00:42 - 02/08/2019

Ας κατανοησουμε λιγο τον τρυποκαρυδο ….

Διαφημίσεις

Ειναι ενα σπανιο πουλι , αλλες φορες ρυθμικο αλλες οχι … επιμονο πολυ …!

Τωρα παμε με παραδοχη , ειμαστε μεσα σε ενα ηλεκτρικο συμπαν , εναν μεγαλο τρελο αλγοριθμο ισως μεσα στο κεφαλι ενος συμπαθεστατου γερακου με λευκα μουσια …αλλα ισως και στο κεφαλι ενος τραγοποδαρου κοκκινομουρη …!

0,1,0,1..καπως ετσι ξεκινησαν οι πρωτες εντολες … !

Εμεις επηρεαζομαστε λεει απο τα παντα , απο την σεληνη , απο τα κυμματα , απο αορατα ενεργειακα κυμματα … οτι ειναι μεσα και εξω απο το φασμα που αντιλαμβνομαστε με καποιο τροπο μας επηρεαζει ….ειμαστε και τιγκα στο νερο …εχει και το νερο μνημη ….αποτυπωτες τελειοι ειμαστε …καταγραφεις σε ολα .. ματια, μυτη ,στομα , αφη , μνημη , συναισθημα … ολα καταγραφουν !

Ας πουμε οτι σκαει ενα κυμα με ιδιαιτερα πρωτονια και φωσφοριζε παρδαλες και χαρουμενες αλλες ουσιες …απο που σκαει;..απο ενα μακρινο αστρο ας πουμε…αν και χμμ… μεσα μας ειναι ολα …που προβαλονται και δημιουργουν το εξω μας… αλλα ας πουμε απο ενα μακρινο μεσα μας αστερι που φαινεται για τον αλλο που το κοιτα σαν να ειναι μακρινο απο τον γαλαξια μας ….γκλουπ!!!…

Αυτο το κυμα φερνει πληροφορια …0,1,0,0,1,1,1,0 και εμεις καταγραφουμε καργα…τωρα αν το δουμε ορατο το αποτελεσμα η την αλλαγη δεν το γνωριζω …αν πχ η πληροφορια ειναι για την εξελιξη του ειδους ..θα το δουν σε χιλια χρονια καποια…χμμμμ..αλλα μαλλον δεν θα το δουν…ΘΑ ΕΙΝΑΙ η νεα πληροφορια που πηραμε εμεις σημερα …..!

Εμεις εκπεμπουμε;.. Καθε ενας απο εμας εχει εκπομπη .. εχει εναν τονο , ενα σημαδι…αλλος πχ ντο αλλος ρε ….!

Τοσο απλο;…ΟΧΙ ..!

Καποιος βαραει μπαλαντα ο ηχος σου , η αιθερικη υπογραφη σου να μην βρισκει μεσα στο συμπαν το καταγραφικο δημιουργιας …χμμμ…να μην βρισκεις ρε παιδι μου χαρτι και μολυβι να σχεδιασεις το αυριο ..!

Πως αμυνομαστε ρε …;

Ο,1,1,1,1,0,0,0…. αρα τικ,τακ,τακ,τακ,τικ,τικ,τικ … ακατανοητο ετσι ..;

Ακου , εχεις πολλες προσοχες και η συνειδηση σου εχει τεραστιες δυναμεις …ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ …!

Μην πεις μονο οτι στο ειπα εγω χαρ χαρ χαρ χαρ ..!

Παμε να γινουμε λιγο ενας μικρος γουντυ , θελω με την φαντασια σου να ακουσεις εναν μικρο τρυποκαρυδο να βαραει ρυθμικα ενα δενδρο , τικ ,τικ ,τικ ,τικ …και καπου τακ ,τακ …. !

Οταν φτασεις εκει θελω να προσθεσεις και ακομα εναν και ακομα εναν … πολλους ..τικ,τικ,τικ,τακ,τακ μεχρι το πατερν να γινει μην ειναι πια ρυθμικο ..!

Ωραια , τωρα θελω να καταλαβεις οτι εχεις ηχο …μπορει αυτη την στιγμη να ειναι δυσαρμονικος αλλα πιστεψε με δεν ηταν ετσι απο την αρχη..αλλα δεν εχει σημασια να ασχοληθουμε τωρα ποιος τον χαλασε…σημασια εχει να το καταλαβεις …και για να το κερδισουμε πισω πρεπει μεσα σου να αφησεις τον τρυποκαρυδο να σε ξανα συντονισει ..!

Αρα ακου , με την φαντασια σου λες … μπορω να ειμαι χαλαρος και να κανω τικ ,τικ,τικ ,τακ ,τακ …ατακτα δηλαδη …αλλα οταν θελω να κανω επιβολη , οταν θελω να αλλαξω την ασχημη στιγμη , την ασχημη σκεψη , την ασχημη διαθεση, την ενεργεια στον χωρο που ξεφευγει….οταν θ ε λ ω να Θ Ε Ρ Α Π Ε Υ Σ Ω μια κατασταση τοτε δινω ηχο στο συμπαν μονο ..ΤΙΚ ,ΤΙΚ ,ΤΙΚ ,ΤΙΚ ,ΤΙΚ… εντονα και ρυθμικα ..ΔΥΝΑΤΑ να ταρακουνιετε ο γαλαξιας ..!

Ελα μην μασας μεσα σου το κανεις … μεσα σου το ακους , μεσα σου ομως ειναι ολα ..αν μπορει να το κανει αυτο η φαντασια σου τοτε μπορεις να ξυπνησεις ξανα τον προσωπικο σου ηχο ..και τοτε θα αναρωτιεσαι γιατι πολλοι που σε δυσκολευαν …σε κοιτανε με πολυ πολυ αγαπη ..!

Σαν προπονηση ξεκινα να κανεις τρυπες σαν μικρος τρυποκαρυδος σε ομορφα σκληρα δεντρα μεσα στην φαντασια σου , φτιαξε τον ηχο σου να συμβαδιζει με το συναισθημα ενος ελευθερου και χαρουμενου τρυποκαρυδου , φτιαξε ενα σκληρο ραμφος που οταν θελει να χτυπησει δυνατα μπορει να ξεκουφανει , δοκιμασε το χωρις να ειναι αναγκη για να δεις οτι σου αλλαζει μεσα το νερακι…αν διψαει ο τρυποκαρυδος αστον να πιει απο το νερακι σου …

Μην ακουσω καμια ανοησια τωρα απο κανεναν φιλο αναγνωστη περι …ενεργειων που δεν ειναι της πιστης μας … μαθε καλυτερα …!

ΣΥΜΒΟΥΛΗ:Μην φτιαξεις ομαδα με αλλους τρυποκαρυδους γιατι δεν θα προλαβεις να δεις ποτε πλησιασαν τα μαυρα τζιπ!… ειναι παιχνιδι μοναχικων αυτο …αλλο αν μεσα στο δασος μπορει να συντονιστουν σαν ηχος οι τρυποκαρυδοι!!…

Μουσικουλα θες ;…Μην πεις οτι στο ειπα εγω..!

Με την ΔΩΡΕΑ ενος “καφε” το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

                                                                                          Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. ΗΤΤΩ ΥΠΕΡ ΔΙΚΑΙΟΥ 08/02/2019 @ 1:42 ΠΜ

    Πολλές φορές αναρωτιέμαι αν θα καταλάβεις ποτέ τι χτυπο κάνουν τα λόγια σου στο μέσα μας..

  2. Σε ευχαριστώ

  3. Άνοιξε το παράθυρο με το χιονάτο χέρι
    Κρουσταλοβραχιονάτη μου
    Να δει ο ήλιος κι άλλο φως, άσπρο μου περιστέρι
    Να ακούσεις το τραγούδι μου, που έρχεται σιμά σου
    Είναι παλμός και άρωμα της τόσης ομορφιά σου

  4. καλημερα …

  5. Μπα γυρίσαμε στο 01001110000 ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ, ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ .

  6. Τον δικο μου τρυποκαρυδο τον βρηκα εδω και χρονια μεσω της αναλυσεως του κεραυνοβολου ερωτα και των ποικιλλων εκφανσεων του ! (σαφως και οι αρχαιοι προγονοι μας δεν ησαν κουτοι , γι`αυτο τον εκθειαζαν)
    Ναι , ειναι για μοναχικους αυτη η εσωτερικη διεργασια οταν την διεκπεραιωσεις κι αφησεις ενστικτωδως τη ροη της να σε συνεπαρει.. Σε ξυπνα, σε κανει αφοβο , “παλαβο” κι αλλα πολλα και βλεπεις την πραγματικη χροια ολων !
    Κι οταν συνειδητοποιησεις τι παιζει και ρυθμων και ποιοτητος τι τικ-τικ-τακ.τακ παιζουν πανω στα δεντρα ολοι οι λοιποι συναδελφοι ξεσπας τελικα σε ζωογονα γελια μα και λυτρωτικους λυγμους.

  7. Α ρε στρειντζερ Σ αγαπώ ρε φίλε. Είναι ωραία να ξέρω ότι σ αυτόν τον σκατοκοσμο είσαι εκεί έξω κι εσύ. Γίνεται πιο υποφερτος. Κι η μουσική σου επιλογή εξαιρετική. Υποφέρουμε με στυλ. Είναι τιμή μου που σε συνάντησα. Καλό δρόμο να έχουμε όλοι και Καλή αντάμωση.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*