Διαφημίσεις

Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης μέχρι και 5 χρόνων

«Στο σκαμνί» καθίζει η Άγκυρα τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη, με την κατηγορία της παράνομης εισόδου σε… «απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη» κοντά στην Αδριανούπολη. To κατηγορητήριο που εκπόνησε ο Γενικός Εισαγγελέας Aδριανούπολης για την παραπομπή σε δίκη εκδόθηκε, και οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης μέχρι και 5 χρόνων.

Όπως ανέφερε το τουρκικό πρακτορείο Anadolu, οι έρευνες για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς ολοκληρώθηκαν. Πριν από λίγες μέρες η εισαγγελία της Αδριανούπολης είχε αποφανθεί πως δεν συντρέχουν λόγοι δίωξης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών για την κατηγορία της στρατιωτικής κατασκοπείας καθώς δεν υπάρχουν «επαρκή και σαφή αποδεικτικά στοιχεία» για τη συγκεκριμένη κατηγορία.

Ωστόσο οι δηλώσεις του Μητρετώδη και Κούκλατζη πως διέσχισαν τα σύνορα και πέρασαν στην Τουρκία επειδή λόγω του χιονιού δεν διέκριναν τη συνοριακή γραμμή, δεν έπεισαν τις τουρκικές δικαστικές αρχές, αφού το κατηγορητήριο αναφέρει πως η στρατιωτική τους εμπειρία δεν συνάδει με την απώλεια προσανατολισμού.

skai.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “«Στο σκαμνί» Μητρετώδης και Κούκλατζης για παράνομη είσοδο στην Τουρκία”
  1. Σκάι…πρώτος στην ενημέρωση πρώτος και στην έντεχνη τουρκολατρεια.Τουρκ χαβα τσογλαναρι.

  2. Δεν ξερουμε ακομα οτι οι τουρκοι ηταν αυτοι που μπεικαν; το ειχανε σχεδιασει λιγο καιρο πρην μαλοστ ειχαν κανει παρομια ασκηση διπλα απο την περιοχη που εγινε το συμβαν

  3. στο σκαμνι ποτε θα κατσουν ολοι αυτοι οι τουρκοι που μας κανουν ντου αεροπορικος και ισβολη στα εδαφη μας ως προσφυγες ???????

  4. ναταααα!!!! δεν ξανακουσαμε για εμπειρους στρατιωτικους να κανουν λαθος και να παιρνούν τα συνορα τώρα θα ξεδιπλωθουν οι συνεπειες γιατι απο την αρχη η τουρκοι θελανε να αρπαξουν ελληνες για να τους ανταλαξουν με αυτους που ζητανε….

  5. Αυτοί οι δυο άχρηστοι έπρεπε να έχουν αποστρατευθεί ήδη. Και χωρίς σύνταξιμα χρονια. Βρε ντουγανια πως χαθήκατε στο χιόνι; Άρα πλημμελής εκπαίδευση. Χαμηλό νοητικό επίπεδο. Φαίνονται και απο τις φάτσες τι τζιμανια ειναι. Δεν κάνω τον ξύπνιο υπηρέτησα στην περιοχή και βγήκα αρκετές φορές ως επικεφαλής στην περιοχή. Δεν χάνεσαι εκτός και αν εισαι αφηρημένος η λιψόνοως.
    Θα εμπιστευτεί ο πατέρας το γιο του να εχει επικεφαλείς αυτους σε κανενα πατατράκ!! Ούτε με πτώμα δεν τους αφήνω θα τους φύγει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *