Διαφημίσεις

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Εικόνες χάους στην προεκλογική ομιλία του Μ. Νετανιάνου στην πόλη Ashdod.

Την στιγμή που έβγαζε λόγο ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός, οι Παλαιστίνιοι εκτόξευσαν πυραύλους από την Γάζα κατά της Ισραηλινής πόλης, αναγκάζοντας τον Ισραηλινό ηγέτη να αποχωρήσει με την συνοδεία του, με σκοπό να τον οδηγήσουν σε καταφύγιο.

Πρόκειται για εικόνες που βλέπουμε πρώτη φορά δημόσια σε ομιλία ανώτατου Ισραηλινού Αξιωματούχου.

Οι εικόνες που ακολουθούν πραγματικά μιλούν από μόνες τους!

https://twitter.com/Obs_IL/status/1171486749589041152

https://twitter.com/Obs_IL/status/1171485799403012096

pentapostagma.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “EKTAKTO: Ήχησαν οι σειρήνες σε ομιλία του Νετανιάχου – Τον φυγάδευσαν σε καταφύγιο – Πυραυλική επίθεση από την Γάζα”
  1. Πού έχουν φτάσει με τις μαλακίες που λέει προφανώς…
    Κοιτα να δεις που θεωρούσα τους δικούς μας χειρότερους αλλά φαινεται πως υπάρχουν κι άλλοι που δεν αντέχονται.

  2. Ζήτω η Χαμάς! Ζήτω η Φατάχ! Ζήτω η Χεζμπολάχ!

    Ζήτω η αυτόνομη Παλαιστίνη! Ζήτω η Συρία! Ζήτω το Ιράν!

    Δοκιμάζουν αντιδράσεις και προετοιμάζονται πριν την σύγκρουση.

    Ελπίζω, ο άξονας αυτός, να επενδύσει στις προαναφερόμενες δυνάμεις, σε σύγχρονο επίπεδο.
    Είναι κρίμα να μην υπάρχει, άψογη στρατολογική οργάνωση κι εκπαίδευση, εξοπλισμός και λογιστική, ενώ δεν απαιτεί πολλά χρήματα. Από την ενέργεια που έγινε βέβαια, φαίνεται πως αυτό συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Επενδύουν και προετοιμάζονται σοβαρά, πλέον, σε σύγχρονο επίπεδο και βαρέως τύπου εξοπλισμούς.
    Ο πόλεμος των 6 ημερών ήταν σκέτη αποτυχία τότε εξ άλλου.

    Οι Ρώσοι της Κριμαίας π.χ. δεν είχαν οργάνωση και εφοδιασμό από Ρωσία. Επικοινωνία, επαφές και πληροφοριακό δίκτυο ναι, υπήρξε στήριξη αλλά όλα τ’άλλα, με δικά τους έξοδα και χρόνο τα οργανώσαν, εξαιρούνται τ’άρματα και βαρέως τύπου οπλισμός, που αποκτήσαν από αυτονομιστές στρατιωτικούς ανώτατους αξιωματικούς, που κατάφεραν, να οργανώσουν της δράσεις τους, στα στρατόπεδά τους, με πλήρη ομαδικότητα και τον εθελοντισμό των οπλιτών τους.
    Πράγμα σχεδόν ανέφικτο στην σήμερον εποχή, το να χεις τον αποκλειστικό έλεγχο της μονάδος σου ως αξιωματικός.
    Εκεί πράγματι, έβαλε το χέρι της και η FSB και η προεργασία ήταν απίστευτα ορχηστρωμένη για να πετύχει χωρίς λάθος.
    Βέβαια, μη ξεχνάμε κι ότι ο τότε Πρωθυπουργός, ήταν μέρος του σχεδίου. Ήξερε.
    Όλ’ αυτά αποδεικνύουν τις απίστευτες στρατηγικές δυνατότητες της Ρ.Ομοσπονδίας σήμερα και είμαι σίγουρος, ότι το ”Μεγάλο Ισραήλ” θα καταλήξει σε Αρμαγεδδών για την περιοχή αυτή.
    Εξ άλλου, η επιτυχία στην Κριμαία, ήταν άψογη δοκιμή, ανάπτυξης δόγματος ξαφνικής γεωπολιτικής ανατροπής.

    Η Ελλάδα, οφείλει να σταθεί ουδέτερη και πρέπει να βρει την ευκαιρία, ν’αποκτήσει δικιά της, σταθεροποιητική για τους δυο πόλους, γεωπολιτική στάση.
    Ανέφικτο με την μεταπολίτευση…
    Όποιος ψηφίζει την μεταπολίτευση, παρεμποδίζει το λαμπρό γεωπολιτικό μέλλον της Ελλάδος και αυτό είναι εθνικό έγκλημα, που ο λαός είτε από άγνοια, είτε από αδιαφορία πετυχαίνει. Εντελώς ανεύθυνο.
    Η βλακεία, μπορεί να είναι βλακεία, αλλά είναι ανεύθυνη και καταστροφική.
    Δικαιολογείται; Δεν έχει απολύτως καμία σημασία, μόνο το αποτέλεσμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *