Διαφημίσεις

Ερντογάν , «τελειώνουμε» με την Λιβύη και ξανα ερχόμαστε ! Δες στην Τρίπολη για να δεις τι θα γίνει στα Κατεχόμενα ! Θα νιώσεις , ποιο είναι το «Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος»

Τι λέτε ; γιατί από αρχές Ιουνίου του 2019 έχουμε ραγδαίες εξελίξεις εντός της χώρας και γύρω μας ;

Γιατί ξαφνικά ο Στρατάρχης Χάφταρ ρυθμίζει τις εξελίξεις στη γνωστή γεωπολιτική σκακιέρα ; Ποιος τον ήξερε πριν;

Γιατί ο Ερντογάν ( εδώ και μήνες ) νιώθει απομονωμένος και να εγκλωβίζεται όλα και περισσότερο ;

Όσο εσείς διαπιστώνεται την έκδηλη αγωνία των ανθελλήνων και της ξενοκίνητης πολικής σκηνής στην Ελλάδα ( υπάρχει μια εξαίρεση προς το παρόν ) να επιβάλλουν τη μοιρασιά του Αιγαίου μας με την Τουρκία ( όπως αγωνιούν να βάλουν στην ΕΕ , Αλβανία και πρώην ΣΚΟΠΙΑ ) , τόσο κάποιοι άλλοι … αδειάζουν συνεχώς τις γεμιστήρες των M14 ( ταχυβόλο: 700–750 σφαίρες το λεπτό) στα πεδία της γεωπολιτικής και των μαχών.

Όσο σας «πλησιάζουν » στο τελικό δίλημμα , Πόλεμο ή συν διαχείριση- για να μη φανεί ή να συγκαλυφθεί μια νέα κατάρρευση της οικονομίας(;) – τόσο το γνωστό σας πλέον σχέδιο για την προστασία και την αντεπίθεση της πατρίδας με την κωδική ονομασία «Σχέδιο ΦΑΛΑΓΓΑ η Ελληνική Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται » τελειώνει του εχθρούς της Πατρίδας μας !

Μην ανησυχείτε λοιπόν , ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ που κάνουμε όλη ( ή σχεδόν όλη ) τη φασαρία ,οι ανυπότακτες δυνάμεις του Ελληνισμού , οι ΦΥΛΑΚΕΣ που κάνουν ό,τι υποσχέθηκαν . Σ αυτό αντιδράει ο Ερντογάν που τώρα τελευταία φοβάται για τα μέλη της οικογένειάς του.

ΟΙ μόνες μας αποδείξεις είναι , να σας λέμε τι θα γίνει κάθε φορά , τι έχει δρομολογηθεί και να το διαπιστώνετε στην πορεία .

Σκοπός της 3ης φάσης του σχέδιο «ΦΑΛΑΓΓΑ» είναι να συγκλίνουν τα συμφέροντα ώστε , οι στρατιωτικές δυνάμεις του Ισραήλ , της Αιγύπτου , της Λιβύης του Χάφταρ , της Κύπρου , ίσως και της Ελλάδας να καταλάβουν το « γεωπολιτικό ΣΤΡΑΤΗΓΕΊΟ» της Τουρκίας από το 1974 στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο , που δεν είναι άλλο από τα Κατεχόμενα της Κύπρου .

Να εκδιωχθούν ( όπως στην Τρίπολη ) οι Τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις από την Κατεχόμενη Κύπρο και να εστιάσει η Τουρκία – για την ψυχοθεραπεία της – στην Μαύρη Θάλασσα και στα Ανατολικά της .

Απολαύστε λοιπόν τις γιορτές σας , μην τους κάνετε τη χάρη να φοβηθείτε . Ξεφύγετε από την οπτική που σας κρατά καθηλωμένους … στις σκοπιμότητές τους και μην παρασυρθείτε κι αν ακόμα δείτε ΕΚΤΑΚΤΗ είδηση σ όλα τα ΜΜΕ ότι , έγινε θερμό επεισόδιο με την Τουρκία .

Έχετέ μας εμπιστοσύνη !

Καλούμε όλες τις ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ στην Ελλάδα να συντομεύσουν . Να καταστήσουν ( μέσω ενός κοινού συνδέσμου ) λειτουργικό έναν ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΤΟΥΣ που θα αντιπαρατεθεί ως το πολιτικό αντίβαρο που ζητάει η ψυχή του Ελληνισμού .

Κοινωνικό μήνυμα από «Μαύροι Πάνθηρες Κύπρου » μέλος της ..

ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Σχέδιο «ΦΑΛΑΓΓΑ» , φάση 3η. Ισραήλ , Αίγυπτος , Λιβύη του ΧΑΦΤΑΡ , Κύπρος , ίσως και Ελλάδα, «διώχνουν» τους Τούρκους από τα Κατεχόμενα της Κύπρου”
  1. δηλαδη εσεις και ο κουλης μας λετε[ο κουλης το ειπαε χθες] να κοιμηθουμε υσηχοι βεβαια οι λογοι εφησυχασμου διαφερουν ο κουλης ειπε να μην φοβομαστε γιατι ολη η ευρωπη ειναι μαζι μας[δλδ τωρα ειναι που πρεπει να φοβομαστε] και σεις λετε να μην φοβομαστε γιατι εισται σε εγρηγορση και τα σχδια για προστασια και νικη της ελλδας βαινουν καλως..μακαρι να εχεται δικιο αλλα βλεποντας τον χαρτη της μεγαλης Ελλαδας μηπως ειναι υποσυνειδητο μηνημα για μια συνομοσπονδια με τα κρατη που θα διωξουν τον τουρκ

  2. απο τα κατεχομενα οπως τονιζει το αρθρο???
    γιατι σε μια τετοια περιπτωση παλι χαμενοι ειμαστε και κυριως εξαρτημενοι την στιγμη που το ζητουμενο και πατριωτικο ειναι να αποκτησουμε ελευθερη κυριαρχια και επι τελους ελευθερο εθνος [μηπως αρχισει και περνει τα επανω του και ο πλανητης]
    αν δεν ενεχει το σχςδιο δημιουργια συνομοσπονδιας εχει καπως και μεις μαζι σας
    αν ενεχει ομως κριμα μεγαλο και ειδικα αν ειναι μεσα και το ισραηλ και βεβαια αν αναλαβουν την διοικηση του ολου ενχειρηματος

  3. αν ειναι να γινει συνομοσποδια η παλαι ποτε μεγαλη ελλαδα με τα κρατη που αναφερονται και την διαχειρηση αναλαβουν κουστουμαρισμενοι ακαπνοι διαχειρισταδες ζητω που ξανακαηκαμε αν το σχεεδιο φαλαγγα δεν ενεχει τετοια σεναρια μεσα τοτε καλη και ευτυχισμενη εκβαση και καλες γιορτες!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *