Διαφημίσεις

Στο Διαδίκτυο άρχισαν να κυκλοφορούν ξανά εικόνες που αντιτίθενται στους εορτασμούς για τα Χριστούγεννα. Μάλιστα, στην Κωνσταντινούπολη υπάρχει πανό με το έμβλημα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, στην οποία απεικονίζεται ένας μουσουλμάνος να χτυπά τον Αγιο Βασίλη με το εξής σύνθημα: «Είμαστε μουσουλμάνοι. Όχι στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς»

Παλαιότερα στην επαρχία της Σμύρνης είχαν βγάλει και φυλλάδια με τα εξής συνθήματα: «Οι Εβραίοι, οι Χριστιανοί δεν κάνουν φίλους, είναι φίλοι μόνο ο ένας με τον άλλο, αν τους κάνετε φίλους είσαστε οι ίδιοι με αυτούς. Ο σεβασμός των παραδόσεων των απίστων που μεταχειρίζονται κάθε είδους σκληρότητα στους μουσουλμάνους στη Συρία, το Αφγανιστάν, το Ανατολικό Τουρκεστάν, την Παλαιστίνη, τη Μυανμάρ και σε διάφορα μέρη του κόσμου δεν είναι αντάξιος οποιουδήποτε μουσουλμάνου και βλάπτει την πίστη τους». «Δεν είμαστε οι άνθρωποι του Άγιου Βασίλη που φέρνει δώρα από την καμινάδα, αλλά του Μωάμεθ που έφερε προσευχή από τους εφτά ουρανούς».

thesecretrealtruth



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Αφίσα στην Κωνσταντινούπολη με τον Άγιο Βασίλη να δέχεται μπουνιές: «Είμαστε μουσουλμάνοι. Όχι στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς»”
  1. Παλεύει ακόμα η νέα τάξη ,όπως μπορεί ,ότι τρόπους έχει ,να φέρη μέχρι και την τελευταία ώρα σε φονική διαμάχη τους πάντες και τα πάντα.Αμμμ…δε.Δεν θα τους πέραση όμως.Αυτο που τους έρχεται θα τους εξαφάνιση μια και καλή.

  2. Οι σατανιστες της χεστρας εχουν περασει καθε οριο αυτοεξευτελισμου.
    Μην ξεχναμε οτι ο μουφαδωροφορος ειναι δικο τους κατασκευασμα για να πουλανε …
    Σε λιγο θα ειναι τοσο γελιοι που δεν θα ασχολειται κανενας με την μαλακια που τους δερνει.

  3. Γιώργο εσύ είσαι ο γελοίος της υπόθεσης! Μιλάνε και οι Χριστιανοί της Χέστρας τώρα! Διότι μέσα σε μια χέστρα βαπτίζεστε και μπορώ να το αποδείξω αυτό διότι ένα μικρό μωράκι μπορεί να κατουρήσει ή να χέσει μέσα στην κολυμπήθρα, μπορεί να χεστεί επάνω του και να τα ρίξει στην κολυμπήθρα! Άρα αυτόματα η κολυμπήθρα μετατρέπεται σε γιογιό χέστρα! Έχουν και οι Χριστιανοί της Χέστρας άποψη; LOL

  4. Ο/Η Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» λέει:

    Αθάνατος..Δόξα τω Θεώ…
    Εις πάσαν την γην εξήλθεν ο φθόγγος σου,
    ως δεξαμένην τον λόγον σου,
    δι’ ου θεοπρεπώς εδογμάτισας,
    την φύσιν των όντων ετράνωσας,
    τα των ανθρώπων ήθη κατεκόσμησας.
    Βασίλειον ιεράτευμα, Πάτερ Όσιε·
    πρέσβευε Χριστώ τω Θεώ,
    σωθήναι τας ψυχάς ημών.
    sansimera.gr/biographies/758

  5. Δεν είναι καλύτεροι οι χριστιανοταλιμπάν οι δικοί μας , οι εβραιοχριστιανοι… πριν μέρες είδαμε ένα κατάπτυστο προπαγανδιστικό της ΝΤΠ άρθρο ενός παπά που προσπαθούσε να μας πείσει να καταργήσουμε το χριστουγεννιάτικο Δένδρο γιατί , είναι λέει … ειδωλολατρικό κατάλοιπο… πφφφφφφφφ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *