20:39 - 13/10/2019

Αντιφασιστικα συλλαλητηρια γινονται ..αντιπολεμικα ομως δεν γινονται ..που γερνει η βαρκα;

Διαφημίσεις

Και εδω ειναι που πρεπει κανεις να αναρωτηθει πολυ για το τι μας συμβαινει ,..καταρχας που ειναι οι φασιστες;

Πολεμο βλεπω , τον ακουω , τον διαβαζω . βλεπω την θυριωδια με νεκρους και παιδακια να τρεχουν να γλυτωσουν ..το βλεπω , το νοιωθω ..παιρνω το μεριδιο του φοβου που μου αναλογει !…

Οι φασιστες που ειναι; ..Που ειναι το κτιριο τους , που ειναι τα γραφεια τους ..που ειναι η ιδεολογια τους ; ..

Διαβαζω στους τοιχους Αντιφα … και ψαχνω το γαμημενο το ΦΑ !!…

Πρεπει καποιος να μου το δειξει ..που ειναι αυτο το ΦΑ ;;

Εκτος και αν κατα το δοκουν αυτοι που φορανε την ταμπελα αντιφα δειχνουν με το δαχτυλο σαν ΦΑ οποιον δεν ακολουθει τις αποψεις τους ..πραγμα που κανει τους αντιφα να ειναι οι πραγματικοι ΦΑ !!…

Αν χρησιμοποιεις μια βιασμενη , καταξεσκισμενη ενοιολογικη τοποθεσια για να δικαιολογησεις την υπαρξη σου τοτε εσυ εισαι το ΦΑ …Το γαμημενο το ΦΑ που αφησατε νεοι ανθρωποι να σας πηδηξουν τα μυαλα οι ελιτιστες της κοινωνικης μηχανικης !!…

Αντιφασιστικο συλλαλητηριο και οχι αντιπολεμικο λοιπον στην ελληνικη κοινωνια …ναι γιατι ο Ελληνας εχει βαλει στοχο το τροπαιο του Παγκοσμιου Μαλακα ..!

Οι γονεις που εχετε βγαλει αυτα τα παλικαρακια που σας λενε οτι ειναι αντιφα γιατι δεν τα ρωτατε ..που ειναι τα γαμημενα τα φα να σας τα δειξουν ;..Ειναι τα φα η εξουσια …; Να σας το πουν και να το υπογραψουν και οταν περασουν καμια δεκαρια χρονια και σας ζητησουν κανα φραγκο για επενδυση για μια καλη μπιζνα η κανα κονε για δουλεια η οτι αλλο δυτικοφερτο να το παρεις το κολοπαιδι να το βαλεις στα γονατα και τους κοκκινησεις τον πισινο ..ακομα και αν εχει παει 40 ο μπουλις σου !!…

Ειναι τα ΦΑ ποια ακριβως ; .. και ποιος τα καθοριζει ..ο αναρχικος; Ποιος ειναι αναρχικος σημερα; Τα εξαρχεια; ..Μπα τι μου λετε ;….οι μπιζνες με τους γιους υπουργων και τα λαθραια κρατανε καλα στα εξαρχεια; ..Οι μπιζνες με της καταληψης των κτιριων και της εντολες απο πρακτορια κρατανε και αυτες καλα ;..

Ποια αναρχια μιλατε σημερα ρε κολοπαιδα ;..Που δεν εχετε ιδεα τι ειναι και ποια ιδεολογια εχετε ;….

Ειναι η ατακτη εξουσια και ο δηθεν πανικος και το ντου …αναρχια ; Ειναι οι μολοτοφ η αναρχια ;.. Το καιω κανα κουβα επειδη το ειπε ο πιπις …και ποιος εδωσε εντολη στον πιπι να καει ο κουβας; ..

Ορθια ζομπι Ελληνων που με την πρωτη ευκαιρια θα δωσετε κωλο να σας βολεψουν ..οπως εκαναν εδω και δεκαετιες οι “αναρχικοι” αρχηγοι σας …!

Ποιο ρολο βαρατε ολοι εσεις οι αντι ..αντι ποιανου κωλου ειστε ;… Δειξτε τον μου να τον δω και να τον πιασω !!…

Μαριονετες θερμοκηπια , δειλοι μια αγελης , υπακουα στρατιωτακια των πρακτορων ….με την ιδεα του αντι και του αναρχα …ποσο ηλιθιοι πρεπει να ειστε ; ..η ποσο βολευει ολη αυτη η ηλιθιοτητα καποιους τσοπανακους σας !!…

Για να υπαρχει το ΦΑ απο το αντιφα θα πρεπει να ειναι υπαρκτο ξεκαθαρα και οχι ενοιολογικα βαση συμφεροντος…θα πρεπει να υπαρχει ο αρχηγουλης των ΦΑ , θα πρεπει να υπαρχει η δομη των ΦΑ … αν δεν υπαρχει , αν δεν μπορειτε να την βρειτε και να την αγγιξετε ..τοτε ειστε οι πρωτοι ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ στα χρονια του αναρχισμου ..που σας εκαναν να ειστε εσεις οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ !!..Ειστε τα πρωτα ζωα που ο εχθρος σας εγινε το κρυφο αφεντικο σας !

Τα συγχαρητηρια μου ..!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. Παναγιώτης Μοροζίνης 10/13/2019 @ 9:01 ΜΜ

    Να είσαι καλά Stranger. Σαν να μπήκες στο μυαλό μου.
    Συνέχισε να σκέπτεσαι και να γράφεις αυτά τα περίεργα που συμβαίνουν στην Πατρίδα μας.

  2. ΕΓΩ ΘΑΛΕΓΑ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΔΕ ΕΙΣΑΙ -ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ-ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ

  3. ΠΕΣΤΑ ΝΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΩ………

  4. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ 10/14/2019 @ 6:33 ΠΜ

    👍👍👍👍👍👍👌👌👌👌👌👊👊👊👊👊👊👊👏👏👏👏👏👏✌✌✌✌

  5. Αριστο άρθρο. Συγχαρητήρια !

  6. Κασσανδρα 10/14/2019 @ 10:05 ΠΜ

    το φα μαζι με το Α ΤΑΧΑ ΜΟΥ

  7. Αυτό το θέμα το είχε καλύψει ο Λένιν, πριν από έναν αιώνα. Αναφερόμενος στους δικούς του “επαναστάτες”, είπε πως μόνον το 2% καταλαβαίνει τι πραγματικά γίνεται, οι υπόλοιποι είναι απλώς χρήσιμοι ηλίθιοι.

  8. ανωνυμος 10/14/2019 @ 3:33 ΜΜ

    Το ποιο σωστό είναι για να υπάρχει ΑΝΤΙΦΑ θα είναι το αντίθετο του ΦΑ.
    Όμως το ΦΑ δεν λειτουργεί όπως το ΑΝΤΙΦΑ .
    Γιατί όμως ; Εάν υπάρχει φυσικά.

    Ρ.Ν.

  9. χρήστος 10/14/2019 @ 3:53 ΜΜ

    Κάποιος κάπου έλεγε ότι στο μέλλον οι φασίστες θα είναι αυτοί που λένε ότι είναι αντιφασίστες Ουίνστων Τσώρτσιλ, το όποιο ζούμε σήμερα.

  10. ανώνυμος 10/14/2019 @ 4:04 ΜΜ

    Οταν γράφουν στους τοίχους “φασίστες στις τρύπες σας” δεν κατάλαβαν οι ηλίθιοι ότι αναφέρονται στον εαυτό τους! Οταν όμως αρχίσουν να παρατηρούν καλύτερα τον “Πίπη” τον καθοδηγητή και διαπιστώσουν κάποιες κινήσεις, κάποιο ακριβό όχημα, ρολοϊ, κινητό…τότε θα είναι η αρχή να καταλάβουν ποιος ΦΑ κρύβεται πίσω τους.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*