Διαφημίσεις

«Εμφύλιος πόλεμος» ξέσπασε μεταξύ των εκπροσώπων των κομμάτων που συμμετέχουν στον συνασπισμό «ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ».

Συγκεκριμένα η διακαναλική συνέντευξη του εν λόγω συνασπισμού μετατράπηκε σε «ρινγκ», με τους εκπροσώπους να ανταλλάσσουν έντονους χαρακτηρισμούς μεταξύ τους.

Στην «ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ» μετέχουν το Λευκό (Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Ομάδων), οι ΕΝ.Π.ΑΝ (Ενώσεις Πολιτισμού και Ανάπτυξης) και το Α.Κ.Ε (Αγροτικό Κόμμα Ελλάδας) – Ελληνικό Όραμα.

Η διακαναλική συνέντευξη ξεκίνησε επιθετικά με τον έναν εκπρόσωπο κόμματος από το Ελληνικό Όραμα να ευχαριστεί την ΕΡΤ και το Star και να επιτίθεται στα υπόλοιπα κανάλια. Αυτό ενόχλησε έναν από τους συμμετέχοντες ο οποίος αποχώρησε. Ήταν ο εκπρόσωπος της ΕΝ.Π.ΑΝ.

Στην συνέχεια προσπάθησε να τον επαναφέρει στην τάξη ένας άλλος εκπρόσωπος κόμματος αλλά μάταια. Ο συγκεκριμένος άρχισε να τσακώνεται με κάποιους από το κοινό. Στην συνέχεια και ενώ συνέχισε να αναπτύσσει τις θέσεις του κάποιος άλλος από το πάνελ αγανάκτησε και του είπε να τελειώνει.

Ακούστηκαν μέχρι και φράσεις «θα φωνάξουμε τον μπόγια», «είσαι αγράμματος και λες βλακείες», «είσαι για ψυχιατρείο και θέλεις ψυχοφάρμακα», «μοιράζεις αυτόγραφα;», «η μάνα σου σε ξέρει;». Το πάνελ άρχισε να μικραίνει αφού αποχωρούσαν ένας ένας οι εκπρόσωποι των κομμάτων.

mononews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Επικό βίντεο: Εκπρόσωποι κομμάτων συνασπισμού τσακώθηκαν εν μέσω διακαναλικής συνέντευξης”
  1. Πληρωμενοι μαλακες εκατο τοις εκατο για την προδιαλυση των παντων μεσα απο την ενδειξη της πανηλιθιοτητας.

  2. Αμ, θέλιατε κι συμφουνία!! Στουν τούπο τούτονε διέν μποριούμε δυού γαιδάρων άχυρ’ να μοιράσουμι, θέλουτε κι συμφουνίες? Δε χρειάζουνται όμβριοί ή γερμουνοί ή ούποιος άλλους για του κακού μας
    Ιμείς αρκιούμε κι περισσιεύουμι. Αχρείους βρουμολαούς ειμαστ’. Τι πιεριμένουμ’ απού τι ζουή μας?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *