14:16 - 11/09/2019

Θελουν να ελενξουν την τροφη σου για να σε κανουν τον απολυτο σκλαβο ..!

Διαφημίσεις

Δεν το παιρνεις χαμπαρι γιατι ενω εχουν περασει οι νομοι τους δεν τους εφαρμοζουν στην γενια που ειναι ηδη στο ενδιαμεσο να θυμαται το πριν και να μπορει να κρινει το μετα…!

Αργα και με απαγορευσεις – συστασεις αρχιζουν να ελεγχουν παγκοσμια τα τροφιμα ,με μονο σκοπο η τροφη σου να ειναι στα χερια 100 εταιριων και ετσι να μην μπορεις ποτε να εχεις το δικαιωμα της αυταρκιας ..!

Δεν σου επιτρεπεται να εχεις κοτουλα και μαρουλακι οπως ειχε ο παππους σου , δεν αναρωτιεται κανεις γιατι ειναι εγκλημα , γιατι ειναι παρανομο να εχεις κοτουλα και μαρουλακι ..γιατι συνηθισαν ολοι να πηγαινουν με την καρτουλα τους στο σουπερ μαρκετ!…Κανεις δεν μπορει να κανει την ενωση στο παζλ ..που μπορει να ειναι τοσο κακο να μπορεις να εχεις αυταρκια; …

Οταν δεν βρισκεις το κακο αμεσα πρεπει να κοιταξεις το μελλον …, σε θελουν γονατιστο γιατι ο καλυτερος τροπος να δεχθεις τα παντα που θα σου επιβαλουν ειναι να ελεγχουν το στομαχι σου !

Απο την αλλη κοιτωντας τους γκει , τους αφυλους , τα τραβελια και τους φασιστες ,εγκλωβιζοντας δηλαδη το μυαλο σου σε ανυπαρκτες καταστασεις αδικιας η ρατσισμου δεν ασχολεισε με το πιο σοβαρο πανω στον πλανητη , την κοινωνια και την δημοκρατια τους …με ποιο δικαιωμα σου στερουν το αναυθερετο δικαιωμα σου στην αυταρκια , στην δικη σου τροφη , το δικαιωμα να μην εισαι πελατης τους ;…

Αυτο ειναι η μεγαλυτερη χουντα σημερα και ειναι παγκοσμια…αλλα κανενος το φουστανι η το καλσον δεν εχει κουνηθει-σχιστει…για το αφυλλο ομως εχουμε θεμα δικαιωματος ..!

Για το αν θα εχουν κοινο εκαθαριστικο οι ομοφυλλοφιλοι και αν θα εχουν δικαιωμα να υιοθετουν παιδια ασχολουνται ολοι …η κυβερνηση , ο πρωθυπουργος ολοι ..γιατι ειναι η ατζεντα …το δικαιωμα στην αταρκια κανεις;…γιατι ειναι στην ατζεντα ως ΠΡΕΠΕΙ να μην !!….

Καταλαβαινεις που εχεις μπλεξει; ..Καταλαβαινεις οτι ολα τα ζωα που εσυ δηθεν βγαζεις σαν εξουσια οτι ειναι απο το ιδιο στρατοπεδο με το ιδιο πλανο ;…

Θα κατεβεις μαζι μου στο Συνταγμα για το δικαιωμα σου στην αυταρκια; ..Θα κατεβεις και θα ειμαστε εκατομυρια ετσι οπως σε εστηναν σε λαθος ημερομηνιες οι “πατριωτες” διοργανωτες για την Μακεδονια; …

Οχι δεν θα κατεβεις , δεν θα σε νοιαξει θα γελασεις με αυτο το αρθρο παρα το οτι χωρις να εχεις να φας θα σου παρουν ολη την χωρα…παρα το οτι οταν δεν ελεγχεις εσυ την αυταρκια σου θα εισαι παντα ο εκβιαζομενος να δεχθεις την καθε παραχωρηση !!!….

Οτα θα σου παρουν και την Θρακη με δικαιολογια την φτωχεια σου τοτε ισως πεις ..ρε κατι γινεται εδω αλλα και τοτε ..θα βρεις δικαιολογια … και μετα θα πας με αυτα που σε αφησαν να εχεις να αγορασεις το πλαστικο μαρουλι 10 ευρω … γιατι τοσο θα στο πανε !!..

Ενα απο τα μεγαλυτερα θεματα σημερα που εχει καταπατησει τα δικαιωματα σου ειναι το δικαιωμα στην αυταρκια , ειναι οτι το νερο πλεον δεν ανηκει στην γη σου αλλα σε εταιριες , σε λιγο καιρο θα χασεις και το λαδι ….!

Το γ@μιση που ερχετε στην χωρα αλλα και στην ανθρωποτητα ειναι τεραστιο , θα σας βαλουν το τσιπακι μεσα σε ενα σκ γιατι δεν θα μπορειτε να κανετε τιποτα αλλο , θα σας υποχρεωσουν σε εργασιες πεινας και γαλερας γιατι δεν θα μπορειτε να κανετε τιποτα αλλο…απλα γιατι σημερα σας εχουν κανει να ειστε ηλιθιοι κοιμισμενοι βατραχοι που παιρνετε το μπανακι σας μεσα σε μια χυτρα που βραζει ..!

Περιμενετε μια δεκαετια οπου θα αναλαβει η τεχνιτη νοημοσυνη να τρεχει τους πρωτους μεγαλους κολοσους παραγωγης και θα τα πουμε τοτε…αλλα τοτε κακομοιρηδες θα εχει γινει απο τα μεγαλυτερα ποινικα αδικηματα το να ανταλλασεις και να παραγεις την τροφη σου …!

Ασχοληθειτε με τον Κουλη , ασχοληθειτε με της οργανωσεις εκ του εξωτερικου που σας στηνουν της συγκεντρωσεις σας, ασχοληθειτε με τους σωτηρες εξ αμερικης,ασχοληθειτε με τις νεες ενοιολογιες που μας διαχωριζουν , ασχοληθειτε με ταμπελες ακομα …και θα παμε ολοι μια χαρα στον καιαδα !!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Ότι και να πεις είναι λίγο! Δυστυχώς ο κόσμος δεν βλέπει δεν ακούει πλέον Νικόλα! Δεν ξέρω πραγματικα τι μπορεί να συμβεί για να αλλάξει η κατάσταση! Ένα άλλο θέμα άσχετο έχεις παρακολουθήσει καθόλου την περίπτωση sin boy? Τι συμβαίνει με αυτόν τον τυπα? Είναι άλλος ένας που θα καψει εγκεφάλους?

  2. Maxi Prasinos 09/11/2019 @ 4:19 ΜΜ

    στο συνταγμα με βαρδιες για αυτο και για ολα….και στις πλατειες των πολεων …αλλα ολα αυτα δυσκολα
    και ηγετης πατριωτης ελληνας να βρεθει για να τον ακολουθησουμε πρεπει να παμε ξυπνιοι Νικο μου

  3. Ο ΚΑΝΕΝΑΣ 09/11/2019 @ 6:36 ΜΜ

    τα σταφυλια της οργης…

  4. ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ 09/11/2019 @ 7:06 ΜΜ

    ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΙΥΣ ΕΚΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ…. γιαυτο εκαναν εκεινο το καταφυγιο ( που το ξεχασαμε) στο Βορειο πολο … ταχα για εξαφανηση ζωης και κρατησεως σπορων ….αποθηκη για τον ελεγχο των τροφιμων για να μην μπορει ο ΛΑΟΣ ( παγκοσμια) να σπειρεΙ και να φαει … θα ελεγχονται απο στρατους οι καλλιεργεις και θα αποφασιζουν ποιος θα φαει και ποιος θα πεθανει…..αμα ελεγχεις τα πετρελαια ελεγχεις την οκονομια …αμα ελεγχεις τα τροφιμα ελεγχεις τους ΛΑΟΥΣ….. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΧΗΜΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΑΠΟ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ.

  5. ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ 09/11/2019 @ 7:06 ΜΜ

    ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΙΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ…. γιαυτο εκαναν εκεινο το καταφυγιο ( που το ξεχασαμε) στο Βορειο πολο … ταχα για εξαφανηση ζωης και κρατησεως σπορων ….αποθηκη για τον ελεγχο των τροφιμων για να μην μπορει ο ΛΑΟΣ ( παγκοσμια) να σπειρεΙ και να φαει … θα ελεγχονται απο στρατους οι καλλιεργειες και θα αποφασιζουν ποιος θα φαει και ποιος θα πεθανει…..αμα ελεγχεις τα πετρελαια ελεγχεις την οκονομια …αμα ελεγχεις τα τροφιμα ελεγχεις τους ΛΑΟΥΣ….. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΑΠΟ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*