01:22 - 21/08/2019

Ξεκίνησε …

Διαφημίσεις

Καποτε αυτα ηταν παραξενα , ηταν δυσνοητα , πριν μερικα χρονια εδειχναν να ειναι μια φαντασια … σημερα ;

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. ⚡Γεώργιος⚡ 08/21/2019 @ 5:12 ΠΜ

    Χαίρε Νίκο.. μάλλον ο πόλεμος της Τροίας έχει επαναληψιμότητα!! υπεροντοτητα=1684.. πόλεμος της Τροίας=1684.. λογική πληροφορία είναι όμηρος=1684.!

  2. νασαι και συ καλα Νικο.

  3. Ο ΚΑΝΕΝΑΣ 08/21/2019 @ 1:27 ΜΜ

    η συγχρονικοτητα ειναι μια επεξηγηματικη αρχη…βλεπε…(20…19…

  4. ανωνυμος ώρα 0 08/21/2019 @ 3:59 ΜΜ

    ΙΣΤΟΡΊΕΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑΣ: ΦΑΤΡΊΕΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΧΡΌΝΩΝ.. ΦΩΛΕΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΣΎΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΝΑ.. ΡΙΖΕΣ ΕΞ ΑΊΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΎΝ ΣΤΗΝ ΦΑΤΡΙΑ.. ΟΛΟΙ ΕΝΑ, ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ.. ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ-ΜΙΑ ΗΓΕΊΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΟΤΗΤΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ, ΤΟ ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΓΈΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ..Η ΜΑΧΕΣ ΛΥΣΣΑΛΕΕΣ. ΟΙ ΑΨΥΧΟΙ, ΟΙ ΔΑΊΜΟΝΕΣ, ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΆΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΑΣΕΙΣ!! Ο ΕΠΌΜΕΝΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΌΝΤΑ ΝΑ ΗΓΗΘΕΊ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΛΆΘΟΣ ΓΝΩΣΤΗ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΝΕΛΈΗΤΑ ΑΠΟ ΝΩΡΊΣ! ΑΝΕΛΑΒΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΏΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ Η ΚΟΡΗ, Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΈΡΕΙ ΤΟΝ ΕΠΌΜΕΝΟ ΗΓΕΤΗ.. ΠΟΛΥΠΛΟΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ. Η ΑΦΆΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΞΑΝΘΟΥ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΊ! ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΆ ΟΙ ΑΜΥΝΕΣ.. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΥΤΏΡΙΑ ΑΨΥΧΩΝ! Η ΑΛΥΣΊΔΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΞ ΑΊΜΑΤΟΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΞΑΝΘΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΝΉΤΟΡΑ! Η ΓΑΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΕ ΩΣ ΦΕΡΟΥΣΑ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΦΩΛΕΑ ΑΦΟΥ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΉ ΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ.. Η ΑΣΠΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΈΧΕΤΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΆΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΥ.. ΦΑΝΤΑΣΤΕΊΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ… ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΔΎΣΚΟΛΗ ΟΜΩΣ.. Η ΜΙΚΡΉ ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΓΑΊΑΣ.. ΑΝΤΙΣΤΈΚΕΤΑΙ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΠΑ-ΤΕΡΑΣ.. ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ.. ΟΛΟΙ ΣΕ ΚΊΝΔΥΝΟ.. Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΟΜΟΡΦΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΣΕ ΕΞΈΛΙΞΗ.. ΦΑΈΘΩΝ.. ΑΝ ΔΕΝ ΑΦΉΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΞΕΧΆΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΥΛΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ.. ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΗΡΊΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΧΤΟΎΜΕ.. ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΌ.. ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΩ.. ΟΤΑΝ ΗΓΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΎΝΗ ΠΑΊΡΝΕΙΣ ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΡΕΣΤΕΣ..

  5. AMHN ΚΑΙ ΠΌΤΕ???!!!
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ….
    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΠΑΤΟΥ….ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΡΟΝΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ!!!

  6. ανωνυμος 08/22/2019 @ 3:52 ΠΜ


    ΆΚΟΥ, ΣΚΈΨΟΥ, ΜΗΝ ΠΟΝΑΣ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ! .. ΕΠΕΙΔΉ ΣΤΟ ΕΠΙΤΡΈΠΕΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ! Φ

    • ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ 08/22/2019 @ 2:44 ΜΜ

      ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ. ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΚΑΙΓΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ …..
      https://youtu.be/i24p_JBGGQ0 (ακου προσεκτικα)

  7. ανωνυμος1972 08/22/2019 @ 6:52 ΜΜ

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΑΙΑ.. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΏΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΆ!! ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΊ Ο ΟΦΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ… ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ.. ΦΑΕΘΩΝ ΔΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΆ! ΠΟΥ ΝΙΏΘΕΙΣ ΕΝΤΑΓΜΈΝΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ Η ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ;;; ΜΕ ΑΓΑΠΗ..

  8. ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΝΙΚΟ…. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΠΕΠΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…. ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ… ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΤΟ ΧΑΟΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ … ΙΣΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΑ…. ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΗ ΠΟΛΛΑ… ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΑΚΡΗ… ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΝΣΤΙΚΤΩΝ … ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ… ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥΣ… ΤΕΛΟΣ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, Η ΛΟΓΙΚΗ, ΟΙ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ, ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ, ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΙ ΟΛΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ …. ΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ??? ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΑΝΕΤΗΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΖΩΗΣ !!! ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ? ΜΑ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ… ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΛΗΣΜΟΝΗΣΟΥΜΕ ΟΣΑ Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ…. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΑΔΕ…. ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΕΙΝΑ… ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΖΕΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ … ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ….. ΤΙ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΜΑΣ ΕΝΣΤΙΚΤΟ???? ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ… ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟ ΚΑΜΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ…. ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ … ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΥΛΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ…. ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ!!! ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ …. ΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑΝ ΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ…. ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…. ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ… ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ…. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΨΥΧΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΟΣΙΣΕΙ Η ΨΥΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.. ΓΙΑΤΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΗ… Η ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΜΑΚΡΙΑ…. ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΑΣ… ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ ΜΑΚΡΥΓΟΡΗΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΡΕΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ…

  9. ανωνυμος ώρα 0 08/23/2019 @ 2:53 ΠΜ

    ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΠΩΣ ΧΆΝΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ ΤΟΥ;; ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΊ.. ΓΙΑΤΊ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΌΓΟΥ.. ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΕΣ ΤΗΝ ΘΥΣΊΑ! ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΜΗ ΓΡΑΜΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.. ΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΊΤΟ ΣΟΥ ΜΑΤΙ ΤΙ ΑΠΕΙΛΕΊ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΣΟΥ.. ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΊ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΧΑΡΆΛΑΜΠΟΣ!! ΔΕΣ ΣΕ ΤΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΏΝΕΤΑΙ Ο ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΣ ΣΟΥ.. ΦΑΕΘΩΝ επίκαιρο ε;; ΤΑ ΕΠΌΜΕΝΑ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΆΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΧΤΆ!! ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΘΟΥΝ ΣΗΜΕΊΑ ΘΩΜΑ.. ΑΠΟ ΑΥΤΑ Η ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΊΣ Η ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ!! Πρέπει να τελειώσει αυτή η εκλογικοποιηση των πάντων.. ΕΠΕΙΔΉ ΕΣΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΣ!!

  10. ανωνυμος 08/23/2019 @ 3:03 ΜΜ

    αλλά π0οιος ν’ ναι που μοιάζει στην εικόνα;

    Και τι έκανε τότε;
    Η πληροφορία είχε δηλωθεί αλλά με τον χρόνο ξεχάστηκε για τον ποιον ισχύει.
    Μπορεί και να μην έχει σχέση , απλά μπορεί να ήρθε σαν υπενθύμιση.
    Σαν ερωτηματικό που δεν έχει απάντηση ακόμα. Την απάντηση πώς την ψάχνεις,: ;
    Δεν είναι περιέργεια καταρχήν είναι απλά ότι θέλω να γνωρίζω.
    τετραπλό στίχο;
    Ρ.Ν.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*