00:35 - 18/08/2019

«Ουπς, σε κόλλησα AIDS» έγραφε στους εραστές του ΓΚΕΫ οροθετικός μετά από sεx χωρίς προστασία!

Διαφημίσεις

Απίστευτο αυτό που συνέβη με έναν νεαρό οροθετικό που άφηνε σημειώματα στους εραστές του ότι τους κόλλησε hiv! Όταν εκείνοι επέμεναν να χρησιμοποιήσουν προφυλακτικό, ο 26χρονος φέρεται να το έβγαζε ή να το έσχιζε, προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες να κολλήσουν!

Aντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 26χρονος κομμωτής από το Εδιμβούργο, ο οποίος κατηγορείται ότι μόλυνε επίτηδες με τον ιό του ΗIV τέσσερις εραστές που γνώρισε μέσω της εφαρμογής Grindr.




Σύμφωνα με τις καταθέσεις των θυμάτων του ο Daryll Rowe διαβεβαίωνε τους περιστασιακούς εραστές του ότι έχει εξεταστεί και είναι αρνητικός στον ιό και τους πίεζε να κάνουν sex χωρίς προστασία. Όταν εκείνοι επέμεναν να χρησιμοποιήσουν προφυλακτικό, ο 26χρονος φέρεται να το έβγαζε ή να το έσχιζε, προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες να κολλήσουν.

Στη συνέχεια, τους έστελνε κοροϊδευτικά μηνύματα λέγοντάς τους ότι έχει HIV και ότι κινδύνευαν, κατέθεσαν οι τέσσερις άνδρες στο δικαστήριο Lewes Crown Court όπου διεξάγεται η δίκη του κομμωτή.

Χαρακτηριστικό είναι το σοκαριστικό μήνυμα που έλαβε ένας από τους εραστές του Rowe: «Ίσως έχεις πυρετό τώρα. Τέλειωσα μέσα σου και έχω HIV. LOL. Ουπς!».

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 26χρονος «κατάφερε» να μολύνει με τον ιό τέσσερις άνδρες στην πόλη του Μπράιτον (όπου ζούσε και εργαζόταν τότε) από τον Οκτώβριο του 2015 μέχρι και τον Δεκέμβρη του 2016. Το ίδιο διάστημα είχε προσπαθήσει να μολύνει άλλους έξι άνδρες που γνώρισε μέσω της δημοφιλούς εφαρμογής, χωρίς ωστόσο τελικά να τα καταφέρει.

Οι μαρτυρίες των θυμάτων του Rowe άφησαν άφωνους τους παρευρισκομένους στο δικαστήριο, κυρίως λόγω του σαδιστικού τρόπου με τον οποίο ο 26χρονος «ενημέρωνε» τα θύματά του για το τι είχε κάνει. «Έσκισα το προφυλακτικό. Είσαι τόσο ηλίθιος που ούτε καν το κατάλαβες», είπε σε έναν από τους άνδρες που κόλλησε τον ιό στο τηλέφωνο, λίγες ώρες μετά την σεξουαλική τους επαφή.

Ένας από τους άνδρες που έπεσαν θύματα του 26χρονου ήταν ένας νεαρός που δεν είχε παρά μόνο έναν εραστή στο παρελθόν και θεωρούσε τον Rowe «το αγόρι του».

Μετά τη διάγνωσή του με HIV τον Απρίλιο του 2015, o Rowe έδειχνε να διαχειρίζεται καλά το γεγονός ότι είχε μολυνθεί, κατέθεσαν οι γιατροί του στο δικαστήριο, επισημαίνοντας ωστόσο ότι ο 26χρονος είχε αρνηθεί να εμβολιαστεί με αντιρετροϊκά φάρμακα που βοηθούν σημαντικά να διατηρηθεί η καταστολή του HIV, να βελτιωθεί η γενική υγεία και να μειωθεί ο κίνδυνος της μετάδοσης του HIV.

stoxos.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Πούστης στο σώμα και στην ψυχή

  2. Από προσωπική εμπειρία, γνωρίζω ότι και γυναίκες Call Girls προσφέρουν σέξ χωρίς προφύλαξη. Το είχα κάνει στο παρελθόν με μια 25χρονη, ξέρω ότι ήταν βλακεία αλλά ευτυχώς ήμουν τυχερός και δεν κόλλησα τίποτα. Όμως μέχρι να περάσουν αρκετοί μήνες για να κάνω εξετάσεις αίματος, με έπιασε άγχος και ήταν αρκετά ψυχοφθόρο όλο αυτό. Με 50 ευρώ παραπάνω πρόσφερε το παράνομο εχτραδάκι. Είναι πολύ εύκολο να πέσεις στον πειρασμό επειδή τα δύο βασικά ένστικτα του ανθρώπου είναι ο Έρωτας και ο Θάνατος και αυτά τα δύο αλληλοσυνδέονται και έχει το ένα την ρίζα του στο άλλο. Έτσι κάτι που συμβολίζει τον θάνατο, πχ ο κίνδυνος από το σέξ χωρίς προφυλακτικό, μπορεί να πυροδοτήσει την λίμπιντο και να σε κάνει να γουστάρεις πιο πολύ! Είναι μέσα στη φύση του ανθρώπου να τον ελκύει ερωτικά ο θάνατος. Ο θάνατος διεγείρει την λίμπιντο και η λίμπιντος διεγείρει τον θάνατο. Για να κάνεις σεξ με αυτές τις γυναίκες, αρκεί να τις πληρώσεις τα λεγόμενα παράνομα εχτραδάκια όπως ανέφερα. Πχ αν είναι το ραντεβού της μιας ώρας 100 ευρώ, δίνεις άλλα 50 και με 150 ευρώ κάνεις ακάποτο σέξ. Βέβαια αυτό το απολαμβάνεις για πολύ λίγη ώρα και μόλις τελειώσει το ραντεβού το μετανιώνεις και μετά σκας ψυχολογικά για αρκετό καιρό μέχρι να βγουν καθαρά τα αποτελέσματα…… Τουλάχιστον εκεί το κάνεις εν γνώση σου, άλλωστε για να δεχτεί ή να στο προτείνει κι αυτή τόσο εύκολα… θα μπορούσε κανείς να υποψιασθεί ότι μπορεί η γκόμενα να έχει κάποια ασθένεια. Ενώ στην περίπτωση των gay της είδησης, ο άλλος το έκανε ύπουλα και με καταχθόνιο σκοπό.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*