Διαφημίσεις

Όλη η συζήτηση στη σημερινή τηλεόραση, εξαντλείται σε τρία θέματα: σχέσεις, διαζύγια, κέρατο. Όλοι οι επώνυμοι της σημερινής εποχής αναλώνονται στο να μας περιγράφουν τις προσωπικές τους στιγμές και να μας αναλύουν πότε τους κεράτωσαν και πότε κεράτωσαν και οι ίδιοι.

Είναι της μόδας οι περισσότεροι διάσημοι του σήμερα να ακούγονται περισσότερο για τα ερωτικά τους, παρά για την καλλιτεχνική τους φήμη. Είναι απαραίτητο όλοι να βγουν δημόσια και να παραδεχτούν πως απάτησαν, πως τους απάτησαν, πότε χώρισαν και τι κάνουν στην ερωτική τους ζωή.

Κάποτε η τηλεόραση είχε σειρές όπως την Ανατομία ενός εγκλήματος, τον Συμβολαιογράφο, ο Χριστός ξανασταυρώνεται, οι Τρεις Χάριτες, ο Παράξενος ταξιδιώτης. Σειρές που μιλούσαν για ανθρώπινα ιδανικά και αξίες, για την αιώνια διαμάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό, για τις ανθρώπινες σχέσεις.

Σήμερα, η θεματολογία των σειρών εξαντλείται στο σεξ, στη βία, στην άσχημη γλώσσα (στην πλειοψηφία τους τουλάχιστον).

Πραγματικά, τι να περιμένεις από τα παιδιά που βιώνουν ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και είναι σε πλήρη άγνοια, όταν καθημερινά τους βομβαρδίζεις με μηνύματα περί κεράτων και τους περνάς το σεξ σα μοναδική αξία; Να κατηγορήσεις αυτά ή την άγνοια των γονιών και τα πρότυπα που προβάλλονται διαρκώς;

Θέλουμε πίσω μία τηλεόραση που θα προωθεί την ποιότητα στη θεματολογία και τις σειρές, που θα προβάλλει την επιστήμη και τους ανθρώπους που αγωνίζονται, ταινίες με νόημα και διαχρονικότητα. Φτάνει πια με τις ατελείωτες συζητήσεις και αναλύσεις περί κεράτων, φτάνει….

ΜΑΡΙΑ ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Περί κεράτων η συζήτηση..”
  1. Η συγκεκριμένη σειρά που προτείνατε είναι η ίδια η Ελλάδα της εικοσαετίας 1985-2005 ή αλλιώς Πασοκιστάν…πολύ γέλιο πράγματι…με μαύρα δάκρυα όμως…

  2. ΩΧ… ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΠΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΑ`Ι’ΝΤΑΝΟΣ… ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ…
    ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΕ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΑΤΑΩ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ… ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΞΕΡΩ; ΞΕΡΑΔΙΑ….
    ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ. ΑΛΛΑ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.
    ΕΝΑ ΜΟΝΟ. ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΣ… ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟ.
    ΝΟΗΤΙΚΑ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ.

  3. ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΝΟΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ”… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΡΟΜΑ. ΑΛΛΟΙ ΓΥΦΤΟΥΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΔΕΡΦΕ, ΕΥΚΟΛΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΙΜΟΣ.
    ΠΑΡΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ.
    http://www.youtube.com/watch?v=RJxP4OQzMgc
    http://www.youtube.com/watch?v=XFUK2ztsyYQ
    http://www.youtube.com/watch?v=NGVqvZ-mnQs
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ. ΜΠΟΡΕΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *