00:28 - 26/09/2019

Το Ημερησιο ταξιδακι μας …Τεταρτη 26/09/2019

Διαφημίσεις

Τα αποτελεσματα σημερα , υπηρχε μια μικρη ατονια σημερα γενικα…. σε ολα τα επιπεδα

Ονειρευομαι 1000 προσωπα χαμογελαστα και εγω να ειμαι αυτος που βοηθησα στο φτου ξελευτερια …μεγαλα ονειρα θα πει κανεις ..μα τα προσπαθησα σε μεγαλυτερο βαθμο για ολους ..για ολη την Ελλαδα !

Το ξυλο που εφαγα τοσα χρονια με εκανε πιο σοφο , το ξυλο που εφαγα προσφατα για να σκασω με πεισμωσε ξανα … δεν ειναι παντα σοφο να κλωστας ενα κουτσο γερικο σκυλι …!

Αυτο το ντομινο , η συγχρονικοτητα με εκανε να ανακαλυψω κατι που απο οτι φαινεται θα ειναι ενα μεγαλο εργαλειο ..αν αυτη την φορα με συνεση χρησιμοποιηθει σωστα !

Ξερεις δεν ειναι ευκολο να εισαι μονιμα σε εκθεση σε ολα , στις ιδεες , στις πραξεις στην ζωη …. ! Δεν ειναι ευκολο να διαχειριζεσαι την ιδεολογια σου αντιμετωπος με ολους οσους τους εμαθαν τα γραμματα αλλιως, δεν ειναι ευκολο να μιλας για το αυριο , δεν ειναι ευκολο να παιζεις παντα με τις πιθανοτητες κατα σου και οι κριτες σου εκ τους ασφαλους να περιμενουν να γλυστρισεις σε μια γωνια !!

Αν δεν πεσεις ομως δεν θα μαθεις ποτε πως να σηκωνεσαι και εγω απο τις τουμπες μου εχω γινει ζογκλερ στο να στεκομαι παλι ορθιος ..!

Και οπως το να κλωτσησεις ενα γερικο κουτσο σκυλι επιφυλασσει ενα καλο δαγκωμα ετσι επιφυλασσει και μια γερη κλωτσια αν θελησεις να αλλαξεις τα πεισμωμενα μυαλα ενος γαιδαρου …!

Με επιασε το ποιητικο μου , δεν πειραζει εγω θα ξαναπροσπαθησω και δεν θα σταματησω να το κανω μεχρι να το πετυχω ..οποιο και αν ειναι το ταξιδι , εσυ ισως να μην θες να συνεχισεις ..μακαρι να καταφερω να σου δωσω λιγο απο το πεισμα ενος ..ονου γατι γνωριζω οτι αυτο πρεπει να κανεις!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Αυτό το παιχνίδι έτσι παίζεται. Προχωράμε όμως με πείσμα και σε πείσμα όσων αμφισβητούν την τελική επιτυχία που είναι μαθηματικά βέβαιη, όταν υπάρχει αυτοσυγκράτηση. Καλή τύχη και δύναμη.

  2. Παναγιώτης 09/26/2019 @ 10:04 ΠΜ

    Καλημέρα καλή. δύναμη, το. ίδιο βουνό μπροστά μας έχουμε πολλοί από μας ….

  3. Μην μας στέλνεις και εσύ βρε φίλε…!! Τετάρτη 26 /9;; ….! Έτοιμη ήμουν να ακυρώσω τα αυριανα ρεπό! 😨

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*