Characters of people chatting through smartphones illustration
Διαφημίσεις

Νομιζω οτι ολοι οσοι ειχαν συμμετοχη στο τσατ του Κατοχικα Νεα μπορουν ευκολα να καταλαβουν τους λογους !

Οσοι προσπαθησατε να συνομιλησετε με συνανθρωπους σας πηρατε μια εικονα στο τι αντιμετωπιζουμε καθημερινα πισω απο την κουρτινα !

Δυστυχως κανεις δεν σεβεται το δικαιωμα της ανωνυμιας και ολοι μεσω αυτης προσπαθουν να κανουν κακο ειτε να διαφημισουν την πραματεια τους !…

Το οτι δεν ειμαστε ικανοι σαν ανθρωποι να σεβοαστουμε την δυναμη της ανωνυμιας και να την προστατεψουμε σαν δικαιωμα μας θα ειναι πολυ μεγαλο λαθος στο αμεσο μελλον μας !

Εμεις στο κατοχικα νεα δεν εχουμε καμια ορεξη να διαφημισουμε σατανιστικες οργανωσεις , οργανωσεις του Ιεχωβα , ομαδες με δογματικη αληθεια που ψαχνουν για πιστους και πελατες !!… Εμεις υπερασπιζουμε την ελευθερια της αποψης απο ολους και δεν μπορουμε να στηριξουμε το δογμα κανενος !…

Στηριζουμε το δικαιωμα στην ανωνυμια εδω και δεκα χρονια αλλα δεν θα στηριξουμε της σκιες και τους στημενους που φορανε την προβεια του ανωνυμου για να ξευτελισουν αυτο το δικαιωμα και ετσι να δωσουν της αφορμες στο παγκοσμιο συστημα για απολυτο ελεγχο..!

Μονοι μας οι ανθρωποι βγαζουμε τα ματια μας , μονοι μας δημιουργουμε δεσμοφυλακες στης σκεψεις μας , την φωνη μας και τις ιδεες μας , εμεις σαν Κατοχικα Νεα ειναι αδυνατο να γινουμε αστυνομοι σκεψης και συμπεριφορας και να σπαταλησουμε χρονο για τους ανθρωπους που ειναι κατωτεροι αντιληψης !

Εμεις δεν ειμαστε οπλο της Cia , δεν ειμαστε κοινωνικο δικτυο που δημιουργηθηκε ωστε να βαλει σε κουτακια συμπεριφορες και να δημιουργησει τασεις πληροφοριας αναλογα την αναγκη του συστηματος !

Δεν θα αφησουμε ποτε ξανα το δογμα να πλησιασει το κοινο μας με οποιοδηποτε τροπο , αυτοι που ειναι πλασιε πωλησεων σε ιδεες και σε δογμα ας δημιουργησουν το δικο τους κοινο με ιδρωτα και αιμα οπως ειμεις και ας διαφημισουν εκει την πραματια τους…αλλα οχι στον ελευθερο Ελληνα ερευνητη που καταφεραμε να ενωσουμε μεσα στο Κατοχικα Νεα !

Stranger,…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

38 σχόλια στο “Απενεργοποιησαμε την λειτουργια τσατ στο Κατοχικα Νεα”
  1. Νικολα αγαπητε Stranger σου εστειλα μηνυματακι πριν καμια ωρα μεσα σε παραθυρακι…Φιλε μου μετα λυπης μου διαπιστωσα το τι τραβας ολα αυτα ταχρονια.Πραγματικα σε θαυμαζω για την υπομονη σου..Ποσο ακαομα θα αντεξεις/?Πιστευω να φτιαξεις το τσατ καλυτερο ετσι ωστε να μην μπαινουν διαφοροι ΗΛΙΘΙΟΙ..Ελπιζω να μην το καταργησεις τελειως,Αν θες ααντησε μου. Σ ευχαριστω

  2. ..πολυ καλα καναται και το καταργησατε απ οτι διαβασα το επιπεδο εκει μεσα ..εκτος των αλλων ηταν χαμηλοτερο του πατου

  3. Ειναι στο δικο σας χερι αν θα αφησετε οσους ειναι και εξω και θελουν να αποδομησουν , να προσβαλουν , να σταματησουν ενα πολυ σημαντικο εργο !

    Δεν ειμαστε υπευθυνοι για το τι θα βρειτε μεσα στο τσατ , δεν θα ειμαστε οι γονεις σας να σας πουμε να προσεχετε με ποιον μιλατε και τι κανετε !

    Το τσατ ειναι ενα εργαλειο που μπορει να χρησιμοποιηθει για καλους σκοπους η να κανει και κακο σε καποιον που δεν θελει να καταλαβει οτι αυτος ο κοσμος δεν ειναι σπαρμενος με λουλουδια !

    Την προσοχη σας λοιπον

  4. Κριμα γιατι ετσι μπορουσαμε να μιλαμε ολοι μαζι και να ανταλασουμε αποψεις ..Ελπιζω να ξαναφτιαξεις το τσατ αγαπητε Stranger

  5. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος, με χαρά και αγάπη!

    Έχεις δίκιο Νίκο! Πολλοί σχολιαστές δεν είναι ερευνητές και μάλιστα κάποιοι το έχουν δηλώσει στα ίσια. Δεν είναι ερευνητές (λένε) διότι κατέχουν την απόλυτη πίστη.

    Την πίστη στο θρησκευτικό τους Δόγμα!

    Ναι! Με το Δόγμα τους αντιμάχονται τον κάθε ερευνητή που εκφράζει τις αμφιβολίες του και παράλληλα προσπαθούν να τον προσηλυτίσουν δήθεν με το πρόσχημα της αγάπης, ενώ από μέσα τους βράζουν από μίσος κι από θυμό.

  6. Με λυπεί αυτή η απόφαση αλλα είμαι συμφώνως απολύτως.τη καλησπέρα μου και αε όλα τα πατριωτικά.αντρεα και εγω θελω να πιστεύω ότι θα βρει λύση.

  7. Μια ερώτηση έχω μόνο.γιατι σε αυτό το άρθρο και άλλο ένα έσβησες τα σχόλια μου.μηπως είμαι σατανιστές?Μήπως θεωρείς ότι είμαι από εκείνους τους περίεργους που περιγράφεις? Τι είναι ρε φίλε τι σε πείραξε?Έτσι για να ξέρω και γω τι κακό εκανα? Οκει δικό σου το μαγαζί ότι γουστάρεις κάνεις.

    1. Δεν γνωριζω ποιο ειναι το σχολειο σου , νομιζετε οτι θα μπορουσατε να διαχειριστειτε εκαντονταδες σχολια την ωρα ; .. δεν μπορουμε να ακολουθησουμε δεκαδες συζητησεις και εκαντονταδες σχολια …για να κοπηκε το σχολιο η δεν εγινε σωστα η ειχε καποιες λεξεις απαγορευμενες η κατι αλλο που δεν μπορω να το γνωριζω απο ενα απλο ονομα η ενα εμαιλ…

  8. Χρονια πολλα σε ολους υγεια και αγαπη ευχομαι μιλαγα με καποιον εδω και λυοηθηκα που τον εχασα

  9. Να Αφήσεις τήν Χαρά
    Να βγει ψηλότερα
    Από την λύπη,
    Μην αφήνεις την λύπη
    Να βγαίνει πιο ψηλά
    Από την Χαρά,,,
    Υγ. Ό Stranger
    Κρατάει στα χέρια του,
    Και την Χαρά
    Και τήν Λύπη,,,

  10. Τι χρωμα εχει η μοναξια οταν διαλυεται?ξερεις παντα η ποιηση ηταν γιατρεια ακομα αναρωτιεμαι αν η πραγματικοτητα ειναι ενα ονειρο ενα θλιμμενο ονειρο και δεν σου κρυβω πως φοβαμαι μηπως φυγει η ψυχη χωρις να συναντησει τον ερωτα
    Ποτε μου δεν μου αρεσε ο χρονος δεν φορουσα ποτε ρολοι παντα τον θεωρουσα ψευτη και ομως υπαρχουν στιγμες που ευχεσαι να σταματησει και αλλες να κυλησει η φαντασια αραγε ειναι δικη μου?οπως και να χει ευχαριστω και εσενα και εσενα

  11. Καλησπέρα χρόνια καλά και ευλογημένα!
    Ερευνητής δεν είναι αυτός που γράφει για χρόνια ολόκληρα,
    ως αξίωμα:
    «Η θεότητα του Ιησού ήταν μεταγενέστερη εφεύρεση.»
    (Bart Denton Ehrman).
    Αλλά αυτός που ψάχνει και βρίσκει την κατοπινή ΑΝΑΣΚΕΥΗ του Ehrman,στην αρχαιότερη θέση του ότι τα 3 πρώτα ευαγγέλια δεν περιγράφουν καμία θεότητα του Χριστού αλλά την κατασκευάζει έντέχνως αρκετά αργότερα το Κατά Ιωάννην ..
    https://ehrmanblog.org/jesus-as-god-in-the-synoptics-for-members/
    Κι ας μην είναι ερευνητής..

  12. επειδη βλεπω πολλοι φιλοι ενδιαφερονται για το τσατ και να μπορουμε να συζηταμε ελευεθερα υπαρχει και η εφαρμογη discord που εχει τσατ,voice chat klp αν ενδιαφερεται κ ο stranger ektos απο το να ειναι μελος θα μπορουσα να το ψαξω περισσοτερο.εχει καλη ασφαλεια αυτοματα μποτακια διαγραφης κτλ θα μπορουσε να ειναι μια εναλλακτικη στο θεμα τ τσατ

  13. Έχει Βιολετί ή Ιώδες
    Είναι το Χρώμα Τού Φωτός
    Μπλε κόκκινο
    Όλα πατούν*Σέ μήκη κύματος
    Σέ νήματα*αναγραμματισμός
    *τά αμήν Σέ αυτό το νήμα/αμήν
    Πατάει* και το όνειρο
    Πατάει και η πραγματικότητα,
    Π* Ποίηση Π* Ποιητής*
    Τα Πάντα Εν Σοφία Εποίησε*?
    ΕΡΩτηση Ερωτούν Έρωτας*
    Ολόκληρος* όπως ό κύκλος
    Τού Χρόνου, Ψεύτης όπως
    Η κίνηση του,Ο Χρόνος*,
    Η *Πλάνη η μαγεία,
    Και η Μαγεία τής Φαντασίας!
    Η Ψυχή τής ψυχής,,,
    Η Φαντασία έχει πέταλα όπως τα φύλλα της Μαργαρίτας, Άρχισε να μετράς Αστεροσκονη, Αμήν

  14. μπερδεμενα μου τα λες αλλα γουσταρω λεει ενα ασμα θα ηθελα πολυ να ξαναμιλησουμε ειχα πολλες αποριες ειχα και την αναγκη να επικοινωνησω σε ευχαριστω για την ομορφη παρεα οσο περιεργο κι αν ακουγεται θα μου λειψει αυτη η επαφη ξερεις με 2 ανθρωπους ενιωσα οικεια τους ενιωσα σαν φιλους μου ο ενας ειναι ο διαχειριστης και ο αλλος εσυ ευχομαι η αγαπη να φωλιασει στις καρδιες ολων σας και οτι ειναι να γινει να γινει για καλο ευχαριστω

  15. Άσχετος Αδαής:

    «Δεν είμαι ερευνητής, δεν χρειάζεται να ερευνήσω τίποτα.» (Νοέμβριος 5, 2019 5:44 μμ)

    Ήρθες εδώ με μια άκαμπτη θρησκευτική πίστη, με σκοπό να προσηλυτίσεις («βοηθήσεις» και καλά) εμένα και άλλους στο Δόγμα σου.

    Αν δεν το έχεις καταλάβει γράφεις σε λάθος site.

  16. Kαλημέρα Γιατρέ.εσύ που αποκαλείς τον ευαυτό σου ερευνητή,
    γιατί δεν έκανες τον κόπο να μπείς στο μπλογκ του Ερμαν ,
    να δείς τι γράφει στο ρημάδι,αλλά συνεχίζεις για χρόνια να αναπαράγεις θεωρίες του,που έχει καταρρίψει ο ίδιος ?
    Η μήπως μπήκες και ποιείς την νησσσαν?
    Το παρελθόν σου ως τρόλ ενάντια σε καθετί χριστιανικό μας επιβάλλει σαφώς το δεύτερο.
    Από πότε φίλε μου η ιδιοτέλεια ονομάζεται έρευνα?

  17. Άσχετε Αδαή

    Είσαι ερευνητής Ναι ή Όχι;

    📢 Ναι ή Όχι;

    Υ.Γ Όταν θα έρθει η ώρα να μιλήσω για τον Χριστό, τότε μπορείς να προβάλεις τα επιχειρήματα σου (επιχειρήματα τρόπος του λέγειν) για τον Ehrman κτλ.

  18. Καλημέρα ,
    Ερευνητής είναι αυτός που ερευνεί για τον εαυτό του όσα δεν γνωρίζει και όχι εκείνα που γνωρίζει.
    Ψίχουλα από το τραπέζι της αληθείας εμένα με χόρτασαν.
    Δεν είμαι ερευνητής,διότι ερευνώ για τους άλλους και προς χάρην της αλήθειας και όχι για τον εαυτό μου ,εκείνα που δεν γνωρίζω
    ούτε γνωρίζουν.
    Μακρια από εμάς λέξεις οπως ο προσηλυτισμός .
    Εάν καποιος τυφλός άρχισε να βλέπει ,το να επιθυμεί,
    να βοηθήσει άλλους τυφλούς, να δούν είναι το ελάχιστο.

  19. Άρα λοιπόν επιβεβαιώνεις τα όσα έγραψα παραπάνω για σένα.

    Δεν είσαι ερευνητής αλλά οπαδός του θρησκευτικού σου Δόγματος.

  20. Άσχετος Αδαής: «Προσπαθώ και γίνομαι ερευνητής για να βοηθήσω εσένα και άλλους.» (Νοέμβριος 5, 2019 5:44 μμ)

    ▪️ Στην προσπάθεια σου να προσηλυτίσεις άλλους στην πίστη σου, γίνεσαι ερευνητής του θρησκευτικού σου δόγματος, ακριβώς όπως και οι Μάρτυρες του Ιεχωβά.

    Αν δεν το έχεις καταλάβει γράφεις σε λάθος site.

  21. Άσχετος Αδαής: «Προσπαθώ και γίνομαι ερευνητής…»

    Τελικά είσαι ερευνητής;
    Οι προσπάθειες απέδωσαν;

  22. Άσχετος Αδαής: «Ερευνητής είναι αυτός που ερευνεί για τον εαυτό του όσα δεν γνωρίζει και όχι εκείνα που γνωρίζει. Δεν είμαι ερευνητής…»

    Συμπέρασμα: Ο Άσχετος τα ξέρει όλα!

    Άσχετος Αδαής: «δεν χρειάζεται να ερευνήσω τίποτα!» (Νοέμβριος 5, 2019 5:44 μμ)

    Μάλιστα μάλιστα!
    Άσχετος ξερόλας με τα μυαλά στα κάγκελα!

  23. Άσχετος Αδαής: «Εάν καποιος τυφλός άρχισε να βλέπει το να επιθυμεί, να βοηθήσει άλλους τυφλούς, να δούν είναι το ελάχιστο.»

    Τα ίδια ακριβώς λένε και οι μάρτυρες του Ιεχωβά και διαπράττουν προσηλυτισμό.

    Δεν είσαι ερευνητής αλλά έχεις θρησκεία έχεις Δόγμα και προσπαθείς να με στρέψεις προς την πίστη σου χρησιμοποιώντας το Κατοχικά.

    Αν δεν το έχεις καταλάβει γράφεις σε λάθος site.

  24. Άσχετος Αδαής: «Ψίχουλα από το τραπέζι της αληθείας εμένα με χόρτασαν.»

    Χόρτασες με την αλήθεια του Δόγματος σου και ως εκ τούτου οποιαδήποτε έρευνα είναι ανώφελη.

    Άσχετος Αδαής: «δεν χρειάζεται να ερευνήσω τίποτα!»

    Τι κάνεις εδώ τότε;

    Άσχετος Αδαής: «Θέλω να βοηθήσω εσένα και άλλους.»

    Μάλιστα μάλιστα!
    Προσηλυτισμός κι έτσι να ούμε!

  25. ξερεις αν ημουν συγγραφεας θα επελεγα την ανωνυμη δοξα εκεινη την απληρωτη σε ακουμπαει για λιγο και ανακουφιζεσαι που την βλεπεις να φευγει ετσι ανοθευτη μαρεσει και η ζωη με τα ψεγαδια της τις τσαλαπατημενες και τις ατσαλακωτες φορεσιες της και εκεινους που περπατουν με ενα χαμογελο πληγωμενοι που εχουν ανοιχτα τα χερρια τους για να αγγαλιασουν και να ζεστανουν και οταν βουλιαζουν στις

  26. τρυπες του μυαλο τους κρυφογελουν γιατι ξερουν πως και παλι θα βρουν την εξοδο και θα ελευθερωθουν δεν πιστευεις και εσυ πως η ζωη αξιζει κατι παραπανω επειδη πρεπει να την κερδισεις για να την εχεις?ενα ουισκι και ο αγαπημενος μου δισκος και θα εχω την διαθεση για κουβεντα μαλακια που παιζει να μην ακουσεις καν την φωνη μου αλλα απτην αλλη δεν πειραζει εγω αρχισα ηδη να περιφερομαι στην φαντασια μου https://www.youtube.com/watch?v=cl4cLEToPfc

  27. Είχες δεν είχες έφριξες πάλι.

    Καλό βράδυ στον ταλαίπωρο άνθρωπο μέσα στον δαίμονα.

    Εαν και είναι πολύ,πολύ δύσκολο να ηρεμήσεις το βράδυ

    όταν έχεις δαίμονα υπεύθυνο ασφαλείας για την ψυχική σου

    κατάσταση και όχι μόνο.

    Au revoir mon ami!

  28. Η Συνείδηση (ο εαυτός)
    Η Αντίληψη (ο μη εαυτός)
    “Εγώ είμαι ο χώρος
    και ότι περικλείεται γύρω μου”

  29. Υπάρχει τρόπος
    Επικοινωνίας
    Το μεσεντζερ
    Το γνωρίζει ο Stranger
    Το δικό μου,
    Ειδάλλως πρότεινε
    Εσύ τόν τρόπο,
    Μην εκθέτης τα
    Συναισθήματα σου εδώ,,,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *