15:52 - 10/08/2019

Τωρα χωρις πλακα δεν θελει και πολυ μυαλο το ολο θεμα …

Διαφημίσεις

Ναι ναι ξερω θα μου πει ο επιστημονας οτι το γενικο συνολο επηρεαζεται και τα μοντελα καιρου ειναι χαοτικα μετα ..λογω περισσοτερων εξατμισεων κοκ κοκ κοκ….ναι βρε μανα μου δεν ειμαι γκαγκαου το κατανοω …!

Αλλα και εσυ πρεπει να κατανοησεις οτι η ιστορια της γης ειναι ΜΟΥΦΑ …οι χρονοι που μας λενε εινι ΜΟΥΦΑ … ακομα και οι χαρτες μας ειναι ΜΟΥΦΑ !!…

Η γη τα καταφερε δισεκατομμυρια χρονια να λιωνει τους παγους της , να κανει της πλυμηρες της να καιει τα δαση της …δεν περιμενε τον πεμπτο δικο μας πολιτισμο να τα κανει μανταρα …ΜΑΝΤΑΡΑ τα κανουν οι ανθρωποι και οι μαλακισμενες επιλογες τους μιας και παντα ερχονται μεσα απο το πρισμα του συμφεροντος ..!

Εχουμε ελευθερη ενεργεια 100 χρονια τωρα και δεν θα την χρησιμοποιησουμε για τα επομενα 150 ..για να μην χαλασει η χυτρα με τα ζουμια στους πετρελαιαδες …!

Ασε λοιπον το παραμυθι λιωνουν οι παγοι …ε και εχουν ξαναλιωσει δεκαδες φορες … θα ταραχθει το καιρικο μοντελο … δεν ειναι μονο οι παγοι που το ταραζουν ..οι παπαριδες το γαργαλανε για να φτιαξουν οπλα ..!

Το κανονικο μοντελο πριν την υπερθερμανση την δηθεν ειναι να ερθει ενας παγετωνας μινι σε ολη την Γη … γιατι δεν το λετε αυτο και λετε οτι αλλη παπαρια θελετε…και εχετε βαλει και φορο ακομα και στις κλανιες των αγελαδων… ;;…

Η γη δεν ειναι ενα βολος γυαλινος που παιζαμε μικροι η γη ειναι τεραστια …ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ απο οτι νομιζουμε..και ΝΑΙ …η ΓΗ μπορει να ταισει 40 δισεκατομμυρια ανθρωπους και οχι σημερα στα 7-8 να πειναει το 90% …

Ολα λοιπον ειναι μια κατασκευασμενη απειλη για να συνεχισουν οι μεγαλοι την μασα σε ολα τα επιπεδα ..και να μην απολογηθουν ποτε …!

Ναι εχει αλλαξει ο καιρος και θα ερθουν σφοδρα φαινομενα….ρωτηστε λοιπον ποιος τον αλλαζει τον καιρο …ο παγος που λιωνει δισεκατoμμυρια χρονια ..η καποιοι σαλτιμπαγκοι εξουσιαστες που πρεπει να τηρησουν τα συμβολαια με τους θεους τους; ..

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

  1. Αν δεν μπορω να διαλεξω την κουρτινα …..να παρω το 2?

  2. χρήστος 08/10/2019 @ 4:46 ΜΜ

    Νικόλα έτσι σέ θέλω χώστα, πολύ καλό το άρθρο σου από έμενα μόνο μπράβο πού λές αλήθειες και μάς ξεσταυρώνεις.

  3. Ναι αλλά δεν είναι όλοι οι πάγοι μέσα στη θάλασσα το νερο. Που θα πάει το νερό των πάγων που είναι στη στεριά; Επίσης η γη λιώνει τους πάγους της κ τους ξανά δημιουργεί εκατομμύρια χρόνια τώρα αλλά το κάνει με δικούς της ρυθμούς ώστε να προλαβαίνει να προσαρμόζεται. Καλό είναι να σκεφτόμαστε πρώτα είτε αυτά που ακούμε είναι από τη μια πλευρά είτε από την άλλη δεν πρέπει να πιστεύουμε κνν.

    • Οτι σου λεει το CNN και οποιος συμφωνει με αυτο ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ .

      Τοσο απλα…. ευτυχως….

  4. τι Κυριακή θα ξημερώσει;;; 08/10/2019 @ 5:37 ΜΜ

    ‘Εχω εντυπωσιαστεί από την ταχύτητα και την επαναληψιμότητα των γεγονότων και εξηγώ : τρία παιδιά στη Λαμία χτυπήθηκαν από 44χρονο οδηγό με αποτέλεσμα το θάνατο του ένος 14χρονου παιδιού που ήταν δίδυμος ενώ και ο αδερφός του βρισκόταν στο σήμειο τη στιγμή του δυστηχήματος. Χθες βράδυ ναυτικό δυστύχημα με έναν απ’ τους δύο νεκρούς δίδυμο επίσης, του οποίου η αδερφή του βρισκόταν εκεί την στιγμή του δυστυχήματος και ο οδηγός του άλλου σκάφους 44χρονος… Πριν λίγο βρέθηκε ο Επστάιν “αυτοκτονημένος” στο κελί του και μόλις χθες διάβαζα το τελευταία άρθρο που ανεβάσατε γι’ αυτόν και το πόσο μεγάλο είναι το σκάνδαλο που εμπλέκεται αυτός και όλα τα κουμάσια παιδεραστές της Ν.Τ.Π. που μας κυβερνούν. Προειδοποιούν τάχα για τις φωτιές και είναι σαν να δίνουν σήμα στους εμπρηστές που να τις βάλουν…. αυτό πια με τον κούλη και τους σεισμούς που τον ακολουθούν πάυει ναείναι αστείο και στα πλαίσια της σύμπτωσης και του τυχαίου. Η απόδοση πλέον για το που θα χτυπήσει σεισμός πέφτει αισθητά στα μέρη που περιοδεύει ο γκαντέμης… τι να πω… τι Κυριακή θα ξημερώσει αυριο;;;;

  5. Νέρια πρώην ανώνυμη 08/10/2019 @ 6:51 ΜΜ

    Στη φωτογραφία βλέπουμε ένα δοσομετρικό δοχείο με νερό και πάγο στην ίδια επιφάνεια με το νερό. Οι πάγοι με πολύ σημαντικό ύψος που βρίσκονται πάνω από την επιφάνεια του νερού αν λιώσουν τι θα γίνει;

    Πολλές φορές έχω αναρωτηθεί πού πήγε όλο αυτό το νερό που έπεσε σε όλη τη γη ταυτόχρονα και την κατέπνιξε κατά τον κατακλυσμό του Νώε; Μήπως όταν αποτραβήχτηκε ένα μέρος του πήγε στα υπόγεια ύδατα, ένα μικρό μέρος του εξατμίστηκε και το υπόλοιπο έγινε πάγος στους πόλους και σε διάφορες ψηλές κορυφές του πλανήτη;

    Αν είναι έτσι τι θα γίνει σε περίπτωση που λιώσουν μεγάλες επιφάνειες;

    • Κατοχικά Νέα 08/10/2019 @ 9:29 ΜΜ

      Ειναι απλη φυσικη νερια και ενα χιλιομετρο να ειναι πανω απο το νερο ειναι ηδη μεσα στο νερο ειναι θεμα ογκου … αρχιμηδης ευρηκα !!…

      • Νέρια πρώην ανώνυμη 08/11/2019 @ 12:00 ΜΜ

        Ναι αλλά αυτό αφορά την άνωση και το εκτόπισμα του νερού. Τι γίνεται όμως με την πήξη και τήξη του νερού; Με την τήξη αυξάνεται ο όγκος του νερού έτσι δεν είναι;

        Σε μια μικρογραφία πειράματος αν έχουμε ένα ποτήρι νερό μέσα στο οποίο βάζουμε παγάκια στερεώνοντάς τα σαν κολώνα το ένα πάνω στο άλλο (με κάποιο τρόπο) έτσι ώστε η κολώνα αυτή να ξεπερνάει περίπου κατά 5 εκ. την επιφάνεια του νερού και του ποτηριού και το αφήσουμε να λιώσει what is going to happen?

      • ΜΑΝΟΣ ΧΑΝΙΑ 08/11/2019 @ 10:59 ΜΜ

        Τι γίνεται όμως με τον πάγο που καλύπτει την Γροιλανδία; Λένε ότι είναι μήκους 2400 χλμ, πλάτους 1100 χλμ και ύψους 2 χλμ.

    • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 08/11/2019 @ 4:11 ΜΜ

      ο κατακλυσμός δημιουργήθηκε με την εισαγωγή της σελήνης σε τροχιά γύρω από την γη με λίγα λόγια μετατοπίστηκαν λόγω βαρύτητας οι ωκεανοί, και αυτοί που κυβερνάνε (το παίζει και θεουλης ο καπετάνιος) αυτο το σκαφος μπορούν με το πάτημα ενος κουμπιού να ξανακάνουν κατακλυσμό.

    • μυρμήγκια που νομίζετε οτι είσαστε ελεφαντες 08/11/2019 @ 3:14 ΠΜ

      Εγω θα το βαλω ως εξης ..ΡΕ ΜΥΡΜΉΓΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ …. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΗΛΘΑΝ ΕΦΥΓΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ …..αντε πια γιατι παρα εχετε δωσει αξια στον εαυτουλη σας …

      • Κασσανδρα 08/11/2019 @ 9:30 ΠΜ

        EΓΩ ΘΑ ΑΠΑΝΤΙΣΩ ΩΣ Ε ΞΗΣΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ Η ΨΥΛΛΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

  6. Πριν λιγο ειχε ο μασωνοφιλελε-ΣΚΑ’Ι’ (ραδιοφωνο) ειδικο θεμα για την “κλιματκη αλλαγη” με εναυσμα τις τεραστιες πυρκα’ι’ες δασων που γινονται διαρκως (;) στη Σκανδιναυ’ι’α ..Περι της ΤΕΡΑΣΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗΣ ΑΙΩΝΟΒΙΩΝ ΔΑΣΩΝ ΑΠ`ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ (ΙΚΕΑ – ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ κλπ) ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ..
    (εμπρησμοι ειναι ολες οι φωτιες , εκει πανω , εδω κατω και παρακει ) !

    Οι δημοσιογραφοι του ΣΚΑ’Ι’ επικροτουσαν και συμπληρωναν λογω της επιστημονικης τους ιδιοτητος ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ – με καλεσμενους απο WWF-GREENPEACE (μαθαμε εδω και καιρο τις απατες τους) να μιλανε ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ περι αλλαγης κλιματος , για την οποια εκτος των εργοστασιων και της καυσης πετρελαιου φταιμε – ειπαν τα τσιρακια – κι ολοι εμεις οι απλοι ανθρωποι..
    ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΙΕΝΕ ΟΙ ΚΡΕΜΥΔΑΤΤΕΣ ΚΛΑΝΙΕΣ ΜΑΣ , ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΧΑΛΗΤΟ ;

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΛΟΒΟΤΟΜΗΣΗ κι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ μυνηματα των ΠΟΡΝΟ-ΜΜΕ προς ενοχοποιηση των καταναλωτων . Περι της Κινας και των ΗΠΑ (ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓ.ΠΟΡΩΝ ΧΩΡΕΣ) ουδεν σχολιον ανεφερθη στην εκπομπη.
    Πεφτει πολυ χρημα για μπουκωμα ολων των οπων ..καθε διορισμενου ξεκ-λιαρη/ας !

    ΚΑΙΓΕΤΑΙ απο προχθες η Ελαφονησος , σημερα ο Μαραθωνας και το Ζουμπερι-Αγ.Ανδρεας , η Πελλοπονησσος σχεδον καθημερινα σε καποια περιοχη της καιγεται επισης , κι αυριο πιθανωτατα ο Υμηττος , η υπολοιπη Παρνηθα και το μ-νι της μαμακας τους πηρε φωτια και ποιος θα της την σβησει..!

    Εαν ακουσε οποιοσδηποτε ΑΠΟ ΕΣΑΣ για περιπολιες κατοικων σε καθε ευαισθητη περιοχη για εμπρησμους να μας το πει να το ξερουμε ! Ομως , δεν παιζει τιποτα τετοιο..
    ΑΥΤΗ Η Γ-Μ-ΜΕΝΗ υπηρεσια πολιτικης προστασιας υποδεικνυει στους εμπρηστες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ το ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ , κι ουδεις αρμοδιος το επισημανε ..

    Εχουν συλληφθει διαφοροι τυποι για εμπρησμο απο …αμελεια , οι οποιοι αφεθησαν ελευθεροι εως το μονομελες δικαστηριο σε 1-3 χρονια , κατοικοι της υπαιθρου εχουν δει λαθροπιθικια να περιφερονται σε τοποθεσεις που δεν εχουν απολυτως καμμια δουλεια εκει – και δεν ειχαν το θαρρος να τους τσακισουν τα κοκκαλα..η εστω να τους συλλαβουν.
    ΠΟΣΟ ΚΟΤΕΣ ΚΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΙΑ..
    Εσυ καραμ-λ-κα τηλεθεατη τους , πιστευεις ακομη οτι οι φωτιες ξεκινανε απο καποιον κυρ-Μπαμπη που αποφασισε μεσα στον καυσωνα των 35-40 βαθμων να καψει ξεροχορτα ;
    (εχεις αναρωτηθει ποτε γιατι μας δινουν θερμοκρασιαες υπο σκια , κι οχι υπο τον ηλιο 😉

    Η πιστευεις τις τσιμπουκλουδες των ΜΜΕ που μας τα`πρηξαν με την ανυπαρκτη κλιματικη αλλαγη ; (ειδικοι κλιματολογοι δηλωσαν οτι ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΑ ΟΡΟΛΟΓΙΑ , κι ουτε προκειται να υπαρξει στον κλαδο τους – διοτι ειναι κατασκευασμενη απο ιδιοτελεις )

    Με τοσες βροχες στην Ελλαδα – υπερβηκαμε τα ανωτερα χιλλιοστα της τελευταιας 50ετιας – απο περυσι το φθινοπωρο εως και αυτη τη στιγμη (βρεχει στη β.Ελλαδα-δες και καναν δορυφορικο σταθμο του νετ) θα`πρεπε να ειχαμε αυτο το καλοκαιρι απολυτη δροσια , οπως ηταν μεχρι και πριν 15-20 χρονια σην Αττικη το καλοκαιρακι που εφυγε μια για παντα λογω του ελεγχου καιρικων συνθηκων ΧΑΑΡΠ-ΣΕΡΝ και της μαμακας τους το μνι.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*