιατι να βγαινει στη φορα το σχεδιο?? πολλα ερωτηματικα και πολυ παραμυθι μου φαινεται…

  9. AYTO ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕΟΤΙ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΛΑΓΓΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ … ΛΕΤΕ ΝΑ …ΜΑΚΑΡΙ .. ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ Γ@Μ@Τ@ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ , ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

  10. ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek