Διαφημίσεις

Κυβέρνηση Κούλη: 10 χιλιάδες οικονομικοί επενδυτές από τα νησιά στην Στερεά Ελλάδα

Σας μεταφέρουμε την είδηση από τον ξένο τύπο γιατί κανείς δεν θα σας πει ότι η νέα κυβέρνηση σας τα παίρνει πολύ χοντρά (από αυτούς που εκτυπώνουν αέρα) από σκοτεινά κέντρα για να εξισλαμήσει την χώρα των Ελλήνων.
Πριν έρθει η στιγμή να μας αφανήσουν σαν λαό οι δικοί μας πολιτικοί, οι υπάλληλοι της ΝΤΠ, πρέπει να καταλάβετε ότι το σχέδιο τους πρέπει να σταματήσει ΤΩΡΑ!!

Με την έκδοση δικού μας νομίσματος που το κόβουν πραγματικοί Έλληνες και το ελέγχουν Έλληνες πατριώτες!!!
Μπλοκάρουν τα σύνορα για οτιδήποτε θέλει να εισβάλει στην χώρα

Όλοι οι μετανάστες μεταφέρονται σε κεντρικά στρατόπεδα και αποβάλλονται κατά εκατοντάδες (οι περισσότεροι είναι Αφγανοί, Πακιστάνοι, Αφρικανοί) σχεδόν όλοι τους προέρχονται από χώρες που δεν κινδυνεύει κανείς τους. Όλοι είναι οικονομικοί μετανάστες και δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ‘ερθουν στην Ευρώπη.

Οι ελληνικές οικογένειες θα λαμβάνουν χρήμα άφθονο για να κάνουν παιδιά, τα έξοδα γεννήσεως και διατροφής θα πληρώνονται από το ελληνικό κράτος!

Περάστε και από ΕΔΩ γι αυτό που έρχεται όταν ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ…

Οι υπεύθυνοι πολιτικοί θα δικαστούν όλοι τους για την ανθελληνική τους πολιτική ευθύνη στην εκδίωξη των ελλήνων από την χώρα τους και θα φυλακιστούν με την κατηγορία της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ!!!

ΚΟΡΑΚΑΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

5 σχόλια στο “ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΚΟΎΛΗ: 10 ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΊ ΕΠΕΝΔΥΤΈΣ ΑΠΌ ΤΑ ΝΗΣΙΆ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΕΆ ΕΛΛΆΔΑ”
  1. ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΤΙΤΛΟ ΣΟΥ..ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΡΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ..ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ..ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΤΑ ΣΥΡΙΚΝΩΣΑΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΑΣ..Turkey in Europe and Europe in Turkey..ΤΟΥΡΚΓΟΥΤ ΟΖΑΛ..

  2. Ο ΟΡΟΣ “ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ” ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ.
    ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΗΜΑ “ΝΑΙΩ” [ΚΑΤΟΙΚΩ] ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΘΕΩΝ [ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΝΑΟΣ] ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΝΗΤΩΝ.
    ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΙ “ΜΕΤΟΙΚΟΙ” ΑΝ ΟΧΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.
    ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΤΟ “ΛΑΘΡΑ” [ΤΡΟΠΙΚΟ ΕΠΙΡΡΗΜΑ]. ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ “ΛΑΘΡΑΙΟΣ” ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΒΡΗΚΕ ΠΑΤΗΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΑΔΙΟ-Φ[Ο]ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΣΕ ΑΚΡΟΑΤΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

  3. ….ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ, ΟΤΑΝ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ….
    “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΥΡΙΕ…”
    Η ΔΕΝ ΣΚΑΜΠΑΖΕ ΑΠΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ, Η ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΞ ΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΑΠΛΑ ΞΕΝΗΤΕΜΕΝΟΙ. ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΟΙΗΣΗ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ.

  4. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΛΕΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΕΜΑΘΑ ΚΑΠΟΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΕΙΨΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ… ΣΕ ΚΑΤΙ ΒΙΚΙΠΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΚΙΛΕΞΙΚΑ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ “ΨΑΛΙΔΙ”.
    ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΠΛΕΟΝ Η “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ” ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΛΙΑ…
    ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΝΤΕΦΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ [ΣΥΓΓΝΩΜΗ Ο ΡΟΜΑ] ΚΑΙ Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΧΟΡΕΥΕΙ….
    ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ.
    ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ… Ο ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΕΙΠΕ ΤΟ “ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ” [ΤΟ ΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ “ΛΑΝΘΑΝΩ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *