23:58 - 01/10/2019

Θα κλαις παλι και θα μου ζητας να σε λυπηθω γιατι εισαι ορφανος ..

Διαφημίσεις

Την τελευταια φορα σου μιλησα στο τηλεφωνο και καταλαβες οτι σε λιγο θα ηταν ο εισαγγελεας στην πορτα σου και κατεβασες ολα οσα σε ενοχοποιουσαν , αυτη την φορα δεν σε παιρνω τηλεφωνο για δεν ειμαι σιγουρος οτι εχω αυτη την εποχη το σθενος να παραμεινω αυτος που ειμαι .. να παραμεινω καθαρος και να μην σκοτεινιασω ..!

Νοιωθω οτι αν μπω στην διαδικασια να ξανα ακουσω την φωνη σου μετα απο ολα οσα εχουν γινει οτι θα εχω κανει τεραστιο σφαλμα στην ζωη μου που δεν σε εστειλα φυλακη ολες τις αλλες φορες ..! Την φωνη σου να κλαιει και να παρακαλαει δεν θα την ξανα ακουσω …!

Εχεις 24 ωρες να σβησεις ολα αυτα που κανεις αλλιως δεν θα σε σωσει τιποτα ξανα …ουτε το κλαμα της οικογενειας σου ..!

Αυτο το μηνυμα ειναι για σενα ξεκαθαρα ..αυτη την φορα δεν θα σε προειδοποιησω …δεν θα κανω πισω ..δεν θα σε λυπηθω ..γιατι απο οτι φαινεται δεν αξιζεις να σε λυπαται ανθρωπος πανω στην γη ..!

Αν νομιζεις οτι δεν σε εχω και εισαι καλυμενος ρισκαρε το για 24 ωρες … αν η καμπανια να με αποδομησεις δεν κατεβει σε 24 ωρες απλα θα σε βαλω μεσα για ολη σου την ζωη ..!

Απλα παραδειγματα μηπως και κανεις αυτη την στιγμη τον ανηξερο ..!

Να σου πω κατι ακομα γιατι εισαι βλακας και μπορει να μην καταλαβεις ..οταν κανεις σπαμ με σπασμενα αυτοματα σαιτ πανω στο κατοχικα νεα ..ΒΛΑΚΑ…επρεπε να εχεις φροντισει να μην εχεις τον ιδιο παροχο σε σερβερ …!

Αυτο απο μονο του ειναι πινικο αδικημα και απο πισω σου ειναι ολοκληρη ομαδα … !

Αρα οπως την προηγουμενη φορα ..πιστευεις οτι δεν σε εχουμε ; Εχεις 24 ωρες ρισκο να παρεις ..!

Πηγαινε αναψε ενα κερακι για αυτο το αρθρο ..!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανδρων Επιφανων Πασα Γη Ταφος 10/02/2019 @ 11:06 ΠΜ

    γεια σου ρε νικο.
    σε παω με τα 1000.
    πες του και εμεις ορφανοι ειμαστε απο πολιτικη ηγεσια….
    και σε λιγο μπορει να γινουμε ορφανοι και απο πατριδα….

  2. Καλη δυναμη Νικολα ,και πες του τυπου τα ανθρωπακια παντα βγαζουν την Ελλαδα απο τα δυσκολα και δινουν, αιμα ψυχη και καρδια.Απο τα ανθρωπακια ζει ακομα η χωρα μου και θα ζει για παντα ,μπορει να μην φοραμε κοστουμια και ταγερ μπορει να μην φοραμε ουτε καν παπουτσια αλλα φοραμε τις αξιες τα ιδανικα των προγονων μας ,φοραμε καθε μερα την υπομονη την αρετη και την ανδρεια και θα ειμαστε παντα οι φυλακες αγγελοι της χωρας μας, της Ελλαδας μας.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*