Διαφημίσεις

(θα μάθουμε λεπτομέρειες αργότερα) το αεροσκάφος Boeing 747-412 cargo,το οποίο μετέφερε οπλισμό από την Κωνσταντινούπολη στους ισλαμιστές της Λιβύης..την είδηση μεταδίδουν τώρα και η φωτογραφία είναι από το φλεγόμενο αεροσκάφος και το φορτίο του..το τουρκικών συμφερόντων Boeing πέταξε νωρίτερα μέσω του ελληνικού εναερίου χώρου και FIR για την Λιβύη..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΧΑΦΤΑΡ!!!

SON DAKİKA

Haftar Güçleri bugün İstanbul’dan Misrata’ya uçan TR”ya Boeing 747 kargo uçağını havaalanında imha etti.
#Misrata after #LNA airstrike on a cargo of a Boeing 747 coming from
Libya musrata şehir askeri havaalanı general hafter bağlı güçlerce bombalanıyor burası TC Erdoğan gizli üssü idi

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ..ΒΟΜΒΑΡΔΊΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΦΛΕΓΕΤΑΙ”
  1. ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ..ΒΟΜΒΑΡΔΊΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΦΛΕΓΕΤΑΙ
    Βγάζει*τόν αριθμό=2536!
    2+5=7 3+6=9
    79*
    Στον περιοδικό πίνακα στοιχείων
    Ό αριθμός 79 είναι ο χρυσός,
    Και
    25+11=36
    36+11=47!
    //
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑΣ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΗΜΙΣΥ=2536

  2. Ήθελα να ρωτήσω. Γιατί γράφετε συνέχεια “εμεις δεν τους βομβαρδισαμε” “εμεις” το ενα, “εμεις” το άλλο.Αναφέρεστε συνέχεια σε πρωτο πλυθυντικο. Αφου, το ξέρουν και οι πετρες, οτι οι ταγοι οι αρχοντες και ολοι οι πολιτικοι, πλην απειροελαχιστον εξαιρέσεων, ειναι αλλογενείς.
    Θα σας παρακαλουσα να μην το γράφετε” εμεις” διοτι αν ηταν καποιος ομομητρος, ομοψυχος, Ελλην, τότες κανείς δε θα αφηνε εξωτερικούς παραγοντες να καθοριζουν την ζωη και την ψυχικη ηρεμια μας. Ευχαριστώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek