Διαφημίσεις

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 666 ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ…

Τόσο μεγάλος είναι ο συμπαντικός εξεφτελισμός των εξουσιών στην χώρα μας!

Ενοχλήθηκε ο δήμαρχος 666 της ΑΘΗΝΑΣ και αποχώρησε από την αίθουσα για να μην ακούσει το μέγεθος της προδοσίας που έχει στήσει ο αντίχριστος μαζί με τα κουκούδια στην χώρα μας.
Γεμίζουν οι προδότες την χώρα με ανήλικους μαντραχαλάδες για να γεμίσουν μαύρο ισλαμικό σπέρμα την Ελλάδα. Δίνουν δικαιώματα στους λαθρο-σπερματοφορείς για να μην φύγουν ποτέ και να μας ισλαμοποιήσουν τα τζιχάδια..

ΟΧΙ μόνο στην φυλακή θα έπρεπε να κλειστούν, θα έπρεπε να τους πάρουμε την ελληνική υπηκοότητα για την οργανωμένη εθνική προδοσία εναντίον της χώρας…Όσο για τους πράκτορες που θα μας ονομάσουν φασίστες επειδή είμαστε με το μέρος των ελλήνων συν-πατριωτών που αφανίζονται από τους ριάλιτι φασίστες της αριστεράς και τον δήμαρχο 666, θα ήθελα να τους ζητήσω να επικοινωνήσουν με το παχύ έντερο τους πριν αυτό τους φάει λάχανο. Αν δεν καταλάβατε τι σήμαίνει μια καλή συγκοινωνία και σύνδεση με το έντερο σας (την πηγή της ζωής σας) διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα για την στροφή του εντέρου σας..

Κασιδιάρης ξεφτιλίζει Μπακογιάννη-Σύριζα-Ανταρσύα: Τράπηκε σε φυγή ο λαθροδήμαρχος!

ΚΟΡΑΚΑΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

12 σχόλια στο “Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 666 ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ…”
    1. ΟΧΙ ΑΡΤΕΜΗΣ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΠΕΤΡΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

  1. ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ , ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ …ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΊΑ ΦΑΝΕΡΆ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΊΑ ΥΠΟΓΕΊΩΣ , ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΑΔΙΑΚΟΠΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ..ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΥΝΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΚΟΙΝΩΝΊΑΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑKΙΑ ΜΕ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΤΆΣΕΙΣ .

  2. O Μπακογιάννης βγήκε έξω μαζί μ αυτούς που τον έβριζαν όταν είχε πάει για φαγητό δεν θυμάμαι πού κ του έλεγαν ότι έμεινε μισή “η δουλεια” που σκότωσε τον πατέρα του. Η παράνοια της σηπομένης μεταπολίτευσης είναι ανάλογη με την γέννησή της. Γεννήθηκε με εξέγερση εναντίον ενός που είχε παραιτηθεί απο 2μήνου κ ψοφά σ ένα βόθρο όπου σημασία δεν έχει η πράξη ορθή ή λάθος τα λόγια σωστά ή λάθος αλλά η πολιτική τοποθέτηση αυτού που τα λέει. Στους πάκηδες έδωσε αδεια ο μπακοδήμαρχος στους Έλληνες ΌΧΙ.

  3. Συμβαίνει πάντα , μα ΠΑΝΤΑ .μόλις τον λόγο παίρνει ο Κασιδιάρης , τα σιχαμερά υποκείμενα αναχωρούν όλα μαζί κάνοντας φασαρία ,με πρωτοστάτη τον άπλυτο δολοφόνο του Ανταρσύα… αποχωρούν και οι δημοσιοκαφροι εκφωνητές του αίσχους.

  4. Αυτός τα λέει,ποιοι τον παίρνουν στα σοβαρά όμως;Εδώ ο Τσίπρας,ο Σημίτης και όλο το κακό συναπάντημα που μας έχει επιβληθεί να κυβερνήσει κυκλοφορούν ελεύθερα κάνοντας ζωάρα.Είμαστε άξιοι της τύχης μας δυστυχώς…(κατά τ’άλλα ο Κασιδιάρης είναι ο φασίστας!)

  5. η μοναδική φωνή αλήθειας, δειχνει κ` τον λογο που ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ απο Άκρα Αριστερα, έως ΝΔ, ΜΜΕ, Εργολάβους, κλπ πολιτικους παπατζήδες, σκέφτηκαν να την φιμώσουν, ώστε οι μουροχαυλοι να μην ενοχληθούν κ` ξυπνήσουν. Όμως η φωνή ειναι ζωντανή ευτυχώς, βίντεο> https://vk.com/d.koun?w=wall318490515_5074

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *